Komplex segítség (nem csak) nőknek 1. rész

A Green+ Heléna tabletta azokra a problémákra kínál természetes segítséget, amelyek nőknél gyakoribbak, de a férfiakat sem kerülik el.

 

Stressz, kimerültség, krónikus fáradtság:

A tabletta egyik összetevője a zöldzab, amely segít az agy és az idegrendszer megnyugtatásában. Enyhíti a feszültséget, csökkenti a stresszt és a gyakori ideges ingerlékenységet, ezáltal támogatja az energiaszint és az egészséges libidó fenntartását.

 

A lucerna klorofillban a leggazdagabb táplálékok egyike. A lucerna levelei bőségesen tartalmaznak béta-karotint, B-, C-, D-, E-, K-, U-vitamint, ásványi sókat, káliumot, vasat, kalciumot és foszfort, valamint a nyomelemek közül a nikkel, foszfor, kálium, kalcium, vas, cink, magnézium, kén, nátrium,

Komplex tápanyag tartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer erősítésében, a fizikai erő és a teljesítőképesség fokozásában.

A lucernát az indiai arjuvédikus gyógyászatban már 1300 évvel ezelőtt ideggyengeségre, idegrendszeri problémákra alkalmazták.

 

A cékla keringésfokozó hatása, valamint a benne található vegyületek miatt rendkívül hasznosnak bizonyul az idegrendszer egészségének megőrzésében. A cékla rendszeres fogyasztásával csökkenthetjük a különböző típusú demenciák, így az Alzheimer-kór rizikóját, és a memóriánkat is élesen tarthatjuk. 

Ha a cékla beltartalmi értékeire gondolunk, valószínűleg az első, ami eszünkbe jut, a magas vastartalma. És hogy miért is fontos a vas? A szervezetünkben található vas legnagyobb része a vérben kering. Vas nélkül tehát nem tudnak oxigénhez jutni a szervezetünkben található sejtek. A vashiány fő tünetei a fáradékonyság, a sápadt, fakó bőr.

A vason kívül még tartalmaz magnéziumot is, ami szintén sokat segíthet a napi feszültségek feloldásában.

 

A lenmag magas Omega 3 zsírsav tartalma miatt járul hozzá az idegrendszer egészségéhez.

Az omega-3 zsírsavak olyan jótékony zsírok, melyeket a szervezet nem képes önmaga előállítani, így kizárólag étkezéssel vagy pótlás útján juthatunk csak hozzájuk. Megtalálhatóak minden sejtünkben, de leginkább az agyban. Egyre több kutatás irányul a depresszió, a különböző mentális zavarok és az alacsony omega-3 szint összefüggéseire. Képesek a kóros és akut stresszreakciókat elnyomni, továbbá segítik a normális agyműködéshez szükséges folyamatokat és erősítik idegrendszerünket is.  

 

A Green+ Helena tabletta mindegyik gyógynövényt tartalmazza, egymás hatását erősítve komplex megoldást nyújthat Önnek is.


Nyomtatás