Belépés

Regisztrálás
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Miért is fontos a C-vitamin szervezetünknek?

A C-vitamint igenis naponta fogyasztani kell, sőt minél többet belőle, ebben már – a korábban kétkedő -szakértők is egyetértenek. Mivel nem raktározódik el szervezetünkben, ezért nagyon fontos a rendszeres szedése, annak érdekében, hogy a hiánybetegségeket elkerüljük.

 

Szent-Györgyi Albert: akár napi 9 ezer mg C-vitamin

Szent-Györgyi Albert, a C-vitamin Nobel-díjas felfedezője azt kutatta, mi az élet hajtóereje, mi az, amit az élettelen dolgokat élővé változtatja. A rákkutatás területén találta meg életre szóló feladatát.

Hozz egy döntést!

Amikor meghoztuk a döntést, amikor elhatároztuk, hogy nagyobb felelősséget vállalunk saját magunkért, amikor a saját egészségünk megőrzése érdekében következetesen és tudatosan végrehajtottuk elhatározásainkat, akkor látjuk, érzékeljük magunkon a tartós, jó irányba történő elmozdulást, ami környezetünknek is hamarosan feltűnik.

A folyadékfogyasztással párhuzamosan néhány nap, egy legfeljebb két hét eltolódással érdemes a táplálék kiegészítőket elkezdeni fogyasztani.

A Gyömbér hatásai és felhasználása mindennapi életünkben

Ígéretemhez híven folytatom a keleti fűszerek ismertetését, különös tekintettel az egészségünk megóvása céljából, melynek hivatalos egészségügyi programja hazánkban még gyerekcipőben jár.

Az általános orvosi gyakorlatban még mindig a betegségek kezelése, a beteglétszám alapján kapják a fizetés a dolgozók, ellenben Japánban a megelőzés és az egészséges „betegek” létszáma alapján. Akkor vonnak le pontszámot, ha megelőzhető lett volna kellő felvilágosítással, tájékoztatással és annak számonkérésével a beteg.

MEGELŐZNI A BETEGSÉGET SOKKAL OLCSÓBB MINT KEZELNI.

Ezeket tudtad már a Q10-ről?

 Az 1960-as években izolálták először a Q10 Co-enzimet az USA-ban marha szívizomból.

20 év kutatás után tudták ezt a Co-enzimet szintetikusan is előállítani, akkor kezdődtek a klinikai tesztelések. Már akkor nagyon jó eredményeket értek el, de mivel ez zsírban oldódó enzim, a zsíranyagcsere zavarban szenvedő betegeknél nem volt olyan a siker, mint amit reméltek. Újabb kutatások kezdődtek, 20 év kemény munkája során Japánban sikerül a vízben oldódó formáját előállítani, tesztelni és „csoda” történt, sokkal jobb hatásfokkal szívódott fel és hasznosult is (!!), mint a csak zsírban oldódó formája. Megnyílt az út a széles körű kipróbálás és forgalmazás előtt.

A nyár és a Herbalance termékek II.

Folytatom az előző hónapban elkezdett „sorozatot” a nyáron alkalmazható termékekről, valamint néhány javaslat, hogyan éljük túl a sokszor kibírhatatlan hőséget.

A télből nagyon gyorsan a várva-várt nyár lett. A rövid esős tavasz is sok gondot okozott az árvizekkel, belvizekkel, most a hőség, magas páratartalom jelent komoly gondot még az egészséges embereknek is.

Az idős emberek elkopott elfáradt rossz keringésű szervezete nehezen követi a magas hőmérséklettel járó megterhelést, a beszűkült vese és májfunkció rosszabb méregtelenítést von maga után. Gyorsabban elfáradnak, ingerlékenyebbek,  rosszabb a szervezet alkalmazkodó képessége, hamarabb kapnak fertőző betegségeket.

Tavaszi vitaminpótlás

Amennyiben folyamatosan egészséges folyadékot iszunk, fogyasztjuk a Green+ Kombuchát, ami önmagában is tartalmaz vitamint, fogyasztjuk valamelyik táplálék-kiegészítőt, és rendszeresen használjuk a mágnest sokat tettünk az egészségünk megőrzése érdekében. További természetes vitamint pótolhatunk a szervezetünkbe a sziruppal és a pempővel. Mindkét terméket lehet fenntartó adagban rendszeresen fogyasztani. A vitaminokat érdemes úgy pótolni, hogy egyidejűleg többféle vitamint juttatunk a szervezetünkbe. A szervezetünkben zajló folyamatok akkor tudnak akadálytalanul végbemenni, ha a szükséges anyagok a megfelelő arányban állnak rendelkezésre, a megfelelő formában jelen vannak és a megfelelő helyen vannak, vagy oda tudnak jutni.

A nyár és a Herbalance termékek 1.

Hosszú volt a tél, a tavasz rövid esős. Sokan elfáradtak, pihenni szeretnének.

Amilyen rövid volt a tavasz olyan hamar itt a nyár. A gyorsan változó időjárással együtt. A hirtelen meleg majd a gyors hidegfrontok megviselik a fiatal és idős embereket, a betegekről nem is beszélve.

A szervezet csak lassan tud alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz, főleg ha nem helyesen táplálkozunk és az életmódunk sem a legmegfelelőbb.

A tisztítást és a méregtelenítést segítő Herbalance erdei tapasz

Nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalatokról is beszámolhatok.

Előadásaimban gyakran emlegettem Japán és Távol-keleti emberek egészségügyi helyzetét és tapasztalatait. A Herbalance Erdei tapasz is innen származik. Az említett országokban már sikerült, amit a mi hazánkban most tanulunk, hogy az egészséget megőrizni milyen lényeges és fontos.

A megelőzés fontossága

A megelőzés szót mostanában sokat halljuk és olvassuk. A megelőzés nagyon fontos, de nem új dolog, csupán annyit jelent, hogy egy nagyobb baj bekövetkeztét kivédjük, vagy a bekövetkeztének az esélyét csökkentjük tudatos viselkedésünkkel.

Nem hiszem, hogy nincs olyan gyerek, akinek a szülei ne mondták volna el, hogy vegyél pulóvert, vedd fel a sapkát, hogy ne fázz meg! Ne játsszál a gyufával, mert megégeted magad. Legyél szabad levegőn, sportolj, mozogj, hogy izmos legyél. Ne a TV-t nézd, aludj, hogy reggel pihenten ébredj.

A nyári hőség és káros hatásainak kivédése

Tavasszal alig várjuk a jó időt, a nyári napsütést, a meleget, a nyári szabadságot, viszont a nyárnak is megvannak az áldozatai. Minden nyáron van, aki napszúrást kap, aki kiszárad, akinek a nagy melegben vérnyomásingadozása van, aki a legnagyobb melegben lesz náthás, akinek gyomorrontása van, ezek bizony a nyaralást, a pihenésre szánt időt megkeserítik.
Hogyan csökkentsük a kellemetlenségek esélyét, illetve hogyan kerüljük el a kellemetlenségeket a Herbalance segítségével?

10+1 tipp egészségének megóvására

Fontos a megelőzés

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Keresse munkatársunkat

Infovonal: +36 20 957 75 93

Email: rendeles@herbalance.hu

Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás

Herbalance Kft.

A Herbalance Kft. 1998-ban jött létre, 100%-ban magyar tulajdonú cégként.

A Herbalance Kft. gyógynövény alapú, kiváló minőségű készítményeket forgalmaz saját hálózatán keresztül. Termékeink hatásukat a szervezet egyensúly kialakításának és stabilizálásának elősegítésével a szervezet önszabályzó és védekező rendszerek aktivizálásával fejtik ki.

Hasznos infók

Image

Facebook

Kapcsolat

Herbalance Kft.

Adószám: 11797795-2-06
Cégbírósági bejegyzés száma: 0609018563
KEH nyilvántartási szám: C/003 680
Postacím: 6725 Szeged, Moszkvai krt. 23. 1/2.
Telefon:+ 36 20 494 03 29 

Nyitvatartás: munkanapokon 10:00-16:00
infovonal: +36 20 957 75 93
ügyfélszolgálat: + 36 20 494 03 29
email: rendeles@herbalance.hu

Budapesti raktárunk:
Postacím: 1096 Budapest, Haller u. 23.
Nyitvatartás: H: 13-18, K-P: 11-17
email: budapest@herbalance.hu
Telefonszám: +3620 540 02 45

Publish modules to the "offcanvas" position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom Elutasítom