Herbalance Pempő

A Herbalance pempő segít a betegségek megelőzésében és csökkenti a gyógyulási időt. Minden korosztálynak ajánlott, különösen azoknak, akik hajlamosak felsőléguti betegségekre. Magas vitamin és nyomelem-tartalmával hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

 

Összetétele:, méhpempő, citromsav szaharóz (10 gr Pempőben 0,2 gr szaharóz van.

Almavelő: oldható (pektin) és oldhatatlan rostokat egyaránt tartalmaz (cellulóz), amik az emésztést és a vastagbél  működését, vitaminok felszívódását egyaránt segítik

Virágméz: Ősidők óta tapasztalatból, újabban tudományosan is alátámasztott tény a méz gyógyító hatása, mert a benne levő vitaminok, hatóanyagok az egészség megőrzését segítik, és a gyógynövények hatóanyagai méz jelenlétében jobban szívódnak fel. 10 gr termékben 3 gr méz van (cukorbetegek a diétájukba beleszámíthatják).

Virágpor: A mézben található pollenek (Hársfa, Akác) kevésbé allergizáló hatásúak, mint a szél által beporzott növényeké. Óvatosságból komoly pollenérzékenyek  óvatosan fogyasszák!

Ginzeng gyökér: Egyike a legősibb gyógyító növényeknek:„az élet gyökerének” is nevezik. Csökkenti a fizikai, szellemi fáradtságot.

Vitaminok: , B1, B2, B3, B5, B6, B12, C , E vitamin, Folsav, Biotin,

Méhpempő: Erősíti az immunrendszert, a méhkirálynő teljes értékű tápláléka.

Citromsav: A természetben, sőt az emberi szervezetben is előforduló vegyület. A pempőben a gyümölcscukor erjedését akadályozza meg.

 

Jól emészthető, finom ízű, kisdedkortól az élet végéig javasolt.

8-9 hónapos kortól napi 1 mokkás kanállal 1 éves korig.

1-3 éves: napi 1-2 kávéskanállal (állapottól függően)

3-6 éves: napi  1-2  kávéskanállal

6-12 éves: max 3×1 kávéskanállal.

Felnőtteknek: Súlyos esetben: 3×1 kávéskanállal..Kemo- és sugárterápia alatt is egyaránt fogyasztható


Nyomtatás