Herbanet-Dent Foggél - Fogkrém

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, vérzéscsillapító hatással rendelkezhet.
1 996 Ft
Ár / ml20 Ft
Egység a dobozban: 100 ml
Leírás

A fogkefére kb. 1 cm-nyi Herbanet-Dent foggélt (fogkrémet) nyomjunk, és a szokásos módon mossunk vele fogat. A foggél (fogkrém) hatóanyagai a szájnyálkahártyán keresztül rendkívül gyorsan felszívódnak, így fejthetik ki gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, vérzéscsillapító hatásukat. Gyorsan gyógyulhatnak a szájnyálkahártya kisebb sérülései. Segíthet az ínysorvadáson és a fogkő kialakulásának megelőzésében.
Fogmosás után használjuk a Herbanet-Dent Szájvizet, ami kellemes komfortérzetet biztosít.


Vélemények

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.
2019. november 07. csütörtök
Régóta visszatérő problémám volt a fogínyvérzés. A foggél használata révén két hét alatt megszűntek ilyen jellegű gondjaim. Újabb egy heti használat után megszűntek a hidegre-melegre való érzékenységi rohamaim is. Felkerestem fogorvosomat is, akinek elmondtam tapasztalatomat és megajándékoztam egy foggéllel. Kétheti használat után kért tőlem tíz darabot.
B.L. - Nagyalásony
2019. november 07. csütörtök
Fogínysorvadásom van. Minden fogmosáskor vérzett az ínyem és mozogtak a fogaim. Elkezdtem használni a Herbalance Kft. által forgalmazott Foggélt és Szájvizet. Az ínyvérzés 1 hét után megszűnt. 1 hónap után pedig a fogaim is támasztékot kaptak. Beálltak és nem mozognak. Szinte hihetetlen az egész! A foggél a fogkövet is feloldotta. Megszűntek a panaszaim.
P.I. - Komárom
2019. november 07. csütörtök
Elég gyakran be szokott gyulladni az ínyem. Az egyik ismerősöm javaslatára elkezdtem használni a foggélt. Fogmosásra, ínymosásra és ha begyulladt az ínyem, akkor éjjelre kenek rá a foggélből és reggelre leviszi a gyulladást. A szájvíz meg kiváló frissítésre és gyomorbántalmakra.
M.I. Szlovákia - Pozba
2019. november 07. csütörtök
Sopronban voltunk a férjemmel a három napos szemináriumon Januárban üzletiesen, csinosan, szépen. És mint mindig, adódott egy gond. Az államon egy hatalmas pattanás ékeskedett. Mit volt tenni, el kellett távolítani, na de a helye ott maradt, csúnya, piros volt. Gondoltam egyet és bekentem a foggéllel. Még egy perc sem telt el a pirosság eltűnt és a duzzanat is. Mire indultunk haza már nem is látszott a helye. Azóta a kezdődő pattanásokat a foggéllel kenem be és eltűnnek.
P.Z-né
2019. november 07. csütörtök
A Foggél szerintem a világon a legjobb borotválkozási gél. Kézzel fel kell kenni, majd lehet borotválkozni. A hatás: lehűti az arcbőrt, borotválkozás után nem lesz piros a bőr. Ha bevágja az ember az arcát már le is van feltőtlenítve a gyulladáscsökkentő hatása miatt.
U.Zs. - Miskolc
2019. november 07. csütörtök
Mamám ínye is begyullad időnként a protézistől. Ekkor a protézis alá foggélt tesz, és így teszi be a szájába. Nagymértékben csökkenti a gyulladást és kellemes hűsítő a gyulladt ínyre.
K.E. - Esztergom
2019. november 07. csütörtök
Sokat fájt a fogam, vérzett és gyulladt volt a fogínyem és van egy 13 hónapos kislányom, akinek nehezen bújtak ki a fogai. Egy ismerősöm ajánlotta a foggélt, amit naponta használunk a vérzés, gyulladás és a fájdalom kezelésére és megszüntetésére.
Sz.Gy-né - Vásárosdombó
2019. november 07. csütörtök
A fogínyem eléggé vérzékeny volt, mindaddig, amíg el nem kezdtem használni a foggélt. A termék hatása alig két hét után eredményes lett. A fogaim fehérebbek, az ínyem pedig meggyógyult és visszanyerte egészséges rózsaszín színét. Nagyon kellemes íze és fertőtlenítő hatása van, ezért is használom szívesen.
U.E. - Ács