Mi köze a méregtelenítésnek a hajhoz?

Blog Találatok: 1636

A mai világban ha körülnézünk, mindenki rohan az egzisztencia fenntartása érdekében. Ebben a nagy rohanásban senki sem figyel magára. Motivációk vannak, sorolhatnám is, de mindenki fő célja a pénz!

Mindeközben megfeledkezünk arról, ami a legfontosabb: az egészségünkről! Szervezetünk kezd kimerülni az idő múlásával, a problémák halmozódnak, kapjuk a szervezetünktől a jelzéseket. Ezek a jelzések a hajunkon figyelhetők meg legjobban., pl.: kezelhetetlen, elszürkül, hullik, töredezik, fénytelen, a fejbőr hámlik, viszket, stb.

Amennyiben ezeket a jelzéseket komolyan vesszük, akkor az első dolgunk legyen a szervezet tisztítása, méregtelenítése. De mivel? Ilyenkor különböző lehetőségeket keresünk,  ám az információ tömege zúdul ránk és nagyon meg kell gondolni mit választunk.

Én 12 éve hajgyógyász vagyok, és sok embernek figyelhettem meg a problémáját. Saját tapasztalatom alapján ajánlom a Herbalance termékeket, mert ha nekem bevált, akkor büszkén ajánlom mindenkinek, elsősorban a Herbanet tisztító teát, ami a méregtelenítéshez elengedhetetlen, a Green+ Kombuchát, ami a májat (a szervezet nagy tisztító ”laboratóriumát) regenerálja. A Herbalance Erdei Tapaszt kipróbálva ledöbbenve vettem tudomásul, hogy micsoda mérgektől kell még megszabadítanom a szervezetemet. Ez rögtön szemmel látható és érezhető is, mert a méregtelenítéssel felszabadulnak az energiák és szinte „szárnyakat” kapunk.

A kezelések folyamán tapasztalható, hogy azoknál, akik méregtelenítenek, a kezelések sokkal hatásosabbak és a problémák is gyorsabban szűnnek meg.

 

 

Galambos Etelka

hajgyógyász

 

Nyomtatás