Herbalance Szirup

A nátha, az influenza, a szénanátha (pollen allergia) és az akkut, krónikus bronchitis tüneteinek csökkentésére alkalmas lehet.
3 367 Ft
Ár / ml13 Ft
Egység a dobozban: 250 ml
Leírás

Dr. Füleki Mária tapasztalata, hogy a „Herbalance Szirup felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt alkalmazható. A leggyakrabban kínzó betegség a meghűlés és az allergia. Kellemetlen tünetei a köhögés, orrfolyás, tüsszentés, szemviszketés, rekedtség, stb.
A nátha, az influenza, a szénanátha (pollen allergia) és az akkut, krónikus bronchitis tüneteinek csökkentésére, illetve megszüntetésére javasolja, mivel ő és családja is ezt fogyasztja.
Fogyasztási javaslat: felnőtteknek naponta 3-4 alkalommal 1-2 evőkanálnyi, gyerekeknek (2-14 éves kor között) felnőtt adag mennyiségének a fele. (2 éves kor alatt nem ajánljuk.)

 

Gyógynövénytartalma:

Kakukkfű - Belső légzőszervi megbetegedés esetén köptetőül, sőt étvágytalanság ellen is használhatják.

Édesgyökér - Légzőszervi megbetegedés, hólyag- és vesebaj esetén alkalmazhatják.

Orvosi hárs - Alkalmazható meghűlésnél, fájdalmas reumánál, köszvénynél. Vizelethajtó, gyomorerősítő.

Fehér mályva - Légzőszervi hurutos bántalmaknál ingercsillapítóul is hathat. Kitűnő gargarizáló-szer lehet mandulagyulladás esetén.

Sáfrány szirom - Az indiai orvosok keringésserkentőnek, a vese- és a májbetegségek gyógyszereként alkalmazhatják.

Sáfrány - Napjainkban nyugtatóként, köptetőszerként, szexuális serkentőként, fájdalomcsillapítóként, valamint emésztést serkentőként használhatják. Csökkentheti a koleszterint, a szívrohamokat és növelheti az oxigén mennyiségét a vérben.

Mórmályva - Bő nyálkaváladékkal járó gyulladásos esetekben használható. Kitűnő torok- és köhögéscsillapító lehet.

 

Összetétele: Gyógynövény kivonat, igazi édesgyökér, cukor hársfavirágzat, orvosi ziliz levél, kerti és spanyol kakukkfű levél és virág, sáfrányos szeklice virág, mórmályva virág, méz, étkezési sav (citromsav) tartósítószer (K-szorbát) antioxidáns (aszkorbinsav). Édesgyökeret tartalmaz – magas vérnyomásban szenvedők kerüljék a termék túlzott fogyasztását

 

Felhasznált irodalom:

- M. Mészáros Erzsébet: Termeszthető gyógynövények - AB-ART Kiadó, 2000. -
- Varró Aladár Béla: Gyógynövények gyógyhatásai - Pallasz Antikvárium Kft. Gyöngyös

 

 

Vélemények

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.
2019. november 05. kedd
A szirupból napi 2 X 1 evőkanállal fogyasztottam megfázásra, ami tüdőgyulladással párosult. Mivel én is dohányzom, a tüdőmre rakódott slejmet is szépen felszaggatta, ami először sikertelennek látszott. De tévedtem, mert nemcsak a tüdőmet tisztította ki, de a köhögésemet is elmulasztotta. Fogyasztása mellett felfigyeltem nyugtató hatására is. Az íze pedig finom édes, gyermekeknek is adható.
U.E. - Ács
2019. november 05. kedd
A lányom 18 éves és komoly problémái lettek a tavasz folyamán. Fojt az orra, könnyezett a szeme és fájt a torka. Megállapították, hogy allergiás. Használta az orvos által előírt gyógyszereket, de sajnos a probléma nem oldódott meg. Hallottunk ismerősöktől a Szirupról, elmondták a jó tapasztalataikat és kipróbáltuk. Pár hét után megszűnt az említett probléma.
Cs.E. - Szlovákia
2019. november 05. kedd
10 éves lányom lázas volt és köhögött. Egyik ismerősömtől hallottam a Szirupról, amit kipróbáltam. 3X1 kanál Szirupot adtam be és két nap múlva semmi baja nem volt. Még 3 napig szedte és azóta sincs semmi problémánk. Mindenkinek csak ajánlati tudom!
S.K.- Szlovákia
2019. november 05. kedd
A Herbalance Kft. forgalmazásában kapható Szirupot vettem. 5 nap használat után a következő a tapasztalatom. Régi erős dohányos vagyok és nagyon csúnyán köhögtem. A Szirup csökkentette a köhögésemet, légzésem sokat javult, a mellkasomban érzett nyomás megszűnt. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel.
F.S. - Komárom
2019. november 05. kedd
A bányászok városában, Donyeckben születtem és nőttem fel. Ennek eredményeként hosszú éveken keresztül kínzó köhögéssel ébredtem reggelenként, annak ellenére, hogy erről a környékről már régen elköltöztem. Nem dohányzom. Elkezdtem szedni a szirupot. 7-10 nap elteltével megfigyeltem, hogy a reggeli köhögésem teljesen elmúlt.
V., Csernyigov megye
2019. november 05. kedd
Bronchiális asztmám van. Kiegészítő szerként elkezdtem szedni a szirupot. Légzésem könnyebb lett, ritkábban szenvedtem légszomjtól, a szirup 1 havi szedése után a levegővételi problémáim gyakorlatilag megszűntek. Emellett a szirup gyermekkoromat idézte elém, aminek ma már 70 éve.
O., Kijev
2019. november 05. kedd
A férjem sok-sok éve dohányzik. A szirup rendszeres szedésével 1 hónapon belül csökkent a napi 1 dobozos mennyiség napi egyharmad dobozra. A szirup egyszerre jelenti az egészséget és megtakarítást a családi költségvetés számára!
I., Csernyigov
2019. november 05. kedd
Hét éves kisfiam megfázott, csúnyán köhögött. Megvásároltam a Herbalance Szirupot,. 3 x 1 teáskanállal adtam neki. Már a harmadik napon csökkent a köhögés, felszakadozott a lerakódás. Javult a közérzete. A szirupot hígítás nélkül önmagában adtam kisfiamnak, aki szívesen fogyasztotta, mert jó ízű volt.
Pné.K.E. - Komárom
2019. november 05. kedd
16 éves lányom folyamatosan köhögött és még 1,5 hónapos antibiotikumos kezelés után sem javult az állapota. Ekkor hallottam egy régi ismerősömtől az Önök termékeiről. Abbahagytuk az orvos által előírt gyógyszerek szedését és elkezdtük használni az Önöktől vásárolt Szirupot és Kombuchát. A Szirupot napi 3X1 evőkanál és a Kombuchát 2X1 evőkanál adagolásban. A köhögés két nap múlva enyhült és 1,5 hét után elfelejtettük a kínzó köhögést és az éjjeli nem alvást. Természetesen a termékeket továbbra is használjuk, de ma már azt is elfelejtettük, hogy valaha köhögéses probléma volt a családban. Azóta 3 és fél hónap telt el. Természetesen mindig van elkészítve szirup, ha esetleg valaki megfázna, köhögne, azonnal kéznél legyen. Ezúttal is köszönöm, hogy az Önök termékét használhatom.
K.G. Komárom, Szlovákia