Herbalance Magneto Balancer - közérzet javító

A szervezet két legfontosabb rendszerét: a vért és a nyirokrendszert kezelheti. Cukorbetegeknek is ajánljuk!
8 866 Ft
Ár / db
Egység a dobozban:
Leírás

A mágnesterápiát, mint külső helyi kezelést már az ókori Egyiptomban is alkalmazták. A mágnesterápiás kezelés visszaállíthatja a sejtek normális energiaszintjét és rezgési frekvenciáját. A szervezet két legfontosabb rendszerét: a vért és a nyirokrendszert kezelheti, ezen keresztül fejtheti ki hatását. Negatív, káros mellékhatása nem ismert, túlkezelés eddigi ismereteink szerint nincs.

A mágnes a fentiek miatt több területen segíthet:

A vérnyomást szinten tartani, vízhajtó hatású lehet, trombózis megelőző, szívinfarktus megelőző, szívritmus szabályozó, érszűkületben értágító hatású lehet, keringésjavító hatása révén minden szerünk működését javíthatja, koleszterin szintet csökkentheti, szervezetünk pH értékét lúgos irányba terelheti, növelheti a melatonin termelést, aminek az alvásban van szerepe, hathat az elektroszmog ellen (alvászavar, általános fáradtság), csökkentheti a frontérzékenységet, stressz ellen hathat, javíthatja a funkcionális szexuális zavarokon, serkentheti az emésztést, a hasnyálmirigy működését, a máj működését, ezzel segíthet a méregtelenítésben, gyorsíthatja a törött csontok összeforradását, serkentheti a csontújraképződést, elősegítheti a csontprotézisek befogadását és növelheti azok élettartalmát, serkentheti a kismamák tejelválasztását, fájdalomcsillapító hatású lehet.

Tiltások:

  • A mágnest nem használhatja akinek pacemaker van beépítve
  • Akinek fél éven belül szívinfarktusa volt
  • Terhes anyáknak nem ajánlott
  • Közvetlenül fejre nem ajánlott
  • Újszülöttnek, kis súlyú gyereknek nem ajánlott

Alkalmazása:
A mágnesen egy nyíl található. Ennek a nyílnak kell megegyeznie a csukló, kar vagy láb irányával. A hatásos kezeléshez szükséges idő 50 kg-os testsúly esetén 7 perc és 10 kg-ként ez 1-1 perccel növelendő. A kezelést 24 óránként naponta célszerű megismételni. Egy-egy kezelési kúra 7-10 alkalomból álljon. Ezt havonta akár preventíven is érdemes megismételni.

Vélemények

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.
2019. november 07. csütörtök
Egyik előadásunkra egy hölgy fogfájással érkezett. Megkérdeztük tőle, ki szeretné-e próbálni a Mágnest. A fájdalmas fog fölé helyezte, majd kb. 15-20 perc múlva teljesen elmúlt a fájdalom.
D.E. - Pápa
2019. november 07. csütörtök
Foggyulladás és a mágnes. Begyulladt a koronatartó fogam. Mivel nem igazán akartam új koronát, gondoltam kipróbálom a mágnest, gyulladáscsökkentő helyett. Közel négy órát tartottam - vonaton való utazás közben - a gyulladt fogrészen, az útitársaim kellő ámulása közepette. A műveletet megismételtem másnap is. Harmadnap a fogorvosom nem akart hinni a szemének, hogy mit tettem, ugyanis teljesen eltűnt a gyulladás a foggyökérről. Ráadásul egy szem gyógyszert sem vettem be.
B.L. - Nagyalásony
2019. november 07. csütörtök
Szomszédom álló munkát végez, minek következtében rendszeres láb- és főleg sarok fájdalmai voltak. A fájdalma sok esetben eljutott arra a szintre, hogy nem tudott lábra állni a munkanap végén. Közel egy óráig pihentette sarkát a mágnesen, minek következtében nemcsak lábra tudott állni, hanem saját két lábacskáján tudott hazamenni egy mágnes boldog tulajdonosaként!
B.L. - Nagyalásony
2019. november 07. csütörtök
Ismerősünk megrántotta jobb csuklóját s ebből következően fájdalmai voltak. Mivel nálunk történt, meghívtam egy mágneses beszélgetésre. Ő A MÁGNEST TARTOTTA A CSUKLÓJÁN ÉN MEG BESZÉLTEM NEKI. Fél óra elteltével megszűntek fájdalmai. Mondanom sem kell, hogy azonnal kért egy mágnest.
B.L. - Nagyalásony
2019. november 07. csütörtök
Édesanyám régóta magas vérnyomással küzdött, szedte a gyógyszereket folyamatosan. Aztán utolérte az a kellemetlenség, hogy a gyógyszerek mellett is felszökött a vérnyomása. Éppen orvoshoz ment volna, amikor határozott lettem, elővettem a vérnyomásmérőjét, megmértem - 174 volt a felső érték. Jött a mágnes, 10 percig a csuklója alatt tartotta, aztán újabb mérés - 152. Végre belátta, hogy "jé, ez tényleg használ". Egyre lejjebb áll meg a maximum érték a napok múlásával. "Hitetlen" családtagjaimnak anyukám már mondja a jó hírt.
B.K. – Pilismarót
2019. november 07. csütörtök
28 éves vagyok. Gyakran küszködtem fejfájással. Amióta mindennapos rendszerességgel néhány perc erejéig használom a mágnest, azóta fejfájásom számottevően csökkent.
H.M-né - Törökszentmiklós
2019. november 07. csütörtök
Idén februárban egy baleset miatt kénytelen voltam gipszet viselni. Három hét után levették a gipszet, majd kezeltem a beteg térdemet a mágnessel. Az eredmény nagyon jó volt, úgy éreztem, gyorsabban gyógyul és kevésbé érzem a hasogató fájdalmat. Egy hét eltelte után, a mindennapos kezelések mellett a fájdalom megszűnt és idő előtt sikeresen segítette felépülésemet.
U.E. - Ács
2019. november 07. csütörtök
Vásárlómnak hosszú ideje fájt a válla, először kölcsön kapott egy mágnest, majd amikor meggyőződött jó hatásáról meg is vásárolta a terméket. Azóta a kedélye is jobb lett és a fájdalma is megszűnt.
V.F-né - Szeged
2019. november 07. csütörtök
Bal oldalon hasi puffadást, szív felé kisugárzó fájdalmat éreztem minden evés után. Egy-két éjszaka használtam a mágnest (egész éjjel rajta volt a hasamon), és elmúlt ez a fajta fájdalom.
Sz-né G.J. - Nagyalásony
2019. november 07. csütörtök
Férjemnek vizenyő keletkezett a térd lágy részében. A mágnes 3-4-szeri használatával a vizenyő eltűnt, a fájdalom megszűnt.
I-né - Bácsborsod
2019. november 07. csütörtök
Nem vagyok magas vérnyomású beteg, de valami kiváltotta, hogy vérnyomásom felszökkent. Feszítette a szemem, rossz volt a közérzetem. A jobb csuklómat ráhelyezve a mágnesre már 6-7 perc után megszűnt a feszítő érzés a szememben, s a közérzetem is javult.
R-né. - Bácsborsod