A méregtelenítés 5 előnye

Napjainkban egyre inkább nő az igény a szervezet belső tisztítására és méregtelenítésére.

Ennek egyik fő oka az a növekvő tudatosság, hogy a mérgező vegyi anyagok károsan befolyásolják a gondolkodásunkat, érzelmeinket és komoly egészségügyi problémákat vetnek fel. Íme, a méregtelenítés öt legnagyobb előnye:

 

  1. Magasabb energiaszint

Ha a szervezet túl van terhelve toxinokkal, csökken a sejtek energiaszintje. Ezzel párhuzamosan az egész szervezet energia-termelése is csökken, fáradtnak érezzük magunkat.

Az energiát a sejten belül a mitokondriumok termelik. Ezekben a mini gyárakban az energiatermelést szinte minden toxin megzavarja, és ez még sebezhetőbbé teszi a sejtet. A jó hír az, hogy egy sikeres tisztító kúra segítségével - amely a megfelelő tápláléktámogatást is biztosítja - megszabadulhat a toxinoktól, növelheti az energiatermelést, és segítheti a sejtek hatékonyabb működését.

A Herbanet méregtelenítő tea összetevői hozzájárulhatnak a szervezetbe bevitt káros anyagok feloldásához, és azok kiürítéséhez.

 

  1. Tisztább gondolkodás

A sejtek energiaszintje és a mentális tisztaság között erős kapcsolat van. Nagyon nehéz fenntartani a figyelmet, ha az agy ködös a megnövelt toxinterhelés miatt. Az agy nagyon érzékeny mindenféle méregre, mert a legkárosabb méreganyagok többsége zsírban oldódik.  Mivel az agy a testben található egyik legnagyobb zsírtartalmú szerv, a nehézfémek, oldószerek és más zsírban oldódó toxinok itt rakódnak le a legkönnyebben. A toxinok eltávolítása a magasabb eneriaszinten kívül tiszta gondolkodást is eredményez. Javul az összpontosító képesség és a memória.

A méregtelenítésen kívül a szellemi frissességet is növelheti a Herbalance Energiq tabletta. Gyerekeknél a tanulás is könnyebben megy egy kis segítséggel.

 

  1. Hatékonyabb anyagcsere

A máj az anyagcsere legfőbb szerve, azon kívül felelős a káros anyagok lebontásáért is. Számos olyan vegyületet állít elő, ami a szervezet megfelelő működéséhez szükséges.

A máj fáradhatatlanul dolgozik a toxinok semlegesítésén, és megkönnyíti azok eltávolítását a szervezetből.  Megérdemel egy kis szünetet. Azáltal, hogy a májnak a szükséges tápanyagokat biztosítja, ugyanakkor csökkenti a mérgező terhelést, ez a létfontosságú szerv végre fellélegezhet. A javuló májfunkció számos egészségügyi előnnyel jár, mivel a májműködés fokozása határozott lendületet ad az anyagcserének.

A máj munkáját támogathatja a Green+ Kombucha koncentrátum, és a Máriatövis tabletta.

 

  1. Erős immunrendszer

Az immunrendszer nagyon érzékeny a mérgező anyagokra. A gyakori megfázás vagy fertőzések a legfontosabb figyelmeztető jelek közé tartoznak, hogy ideje tisztítani. A fehérvérsejtek jobban mozognak, jobban kommunikálnak és hatékonyabban semmisítik meg a mikroorganizmusokat, ha a nyirok és a vér nincs tele toxinokkal.

A Kurkuma tabletta hozzájárulhat a méregtelenítésen kívül az immunrendszer erősítéséhez is.

 

  1. Ragyogó bőr

A bőr a szervezet legnagyobb szerve, és az egyik legfontosabb funkciója a méreganyagok eltávolítása. Ha sok a toxin, a bőr jelzi, hogy elvesztette vitalitását. Szürkésnek vagy sápadtnak tűnhet, a kitágult pórusokkal, pattanásokkal és sötét karikákkal a szem alatt nem nyújt szép látványt, érdemes ilyenkor egy alapos méregtelenítést végezni.

A bőr komfortérzetén sokat segíthet a Herbanet balzsam.


Nyomtatás