Mivel és hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Az emberi élet már a fogantatás pillanatában kezdődik. A szervezet fejlődéséhez sok építőanyagra van szükség. Alapvető építőanyagok a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok.
Nem mindegy, hogy milyen minőségű élelmiszerekből tudjuk ezeket bevinni a szervezetbe. A mai mező-, és állatgazdálkodásban, már nem a régi hagyományos módszerekkel dolgoznak, mivel nagyobb a mennyiségi idény, ezért sok vegyi anyagot és műtrágyát alkalmaznak. Ezek az anyagok sajnos felszívódnak mind a növényekben, mind az állatokban. Így ezek a táplálékunkkal, bejutnak a szervezetbe.


Ezért a szervezetünket nagyobb teljesítményre kell kényszerítenünk, ahhoz, hogy ki tudja üríteni ezt a sok méreganyagot. Ez azonban ennyi mennyiségnél, már nem mindig sikerül. Ma már több kilógrammnyi méreganyag jut a szervezetbe a táplálékkal, és a levegőből.
Fontos, hogy ezek kiürítését segítsük a szervezetből. Ehhez nagyon sok folyadékra van szükség, ami szintén nem mindegy, hogy milyen minőségű. A legjobb a tiszta víz, amiből minimum 2 litert kell naponta fogyasztani. Azonban a sok megterhelés miatt a szervezet nem bír el ennyi káros anyaggal, ami bejut a szervezetbe.

Ezért fontos minimum évente kétszer speciális oldószert tartalmazó folyadékkal segíteni a kiürítést. Ezt az oldószert, általában a gyógynövényekből lehet kivonni. Házilag is összeállíthatók, de a pontos mennyiség és minőség összeállítása miatt még mindig a laboratóriumi körülmények között összeállított filteres változat a leghatékonyabb.
Ehhez ajánlom a Herbanet méregtelenítő teát. Összetétele miatt igen hatékony, gyors, kényelmes, könnyen elkészíthető. Ha naponta egy filterből elkészítjük a két liter teát, és azt elfogyasztjuk, akkor máris sokat tettünk az egészségünk megőrzése érdekében, és biztos a napi folyadék bevitel is.
Ma már olcsóbb az egészséget megőrizni, mint a betegséget gyógyítani. Ezért a méregtelenítés az elsődleges feladat a megelőzésben is.
A hatékony méregtelenítést az Erdei tapasz használata is elősegíti. A tapasz használata a talpon, igen hatékonyan tudja a méregtelenítést segíteni. A talp reflexzónáin keresztül, az egész testet tudjuk kezelni. A talpon az összes szervnek megfelelő zóna megtalálható. Így könnyen lehet kezelni a méregtelenítésben résztvevő szerveket, szervrendszereket. Így a légzőszervrendszert, az emésztő szervrendszert, a kiválasztó szervrendszert.

Ezekre, a zónákra felhelyezett tapasz és a tea elfogyasztása, illetve ezek együtt alkalmazva, nagyon nagy hatékonyságban tudnak segíteni a méregtelenítésben.
Ezáltal sokkal energikusabbak, frissebbek, vidámabbak vagyunk. Az eltávozott méreganyagok miatt a szervezet felszabadul, így az immunrendszer is sokkal erősebbé és ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben.
Az immunrendszert erősíthetjük a megfelelő táplálkozással, jó minőségű és természetes, vegyszermentes táplálék kiegészítőkkel is. Itt ajánlom a Green+ Kombuchát és a Herbalance Energiq-t.

 

Gercsó Anna

 


Nyomtatás