Bano Fokhagyma Kapszula

Ajánljuk figyelmébe a Bano Fokhagyma termékünket!
A szervezetben levő bármilyen gyulladás és fertőzés esetén fejtheti ki jótékony hatását. Az egészséges koleszterinszintért!
2 743 Ft
Ár / db30 Ft
Egység a dobozban: 90 db
Leírás

Az egészséges koleszterinszintért!

Gyógynövényként már több ezer éve alkalmazzák gyulladásos, megfázásos betegségekre, emésztéses panaszokra, bélférgességre, vértisztítóként, és a teljesítőképesség fokozására.
A fokhagyma mintegy 200 biológiailag aktív anyagot, vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, enzimet tartalmaz, ezek közül a legaktívabbak a kéntartalmú vegyületek. (B1, B2, B6, C, K-vitamin, flavonoidok, jód, vas, réz, magnézium, szelén, kálium, alliin, ajoén, poliszulfidok, foszfolipidek)
Az allicin, ami a fokhagymában levő alliinból keletkezik egy enzim hatására, baktérium, gomba, vírus és parazita ellenes hatású lehet. Így a szervezetben levő bármilyen gyulladás és fertőzés esetén kifejtheti jótékony hatását.
A szervezetünkből segítheti a higany, ólom és cadmium eltávolítását, amitől a szervezetünk nehezen tud megszabadulni.

Bánó féle Fokhagyma kapszula folyamatos szedésével hozzájárulhatunk érrendszerünk egészségének megőrzéséhez, mivel hatóanyaga, a fokhagyma kivonat kedvezően befolyásolhatja a magas vérnyomást.

A fokhagyma hatásának megismerésére rengeteg farmakológiai és klinikai kísérletet végeztek. A szervezetre gyakorolt hatások közül néhány: kedvezően befolyásolhatja a magas vérnyomást és a koleszterinszintet, alkalmas lehet érelmeszesedés megelőzésére, illetve lassítására, antitrombikus hatással is rendelkezhet.

Alkalmazás: Napi ajánlott mennyiség: felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt 3×1 kapszula. Étkezés előtt szétrágás nélkül, bőséges folyadékkal kell bevenni.

Terhes és szoptató kismamák kerüljék a kapszula szedését! Hatóanyag: 1 kapszula hatóanyag tartalma: 270 mg fokhagyma olajos kivonatban, 0,34 mg allicin. Segédanyagok: zselatin, glicerin, tejzsír szorbit.

 

Vélemények

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.