Szállj szembe az immunrendszert ért támadásokkal!

Hogyan segítsünk magunkon?

Egyre többet utazunk egyre rövidebb idő alatt tudunk egyre nagyobb távolságot megtenni. Ez a szervezetünk számára nagy igénybevételt jelent és gyors alkalmazkodást követel. Az új környezetben újfajta kórokozókkal találkozunk, ami ellen a mi szervezetünknek nincs megfelelő védettsége. Utaznunk sem kell ahhoz, hogy szervezetünk új kórokozóval találkozzon, hiszen mások is utaznak hozzánk és ezzel is kerülhet környezetünkbe minket megbetegítő kórokozó. Jelenleg a madárinfluenza vírustól óv minket a média és az ÁNTSZ. Kapcsolatba kerülhetünk bármilyen kórokozóval tömegközlekedési eszközön, strandon, de akár vezetékes víz fogyasztásakor is, ezt nem tudjuk kikerülni.

Korábban is volt vírusfertőzéses megbetegedés és járvány. Magyarországon durván száz éve csaknem a teljes lakosság tuberkulózissal fertőzött volt. Akkoriban a tbc gyakorlatilag halálos betegség volt. Mégsem halt meg mindenki. Gyakorlatilag minden járványnak vannak „túlélői”

Amikor szervezetünket megtámadja egy kórokozó, a szervezetünk védekezni kezd. Minden szervezet arra törekszik, hogy saját egységét, saját egyensúlyát, saját szerveit, azok működését fenntartsa. Ezt a szerepet a mi szervezetünkben az immunrendszerünk látja el. Az immunrendszerünk állandóan küzd, harcol azért, hogy bennünk a folyamatok jól működjenek, hiszen akkor jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ha jól működnek ezek a folyamatok, vagyis jó állapotban, harcra készen, felkészülten áll rendelkezésünkre az immunrendszerünk, az a kórokozókat könnyebben elpusztítja vagy be sem engedi a szervezetbe, vagy az okozott betegség rövidebb ideig tart és kevésbé súlyos, vagy a szövődmények nem lépnek fel, maradandó károsodások sem jelentkeznek.

Mitől is függ ez? Mitől lesz valaki ugyanattól a hatástól kevésbé, más súlyosabban beteg?

A szervezetünk állandóan mozgásban van, ezt magunkon is érezhetjük. Időnként tele vagyunk energiával, hegyeket tudunk mozgatni, máskor megelégszünk a dombocskák mozgatásával is, mert kicsit fáj a fejünk, náthásak vagyunk, puffad a hasunk. Ez még a közfelfogás szerint nem betegség, de már rendellenes működés, amire nem figyelünk oda, mert nem vagyunk magunknak elég fontosak. Majd elmúlik, szokták mondani a betegek, viszont az sokkal rosszabb, amikor azt mondják, hogy azt „hittem”, hogy elmúlik miközben itt a tüdőgyulladás, esetleg daganat, a feszülő gyulladt epehólyag, a hasnyálmirigy gyulladás, aminek következtében állandó emésztési panaszok, esetleg cukorbetegség alakulhat ki, a kezdődő magas vagy ingadozó vérnyomás, a későbbi szövődményeivel.

Az immunrendszerünk védekezik, dolgozik, véd minket, hiszen ez a feladata. Mikor is tudja legyőzni a „támadást”? H a támadó gyengébb, mint az immunrendszerünk. Hol tud a Herbalance a folyamatba beavatkozni? A „támadót”, a kórokozó milyenségét, erősségét, számát nem tudja befolyásolni. Az immunrendszer viszont hatékonyan tudja erősíteni, segítségével a védekező képességünk megnő, kisebb esélyt kap a kórokozó, hogy az immunrendszerünknél erősebb legyen, mivel azt több oldalról tudja támogatni.

Mitől működik jól egy rendszer, akármiről legyen is szó. Részben attól, hogy minden zavaró körülménytől, zavaró szeméttől, felesleges anyagtól, káros energiától megszabadítjuk. Másrész attól, hogy a működéséhez szükséges feltételeket, anyagokat biztosítjuk. A Herbalance termékei ennek a két alapvető feltételnek megfelelnek, hiszen vannak salaktalanító termékek, melyek a káros anyagokat eltávolítják a szervezetből (teák, Kombucha, kurkumás termékek, tapasz, mágnes) és vannak hiányt pótló termékek melyek nélkül (vitaminok, nyomelemek, rostok, telítetlen zsírsavak) szervezetünk működése nem vagy nem elég hatékony, így immunrendszerünk sem. (Pempő, szirup, Q10)

A fentiekből látható, hogy a termékek nem gyógyítanak, csupán a szervezet zavartalanabb működését teszik lehetővé, aminek következtében jobban viseljük a feszültséget, stresszt, megerősödik az immunrendszerünk, így ritkábban, rövidebb ideig kevésbé súlyosan betegítenek meg a kórokozók, kevesebb mellékhatással járó gyógyszert kell a szervezetünkbe juttatnunk.

És mellékesen többször mozgatunk hegyeket, mint dombokat. Ehhez már kevés életmódváltoztatás is kell és az az akarat és elszántság, hogy jobban akard magad érezni a bőrödben és ezért hajlandó is vagy tenni, mert semmit sem adnak ingyen, még az egészséget sem

Dr Füleki Mária


Nyomtatás