Green+ Heléna

Blog Találatok: 1798

A Green+ Helena tablettát elsősorban a női szervezet speciális igényei alapján állítottuk össze, de férfiak is bátran használhatják. Kiemelten ajánlott kismamák és serdülőkorú fiatalok csontjainak megerősítésére, és a vashiányos állapot megelőzésére. Az idősebb korban jellemző csontritkulás is jól karbantartható a készítmény rendszeres szedésével. Kizárólag természetes formában előforduló növényi hatóanyagokat tartalmaz, ezért a bennük található vitaminok és ásványi anyagok felszívódása biztosított és nem kell felesleges kőképződéssel sem számolni.


A Green+ Helena tablettában található összetevők:

Zöld zab őrlemény:

Kiváló forrása lehet a kálciumnak, így erősítheti a csontokat, fogakat, és csökkentheti a csontritkulás kockázatát. Jelentős mennyiségben tartalmazhat B vitaminokat, K és E vitamint. Az ásványi anyagok közül a magnézium, foszfor, cink, szelén, mangán tartalma lehet kiemelkedő.  Rengeteg rostot tartalmaz, ami jó hatással lehet a koleszterinszintre és az emésztésre egyaránt. Erősítheti a kötőszöveteket, regenerálhatja az idegrendszert fokozott stressz esetén.

 Lucerna őrlemény:

A lucerna (a zöldzab is) gazdag klorofillban, enzimekben és a csontok anyagcseréjéhez nélkülözhetetlen ásványi anyagokban, vitaminokban. Növelheti a szellemi és a fizikai teljesítőképességet és segítheti a jobb alvást. Fokozhatja a vörösvértestek termelődését, ezzel segít a havi menzesz alatti vérvesztés pótlásában. Tartalmaz még fitoösztrogéneket és l-borostyánkősavat, ez utóbbi a kötőszövetek rugalmasságáért felelős. Kiváló lúgosító, méregtelenítő gyógynövény.

 Céklapor:

A cékla gazdag szerves kálium, kálcium és folsav forrás. A természetes folsav bevitele a kismamák számára nagyon fontos, a kálcium pedig a csontok, fogak és a kötőszövet egészségét biztosíthatja.

A cékla szabályozhatja a máj anyagcsere-folyamatait, a sav-bázis egyensúlyt, vérképző, gátolhatja a rákos sejtek szaporodását. A haj, a körmök és az idegrendszer számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és nyomelemet tartalmazhat.

 

Lenmag:

A lenmagban is van rostanyag, de tartalmaz növényi hormonokat és omega zsírsavakat is.

Kivédheti a káros zsírok lerakódását az erek falán, ily módon védheti a kapillárisokat, illetve az agyban és vesében futó ereket. Jótékonyan hathat az ízületi megbetegedésekre, hiszen,,beolajozza” a porcokat, ezáltal megakadályozza a degeneratív betegségeket.

 

Csípős paprika

A csípős paprika kapszaicint tartalmaz, ami enyhe hajszálértágító. Tartalmaz még illóolajokat, A, B, és C vitamint. A csípős paprika fokozhatja az emésztést, és gátolhatja a trombózisok kialakulását. Ezen kívül jól hasznosítható szerves vas és B12 vitamin is van benne.

 

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőt és tartósítószert.

Nyomtatás