Herbalance Kurkuma Családi csomag

HERBALANCE KURKUMA

 

„Hogyan használjuk ki a kurkuma gyulladáscsökkentő és rákellenes hatását?

 A kurkuma csodás egészségügyi hatását ma már a nyugati civilizációk is elismerik. Ez a különleges, elsősorban fűszernövény a távol-keletről származik. Ázsiában már több mint 4500 éve ízesítik kurkumával az ottélők ételeiket. Ez az aranysárga színű természetes gyökérörlemény nemcsak az étkeket teszi különlegessé, de fantasztikusan egészséges is.

 Elsősorban a cukorbetegségben, szív- és keringési betegségekben, ízületi gyulladásban, pikkelysömörben, Alzheimer-kórban küzdőknek ajánlott a fogyasztása, de ha meg szeretnénk előzni a rákot, akkor is bízhatunk a kurkuma erejében.

Hagyományosan a kurkumát allergiás reakciók, megfázás, emésztési problémák, bőrbetegségek és epekő esetén alkalmazták a távol-keleti emberek. Az igazi gyógyösszetevő a kurkumában lévő kurkumin. És nem tévesztendő össze a curry-vel, ami tulajdonképpen egy kurkumát is tartalmazó fűszerkeverék, de a hatása egyáltalán nem olyan, mint a tiszta kurkumáé.

 Kutatásokkal igazolták, hogy a kurkumin nevű hatóanyag csökkenti a szívroham kockázatát, az allergiás rohamok, ízületi fájdalmak intenzitását, szabályozza a vércukorszintet, javítja az agyi érelmeszesedést, ezáltal megakadályozva az Alzheimer-kórt, és még a depresszió elleni küzdelemben is segít.

Ezek mellett azt is kimutatták, hogy a kurkuma legkevesebb 10 antioxidánsnak, 20 antibiotikumnak, 12 gyulladáscsökkentőnek, 14 rákmegelőzőnek és 12 tumorellenesnek megfelelő bioaktív hatóanyagot tartalmaz. Emellett erős antibakteriális, vírusellenes hatással is rendelkezik.

Azt is megfigyelték, hogy az idős indiai embereknél nagyon ritkán fordul elő Alzheimer-kór, és ha fel is üti a fejét ez a betegség, akkor az leginkább azokat érinti, akik nem használják fűszerként a kurkumát. A kurkumában megközelítőleg 200 különböző hatóanyag van, ami nagyon hasznos és hatékony Alzheimer-kór elleni küzdelemben. De egyéb, az agyat érintő degeneratív betegségek ellen is jó a kurkuma, például a Parkinson-kór megelőzésében, kezelésében is kiváló. "

Forrás: Posted on 2016/02/11 by Neptunusz in Alternativ gyógyászat, Holotropikum

 

Mellékhatások bizonyos betegségeknél  előfordulhatnak, ezért minden esetben kérje ki a forgalmazó tanácsát! (például: ha gondok vannak a hormonháztartással, terhesség esetén...)

 

A Kurkuma Családi csomag  az Ön elképzelése szerinti összeállításban kapható!

Megrendelésénél kérheti melyik 3 Kurkumás termék (Kurkuma, Kurkuma-Gyömbér, Kurkuma-Petrezselyem) kerüljön a csomagba.

A Herbalance Kft. a kurkumás termékcsaládját több, mint 10 éve forgalmazza sikeresen, a gyakorlatban is bizonyítva jótékony hatását. Számos visszajelzés érkezett a kurkuma gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és fájdalomcsillapító hatásáról.


Nyomtatás