Hozz egy döntést!

Blog Találatok: 11721

Amikor meghoztuk a döntést, amikor elhatároztuk, hogy nagyobb felelősséget vállalunk saját magunkért, amikor a saját egészségünk megőrzése érdekében következetesen és tudatosan végrehajtottuk elhatározásainkat, akkor látjuk, érzékeljük magunkon a tartós, jó irányba történő elmozdulást, ami környezetünknek is hamarosan feltűnik.

A folyadékfogyasztással párhuzamosan néhány nap, egy legfeljebb két hét eltolódással érdemes a táplálék kiegészítőket elkezdeni fogyasztani.

A megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztást természetesen a továbbiakban sem ajánlatos felfüggeszteni. A folyadékfogyasztás mellett a salaktalanítást vagy méregtelenítést célszerű megtartani., ugyanis a mai életvitel mellett folyamatosan és nagy mennyiségben jutnak szervezetünkbe ételeinkkel, italainkkal és a beszívott levegővel olyan anyagok, melyek kiürítése a szervezetünk számára hosszútávon nem megoldható feladat és „tárolásuk” egészségkárosodáshoz vezet.

Amennyiben valaki panaszmentes, választhatja bármelyik táplálék kiegészítőt. A kapott információk alapján többnyire nem túl nehéz a választás, ha az elhatározás megvan.

A szokásos napi táplálkozással kevés rostanyagot fogyasztunk, ezt tudjuk pótolni, a Green+ Helena vagy a Herbalance Energiq tablettával. A zöldzabnak a répának és a céklának bőséges vitamin és nyomelem tartalma van. A vitamintartalom megegyezik a természetben előforduló arányokkal. Minden termékben többféle növény található, ennek következtében többféle vitamint és nyomelemet is a szervezetünkbe juttatunk, így elkerüljük az egyoldalú vitamin és nyomelem bevitelt. Természetesen attól a táplálék-kiegészítőtől várhatjuk a legnagyobb változást, amelyik azt az anyagot, vitamint vagy nyomelemet tartalmazza, amelyik leginkább hiányzik a napi táplálékunkból, illetve a szervezetünkből. Egy termék tartós fogyasztása során, a szervezetünk telítődik az abban a termékben gazdag anyagokkal, ugyanakkor azokból az anyagokból, melyeket nem tartalmaz, relatív hiány keletkezik. Ezért kell a táplálék kiegészítőket időszakosan váltani.

Természetesen amikor valamilyen változás áll be az életvitelbe, vagy bármi történik, ami a szervezet igényét valamilyen  irányba megnöveli, vagy eltolja, akkor célzottan a megfelelő táplálék kiegészítőt tudjuk javasolni.

Ilyen változás lehet, ha valakinek a csontja törik, és ez sajnos mindenkivel előfordulhat. Ilyenkor a csontújraképződéshez szükség van a kálciumra, ugyanígy csontprotézis beültetése után is szükséges a kálcium. A kismamáknak, szoptatós anyukáknak fokozott igényük van kálcium és jól hasznosuló vas bevitelére.

Emiatt ajánlott a fenti esetekben a Green+ Helena. Ezek mellett segítséget nyújt cikluszavarokban, változókori panaszok esetén, vashiányos vérszegénység esetén, csontritkuláskor.

A salakanyagok kiürítésével és a hiányok pótlásával még jobban érezzük magunkat. A táplálék kiegészítők hatékonyságát növeli a Green+ Kombucha fogyasztása és a mágnes rendszeres használata..

 

Javaslom mérlegeljen és döntse el mennyit ér önnek a saját egészsége? Mit tesz azért, hogy egészséges maradjon.

 

Dr. Füleki Mária

Nyomtatás