A termékfogyasztást mivel érdemes kezdeni?

A termékfogyasztást mivel érdemes kezdeni?

Hogyan kezdjük

Minden ember egyedi, más, emiatt nem lehet mindenkire érvényes sablonokat felállítani. A könnyebb tájékozódás érdekében mégis valamilyen támpontot kívánok adni az információhalmazban. Segítséget kívánok nyújtani azoknak, akik most találkoznak először a Herbalance lehetőségével.

Aki a Herbalance lehetősége után érdeklődik, azt vagy az üzleti filozófia ragadta meg, vagy a termékekről hallott tapasztalatok. Mégis, azt kell, hogy mondjam, bizonyos dolgok betartása nélkül egyik oldal sem működik. Ez az üzlet csak akkor válhat sikeressé, amennyiben valaki termékfelhasználó.

Amikor valaki először hall a termékekről teljes körű információt, nehezen tud eligazodni a nagy ismerethalmaz között, ráadásul a szervezet méregtelenítéséről, salaktalanításáról, „tisztító kúrákról”, a vitaminpótlásról sokat lehet olvasni, hallani egyéb forrásokból is.

A mai környezetben és átlagos életvitel mellett különösen fontos mindenki számára a méreganyagok kiürítésének segítése a szervezetéből és a hiányok pótlása.  A Herbalance termékcsalád ezeknek az elvárásoknak megfelel.

Természetesen bizonyos szempontból némi életmód változtatás is kell, amit nem túl nehéz elfogadni, ha nagyobb felelősséget érzünk saját magunk és saját egészségünk iránt. Azt is be kell látni, hogy a saját, a családunk és főleg gyerekeink egészségéért mi viseljük a felelősséget. Ez az első lépés, amit meg kell tennünk, ezt kell tudatosítanunk magunkban.

A termékfogyasztást mivel érdemes kezdeni?

A termékfelhasználó a kapott információ alapján dönt valamelyik termék fogyasztása mellett. Amennyiben kéri, természetesen mi is tehetünk javaslatot. A javaslatunk függ attól, hogy valaki panaszmentes, vagy panasza miatt fordul segítségért. Panasz esetén a termékfogyasztással párhuzamosan mindenki forduljon kezelőorvosához!

Kezdésként mindenkinek javaslom a teák fogyasztását. A kellő mennyiségű egészséges folyadék fogyasztása sajnos nagyon sokszor nem történik meg. A teák rendszeres fogyasztásával az egészséges folyadékbevitel elérhető. Ez önmagában is életvitel változást jelent, mert a tudatos folyadékfogyasztás beépül a napi rendszeres tevékenységbe, ezáltal javul a keringés, az emésztés, a veseműködés, aminek következtében javul a közérzet is. A bőséges folyadékbevitellel megindul a kiválasztás, a salakanyagok kiürítése és a szövetek közötti felesleges folyadék kiürítése is. Ennek következtében néhány kg testsúlytól meg­sza­ba­dul­ha­tunk, de a teák nem fogyasztó teák.

A teák mellé a Kombucha koncentrátum fogyasztását javaslom, ami szintén segíti a májat méregtelenítő működésében. A kombucha hatásáról szintén sok információ nyerhető.

A mágnes önmagában is jótékony hatású, de a két felsorolt termékkel együtt használva egymás hatásfokát javítják. A mágnes használata is rendszeres kell, hogy legyen, a megfelelő hatás elérése érdekében.

Aki korábban nem fogyasztott legalább napi két-három liter folyadékot, aki életében nem méregtelenített, jóval nagyobb változást fog önmagán észlelni, mint aki már tett néhány lépést egészségének megőrzése érdekében. Természetesen a jótékony hatás nem egyik napról a másikra érzékelhető. Az is előfordul, hogy kezdetben enyhe panaszok jelennek meg vagy a meglévők átmenetileg erősödnek. Ez a méregtelenítés velejárója, ugyanis a szövetekben lerakódott méreganyagok először a keringésbe kerülnek és csak innen kiválasztódva kerülnek a külvilágba vizelettel, széklettel, izzadsággal.

Mit lehet pontosan érezni? Mit figyeljen önmagán a termékfogyasztó? Csupán az említett három termék együttes hatásától megnő az ürített vizeletmennyiség, a vizelet világosabb, hígabb és szagtalanabb lesz, a székletürítés megváltozik, kb. két-három hét múlva a bőr minősége, tapintata simább, kellemesebb lesz, gyorsabban nő a hajunk és körmünk, változik az izzadságunk szaga, jobban, nyugodtabban alszunk, könnyebben és pihentebben ébredünk, megnő a munka és teherbíró képességünk, jobban viseljük a környezetünkből érkező negatív hatásokat. A hosszabb és rendszeres használat után kevésbé leszünk fogékonyak a betegségekre, ízületi panaszaink csökkennek.

Összességében csupán annyi történik, hogy a szervezetünk működéséhez jobb feltételeket biztosítunk, ennek hatására jobban érezzük magunkat. Sokan csak úgy fogalmaztak: nem tudom, hogy mi változott, de sokkal jobb, sokkal könnyebb, egészen más.

A többi termék hatásának kihasználásához a bőséges folyadékfogyasztás elengedhetetlen. A kurkuma fogyasztása bőséges folyadékbevitel nélkül panaszokat idézhet elő a keringésben a hirtelen, nagy mennyiségben megjelenő salakanyag miatt. A tapasz hatása csökkentett a folyadékfogyasztás nélkül. A zöldek hasznosulása szintén kisebb hatásfokú. Érdemes a teákkal kezdeni, mert szokásunkká válik a folyadékfogyasztás, így a többi termék hatása is eredményesebb lesz.

Javaslom mindenkinek, tegye meg az első lépést a tudatos egészségmegőrzés felé, vállaljon nagyobb felelősséget saját és családja egészségéért.

Dr. Füleki Mária

 


Nyomtatás