Nyári tea 2+1 akció

Nyári Tea 2+1 csomagunkban 2 doboz méregtelenítő teánk mellé a harmadik doboz most feláron vásárolható meg!
12 837 Ft
Ár / kg
Egység a dobozban:
Leírás

 

Herbanet méretelenítő tea (zöld):

Dr. Füleki Mária tapasztalatai szerint, ha a szervezetben, az élettani folyamatok optimális egyensúlyban vannak, akkor érezzük jól magunkat. Ha a szervezetből hiányzik valamilyen tápanyag, mint pl. a vitamin, ásványi anyag, nyomelem, éppúgy felborítja a kialakult kényes egyensúlyt, mint az, ha a szervezet számára feldolgozhatatlan anyagok halmozódnak fel. A mai felgyorsult élettempóban egyre többen szenvednek a különböző stresszhatásoktól, ami hangulati hullámzásban, kedélytelenségben, indokolatlan szorongásban, nyugtalanságban, félelemben, teljesítőképesség csökkenésében, sikertelen üzleti tevékenységben, alvászavarokban nyilvánul meg.
Javaslata szerint: a tea fogyasztása ezeket csökkentheti, segíthet a szervezetbe bevitt káros anyagok feloldását, és azok eltávolítását. A rendszeres folyadékbevitellel segíthetjük az emésztést, és a szervezet optimális egyensúlyát.
Naponta: 1 filtert, 2 liter vízzel leforrázva, elkészíteni és ízesítés nélkül fogyasztható egész nap.

Összetevők:

Csalánlevél: Klorofillt, vitaminokat, (A,B,C,K,U) kovasavat, glukokimint, ásványi anyagokat (Fe, Cu, Zn) és cseranyagot tartalmaz.
Hatása: Vizelethajtó, vértisztító hatású lehet, reuma, köszvény elleni teák alkotója is lehet. Gyomorfekély esetén összehúzó, hámosító, vércukrot csökkent, valamint vérnyomás szabályozására is alkalmas lehet.

Borsosmenta levél: Megfázások, láz, köhögés csillapítására is alkalmazható. A menta teáját többnyire emésztőszervi megbetegedésekben, gyomor- bélpanaszoknál használhatjuk, ugyanis a mentholnak antiszeptikus hatása is lehet. Segítheti az epeürítést, javíthatja az emésztést. Torok bántalmaknál, rekedtségnél gargalizáló szer, továbbá húgyutak fertőtlenítőjeként is használhatjuk. Izomlazító és görcsoldó hatású is lehet.

 

Vélemények

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.