Belépés

Regisztrálás
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Tudj meg többet az D-vitaminról!

D-vitamin (kalciferol)

 

Zsíroldékony vitamin. Képződhet az előanyagaiból a szervezetben, méghozzá ultraibolya sugárzás hatására. Az elővitamin képzésében viszont a koleszterinnek van fontos szerepe, tehát néha ennek a vegyületnek is van hasznos tulajdonsága. Sajnos, a napfény hatására képződő D-vitamin mennyisége az időskorra erősen csökken. Kétféle D-vitamin különböztetünk meg: a D2 és a D3 vitamint. D2 vitamint tartalmaznak inkább a növények, vegyesen mindkettőt pedig az állati eredetű élelmiszerek. A D3 vitamin sokkal aktívabb, mint a D2, és ez keletkezik a napsugárzás hatására a bőrben is.

Tudj meg többet az A-vitaminról!

A vitamin (retinol, axeroftol)

A szervezet is képes előállítani előanyagokból, mint például a ß-karotin.  Ezek a vegyületek a bélrendszerben szükség esetén, változó hatásfokkal ugyan, de képesek A-vitaminná alakulni. A ß-karotinnak sokan antioxidáns hatása is van.

Hatása:

Javítja a gyengén látást, szürkületi (farkas) vakságot, és még jó néhány szempanasz kezelésében van nagy segítségre.

Tavaszi vitaminpótlás

Amennyiben folyamatosan egészséges folyadékot iszunk, fogyasztjuk a Green+ Kombuchát, ami önmagában is tartalmaz vitamint, fogyasztjuk valamelyik táplálék-kiegészítőt, és rendszeresen használjuk a mágnest sokat tettünk az egészségünk megőrzése érdekében. További természetes vitamint pótolhatunk a szervezetünkbe a sziruppal és a pempővel. Mindkét terméket lehet fenntartó adagban rendszeresen fogyasztani. A vitaminokat érdemes úgy pótolni, hogy egyidejűleg többféle vitamint juttatunk a szervezetünkbe. A szervezetünkben zajló folyamatok akkor tudnak akadálytalanul végbemenni, ha a szükséges anyagok a megfelelő arányban állnak rendelkezésre, a megfelelő formában jelen vannak és a megfelelő helyen vannak, vagy oda tudnak jutni.

Tudj meg többet a C-vitaminról!

 

C-vitamin

 A C-vitamin vízben oldódó vitamin, és ez az egyetlen, magyar tudós által, és Magyarországon véghezvitt felfedezés, amelyet Nobel-díjjal jutalmaztak. Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik a C-vitamin első előállítása tiszta formában, melyet az elterjedt tévhittel ellentétben nem citromból, hanem paprikából végzett. A C-vitamin furcsa vitamin: mindössze két állatfaj, a tengerimalac és az ember nem tudja előállítani, más fajok igen. Gyakran használjuk az "aszkorbinsav" megnevezést is rá. Vízben igen jól oldódik, de oxigén, fény, hő vagy fémionok hatására könnyen bomlik.

 

A tisztítást és a méregtelenítést segítő Herbalance erdei tapasz

Nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalatokról is beszámolhatok.

Előadásaimban gyakran emlegettem Japán és Távol-keleti emberek egészségügyi helyzetét és tapasztalatait. A Herbalance Erdei tapasz is innen származik. Az említett országokban már sikerült, amit a mi hazánkban most tanulunk, hogy az egészséget megőrizni milyen lényeges és fontos.

Miért is fontos a C-vitamin szervezetünknek?

A C-vitamint igenis naponta fogyasztani kell, sőt minél többet belőle, ebben már – a korábban kétkedő -szakértők is egyetértenek. Mivel nem raktározódik el szervezetünkben, ezért nagyon fontos a rendszeres szedése, annak érdekében, hogy a hiánybetegségeket elkerüljük.

 

Szent-Györgyi Albert: akár napi 9 ezer mg C-vitamin

Szent-Györgyi Albert, a C-vitamin Nobel-díjas felfedezője azt kutatta, mi az élet hajtóereje, mi az, amit az élettelen dolgokat élővé változtatja. A rákkutatás területén találta meg életre szóló feladatát.

A nyári hőség és káros hatásainak kivédése

Tavasszal alig várjuk a jó időt, a nyári napsütést, a meleget, a nyári szabadságot, viszont a nyárnak is megvannak az áldozatai. Minden nyáron van, aki napszúrást kap, aki kiszárad, akinek a nagy melegben vérnyomásingadozása van, aki a legnagyobb melegben lesz náthás, akinek gyomorrontása van, ezek bizony a nyaralást, a pihenésre szánt időt megkeserítik.
Hogyan csökkentsük a kellemetlenségek esélyét, illetve hogyan kerüljük el a kellemetlenségeket a Herbalance segítségével?

Hozz egy döntést!

Amikor meghoztuk a döntést, amikor elhatároztuk, hogy nagyobb felelősséget vállalunk saját magunkért, amikor a saját egészségünk megőrzése érdekében következetesen és tudatosan végrehajtottuk elhatározásainkat, akkor látjuk, érzékeljük magunkon a tartós, jó irányba történő elmozdulást, ami környezetünknek is hamarosan feltűnik.

A folyadékfogyasztással párhuzamosan néhány nap, egy legfeljebb két hét eltolódással érdemes a táplálék kiegészítőket elkezdeni fogyasztani.

A Gyömbér hatásai és felhasználása mindennapi életünkben

Ígéretemhez híven folytatom a keleti fűszerek ismertetését, különös tekintettel az egészségünk megóvása céljából, melynek hivatalos egészségügyi programja hazánkban még gyerekcipőben jár.

Az általános orvosi gyakorlatban még mindig a betegségek kezelése, a beteglétszám alapján kapják a fizetés a dolgozók, ellenben Japánban a megelőzés és az egészséges „betegek” létszáma alapján. Akkor vonnak le pontszámot, ha megelőzhető lett volna kellő felvilágosítással, tájékoztatással és annak számonkérésével a beteg.

MEGELŐZNI A BETEGSÉGET SOKKAL OLCSÓBB MINT KEZELNI.

Ezeket tudtad már a Q10-ről?

 Az 1960-as években izolálták először a Q10 Co-enzimet az USA-ban marha szívizomból.

20 év kutatás után tudták ezt a Co-enzimet szintetikusan is előállítani, akkor kezdődtek a klinikai tesztelések. Már akkor nagyon jó eredményeket értek el, de mivel ez zsírban oldódó enzim, a zsíranyagcsere zavarban szenvedő betegeknél nem volt olyan a siker, mint amit reméltek. Újabb kutatások kezdődtek, 20 év kemény munkája során Japánban sikerül a vízben oldódó formáját előállítani, tesztelni és „csoda” történt, sokkal jobb hatásfokkal szívódott fel és hasznosult is (!!), mint a csak zsírban oldódó formája. Megnyílt az út a széles körű kipróbálás és forgalmazás előtt.

10+1 tipp egészségének megóvására

Fontos a megelőzés

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Keresse munkatársunkat

Infovonal: +36 20 957 75 93

Email: rendeles@herbalance.hu

Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás
Tisztességes vállalkozás

Herbalance Kft.

A Herbalance Kft. 1998-ban jött létre, 100%-ban magyar tulajdonú cégként.

A Herbalance Kft. gyógynövény alapú, kiváló minőségű készítményeket forgalmaz saját hálózatán keresztül. Termékeink hatásukat a szervezet egyensúly kialakításának és stabilizálásának elősegítésével a szervezet önszabályzó és védekező rendszerek aktivizálásával fejtik ki.

Hasznos infók

Image

Facebook

Kapcsolat

Herbalance Kft.

Adószám: 11797795-2-06
Cégbírósági bejegyzés száma: 0609018563
KEH nyilvántartási szám: C/003 680
Postacím: 6725 Szeged, Moszkvai krt. 23. 1/2.
Telefon:+ 36 20 494 03 29 

Nyitvatartás: munkanapokon 10:00-16:00 csak csomagrendelés a koronavírus kapcsán hozott nyitvatartási rend ideje alatt
ügyfélszolgálat: + 36 20 494 03 29
email: rendeles@herbalance.hu

Budapesti raktárunk:
Postacím: 1096 Budapest, Haller u. 23.
Nyitvatartás: H:13-18    K-P:11-17
email: budapest@herbalance.hu
Telefonszám: +3620 540 02 45

A vírusra való tekintettel kérjük, telefonon érdeklődjön aktuális nyitvatartásunkról!

Publish modules to the "offcanvas" position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom Elutasítom