Miért éppen a magneto balancer?

A mágnest önmagában is eredményes lehet használni a termékeink közül.

A mágnest egyszer kell megvenni, nem merül le, nem kell hozzá elem vagy egyéb energiaforrás, hordozható, jól kezelhető, mosható és elég belőle egy az egész családnak, bár olyat is hallottam már, hogy családon belül a vita arról folyt, hogy kinek van nagyobb szüksége a mágnesre.

A mágnese kezelés jótékony hatása az emberi szervezetre, éppen úgy mint a gyógynövények jótékony hatása nem friss felfedezés.

Ezt is sikerült elfelejtetni velünk, és az egyetemi oktatásban sem kapott helyet. Már időszámításunk előtt a kínai császárok használtak természetes mágneseket. Kleopátra is mágneses kezeléssel kívánta szépségét megőrizni. A mágneses kezelés hatékonyságát nemcsak tanulmányok bizonyítják, de mindenki saját maga is megtapasztalhatja. Az emberek többsége a mágnesünket magára téve érez valamit. Mindenki mást érez, többnyire bizsergést, hideget vagy meleget, a fájdalom enyhülését, a duzzanatok csökkenését, álmosságot, kipirulást, de bélműködés megindulását is tapasztalták már egy-egy előadás alatt. Volt, aki csak annyit mondott, hogy semmit nem tapasztal, de nem kellemetlen.

A zarándokhelyeken az emberek gyógyulnak, ezeken a helyeken bizonyítottan nagyobb a föld mágnese ereje. A föld mágneses tere nélkül az emberi szervezet kisebb hatékonysággal működik, ezt az űrhajósokon figyelték meg és kutatták. Az életvitelünkkel sok mindent elkövetünk, hogy ez a mágneses tér ne jusson el hozzánk vagy gyengítve érjen bennünket. Ennek ellensúlyozására javasoljuk a mágnesünk használatát napi rendszerességgel.

Az egészen pontos hatásmódját még kutatják, annyi bizonyos, hogy a víztereinkre van hatással. Ezek pedig a vérerek, nyirokerek, a sejtek közti vízterek. Az emberi szervezet háromnegyede víz. Ismételten felhívom a figyelmet a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás szükségességére. (Heiwa tea, tisztító teák)

A mágnes használata során, a sejtfalon végbemenő anyagcsere folyamatok, melyek egyébként is lezajlanak a szervezetben, hatékonyabban történnek.

A mágnes hatására javul a keringésünk, így minden sejtünk és szervünk hatékonyabban tud működni.

A sejtjeink és szerveink működése attól függ, hogy mennyi tápanyaghoz, oxigénhez tudnak jutni., valamint a salakanyagokat mennyire tudják eltávolítani.

A keringés javításával és az erek tágasságára gyakorolt hatásával csökkenti az érszűkületes panaszokat.

A szűkebb érhez tartozó területek idővel fájdalmasabbak lehetnek., elszíneződnek, duzzadtabbak, az itt keletkezett sérülések nehezen gyógyulnak, elfertőződhetnek.. Az erek tágasságára gyakorolt hatásával a vérnyomásra is kedvezően hat. Ezzel segíti a szív munkáját, továbbá a koszorúserek tágasságára is jó hatással van. Csökkenti a vérlemezkék összecsapzódásának esélyét, ezzel a vérrögképződését. A fenti hatások következtében trombózis megelőző.

Nézzünk körül környezetünkben, hány ismerősünknek van magas vérnyomása, hány embernek volt már mélyvénás trombózisa, mennyinek agyi ér trombózisa, aminek következtében akár maradandó károsodást is szenvedett. És koszorúér trombózisa, vagy szívinfarktusa!

Mit választottak ezek az emberek ha betegségükkel, és annak következményeivel tisztában lettek volna. Napi minimum 10 perc mágnesezést és folyadékfogyasztást, vagy a jelenlegi állapotukat?

A jobb keringés következtében javul a májunk, hasnyálmirigyünk, belein, vesénk működése is. Emésztésünk javul, a hasi puffadás, gyomorégés csökken vagy szűnik. Epe és vesegörcs lefolyását kedvezően befolyásolja. A cukorbetegség szövődményei enyhülnek. A prosztata krónikus gyulladásos panaszait, a görcsös menstruációs panaszokat enyhíti.  Krónikus ízületi panaszok, krónikus gyulladásos és degeneratív elváltozások esetében a gyulladás és fájdalmat enyhíti, vagy szűnteti. Fogfájást enyhít vagy szűnteti. Az izomláz, izomhúzódás fájdalmait oldja. A törött csontok összeforradásának idejét lerövidíti, csökkenti az álízületképződés esélyét. A csontprotézisek befogadását elősegíti, a kimozdulás esélyét csökkenti.

A fenti panaszokra egyéb megoldás is létezik, természetesen ha valaki a gyógyszeres kezelést választja, az számoljon a mellékhatásokkal.

Az elektroszmog kivédésre csupán a mágneses kezelés képes, ebből sajnos egyre több jut mindenkinek és egyre fiatalabb korban. A mágnese kezelés hat a melatonin termelésére, ami az alvásunkat befolyásolja. A mágnes rendszeres használata során jobban alszunk, pihentebben ébredünk, jobb a regenerálódásunk, az immunrendszerünk is erősödik.

Akinek beépített szívritmus szabályozója (pacemaker) van, TILOS a mágnest használnia. Továbbá nem ajánlott terhes kismamáknak, kis súlyú gyermekeknek használni, fejre nem ajánlott helyezni.

A Herbalance termékcsalád használatával a szervezetünk kibillent egyensúlyát a jó irányba tudjuk billenteni. A mágnes a többi termék hatását is fokozza, hiszen a jobb keringéssel több helyre jut el a pempő és a táplálékkiegészítők hasznos összetevője, a bélfalon a felszívódás a belek jobb vérellátása következtében szintén javul. A salakanyagok eltávolítása is hatékonyabb.

Dr Füleki Mária

 

 


Nyomtatás