Herbanet-Dent Szájvíz

Csökkentheti a fogínygyulladást, valamint a hangszálgyulladás és a torokgyulladás kellemetlenségeit.
1 996 Ft
Ár / ml20 Ft
Egység a dobozban: 100 ml
Leírás

foggélt megfelelően kiegészíti a szájvíz. Hatásuk tökéletesen segítheti és felerősítheti egymást. A szájvíz fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően csökkentheti a fogínygyulladást, valamint a hangszálgyulladás és a torokgyulladás kellemetlenségeit.

Étkezések után használata kellemes komfortérzetet biztosíthat.


Tartalom: 100 ml

Vélemények

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.
2019. december 16. hétfő
Szeretnék egy nagyon jó dolgot elmondani neked és ezáltal üzenni az embereknek akik vásárlók vagy esetleg azzá válnak. Van egy/// nem egy// sok terméketek de ebből most kiemelném a HERBALANCE szájvizet . Amire sesem gondoltam volna , keletkezett az egyik fogamnál az inyemnél egy gennyzacskóka. Mivel hidam van már potyogtak a szemem előtt a 100 ezrek amit a fogorvosnál fizetni kell az új fogakért de ugy gondoltam amíg nem jutok el oda használom az itthon lévő szájvízem. 3-4 napig aktívan nem hígítva fülpálcikával helyi kezelés alá vettem, és most jön az amire nem számitottam eltünt felszívodott. Most tartok a 4. hétnél és ha eddig nem jött vissza azt hiszem nem is fog már. Tehát itt is igazolódott a szuper termék aki esetleg nem hisz vagy hitt benne itt egy példa tessék kipróbálni . Én mindenesetre örülök és szívesen használom továbbra is a termékeiteket. Ezt már csak mellékesen irom le a HERBALANCE testápolomat se cserélném le másra imádom az illatát az állagát.
T. Á. - Budapest
2019. november 07. csütörtök
Amikor többet ettem, nem éreztem jól magam. Újra segítséget nyújtott a szájvíz, de most hígított formában. Egy pohár vízbe tettem kb. 10 cseppet. Fél óra múlva megszűnt a teltség érzésem.
K. E. - Esztergom
2019. november 07. csütörtök
Serdülőkorban lévő gyermekem minden reggel és este tömény Szájvízzel keni be az arcán lévő pattanásait, ezután Herbanet Balzsammal keni be. Jótékony hatását érzi az arcbőrén.
K.E. - Esztergom
2019. november 07. csütörtök
Foghúzás után a fájdalmakat tökéletesen kivédtem tömény Szájvizes öblögetéssel. A kihúzott fog helyén az ínyre Foggélt kentem, így gyorsabban összehúzódott.
D.E. - Pápa
2019. november 07. csütörtök
A fiam a száját (belső oldal) megharapta az iskolában. Délután mire hazaért, gennyes zacskó alakult ki, s már enni sem bírt. Szájvízzel és balzsammal 2 napig 5-ször kezeltük s rendbe jött a szája
M.A. - Jászberény
2019. november 07. csütörtök
Kolléganőmnek begyulladtak a hangszálai, ami egy pedagógus esetében kimondottan hátrányos. Megkínáltam egy pohárka szájvizes vízzel. Délután már egy saját szájvízzel ment haza. Két nap alatt mindenféle egyéb gyógyszer használata nélkül rendbejöttek hangszalagjai - a tanulók nagy bánatára!
B.L. - Nagyalásony
2019. november 07. csütörtök
Lábgörcsön is segített a szájvíz. A tömény szájvizet a tenyerembe tettem, a vádlit felfelé masszírozva néhány perc múlva nem görcsölt a lábam.
K.E. - Esztergom
2019. november 07. csütörtök
Köhögésre általában töményen szoktam használni, néhány csepp szájvizet a flakonból a számba cseppentek, a kínzó kaparó érzés a torkomban máris szűnőben van. Náthás, köhögős időszakban a teába teszek szájvizet, kb. 10 cseppet, napjában többször iszom, hatása észrevehető, jobban érzem magam.
K.E. - Esztergom
2019. november 07. csütörtök
Nyáron kirándulás alkalmával rengeteg szúnyoggal találkoztunk. Természetesen ott volt a szájvíz és a friss csípés helyét azonnal bekentem, így nem viszketett a bőr.
K. E.- Esztergom
2019. november 07. csütörtök
A szájüregben lévő aftákat tömény szájvízzel ecseteltem napjában többször is, három nap múlva nyomtalanul eltűnt.
K.E. - Esztergom
2019. november 07. csütörtök
A szájvíz nagy segítségemre volt egy foghúzás alkalmával. Elállította a vérzést, ami órák óta tartott és összehúzta a fogínyt. A fog helye egyre gyorsabban gyógyult a termék használatától. Ennek a terméknek is nagyon jó íze és frissítő hatása van. Mivel hígított állapotában ajánlják fogyasztani, így nagyon jó gyomorégésre is, ami azonnal használ.
U.E. - Ács