Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Previt+ Luteinnel Kezdőlap »
Previt+ Luteinnel

A lutein kulcsfontosságú szerepet tölthet be a szem védelmében.
15,36 €     22,09 $

 
Previt+ Luteinnel
   

Termékleírás

A szem egészségéért
 

Szemünk állandóan ki van téve minden környezeti hatásnak.


A lutein kulcsfontosságú szerepet tölthet be a szem védelmében. A szervezetbe kerülve a lutein a felszívódást követően szem két területén halmozódhat fel a szemideghártya (retina) sárgafoltján és a szemlencsében, és fejtheti ki jótékony hatását.


Az Egyesült Államokban a szemészek 84 %-a javasolja a lutein fogyasztását és a szemorvosok 91 %-a gondolja úgy, hogy a lutein fontos szerepet játszhat a szem egészségének megőrzésében.


A lutein antioxidáns hatása miatt nemcsak a szemben, hanem más szervek anyagcsere folyamataiban is segíthet.

 

Arra hazánkban még kevesen figyeltek fel, hogy táplálkozási szokásaink ugyanúgy befolyásolhatják szemünk egészségét, látásunk élességét, mint az ellenálló képességünket vagy az erőnlétünket.


Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani ezért azt a táplálkozásunkkal pótolni kell!

 

A lutein megóvhat a számítógép-monitor káros hatásaitól, lassíthatja az időskori látásproblémák kialakulását, és csökkentheti a mindennapi káros  környezeti hatások miatt kialakuló problémákat.


Javasoljuk, próbálja ki!

 

Tartalom: 30 tabletta

Magánvélemények

Az itt olvasható tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek, mindezeket azért adjuk közre, hogy a tisztelt olvasók minél szélesebb körben tudjanak tájékozódni az őket érdeklő témában.

Kb. 2 hónapja szedem a Previt+ Luteinnel-t. Észrevettem, hogy a szemem nem fárad el olyan hamar és a villanyfénynél és sokkal jobban látok.

G. Gy. - Süttő

 

Házaspár munkatársaim, akik kézimunkáznak a Previt+ Luteinnel étrend kiegészítőt fogyasztják. Azóta nem fárad el, nem zavarja a fény a szemüket, többet tudnak este a hobbijukkal foglalkozni. Már annak is örülnek, ha nem kell szemüveget cserélniük, mert nem romlik a szemük.

S. Jné - Süttő

 

Van egy perzsa macskánk és allergiás vagyok a macskaszőrre. A szemem kötőhártya gyulladást kapott. A szemem olyan volt, mint amikor a férfiak pajzs nélkül hegesztenek. Két hete napi egy szemet fogyasztok a Previt+ Luteinnel készítményből. A kötőhártya gyulladás szinte teljesen rendbe jött.

N.Sné - Biatorbágy

 

A szemem mindig nagyon érzékeny volt az erős fényekre. Nyáron a tűző napfény, este a neon fénye vagy a számítógép monitorja miatt, gyakran könnyezett a szemem. Gondolom ezek után senki sem csodálkozik azon ha azt mondom: utáltam este autót vezetni! A Previt+ Luteinnel étrend-kegészítő néhány napi szedése után / napi: 1 db/ már éreztem a hatását! Nem fárad el úgy a szemem, mint korábban, az esti fények sem zavarnak már annyira, többet birok a számítógéppel dolgozni. Nem utálok már annyira este vezetni! Megelőzésképpen, kúraszerűen szedem a terméket. Inkább ezt választom, minthogy szemüveget kelljen viselnem!

S-né Klári – Süttő

 

Ötven éves elmúltam. Igaz, hogy mindent megteszek egészségem megtartásáért, de a szemem elkezdett romlani, sokszor nehezen tudtam „élesre állítani” látásomat és nyomást, enyhe fájdalmat is éreztem. Amint megjelent a Herbalance Previt+ Luteinnel terméke, elkezdtem szedni. Napi 1 tabletta Herbanet teával, Green+ Kombuchával bevéve. Körülbelül a 3. napon feltünt, hogy a nyomás és a fájdalom eltünt. Két hét telt el és sokkal könnyebben tudom „élesre állítani” a látásomat. 14 éves kislányunk is szedi napi fél tabletta adagban, mivel háromszor esett át kancsalság műtéten. Az Ő tapasztalatát még várjuk.

B.K. - Pilismarót

Orvosi szakcikkek

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy minél szélesebb körű orvosi véleménnyel ismertessük meg olvasóinkat, és az életminőségüket befolyásoló döntéseik meghozatala előtt nyugodt szívvel tudjanak saját részükre kedvező döntést hozni.

Previt+ Luteinnel

Previt termékek

       
  A termék ára: 4054 Ft/db (135,13 Ft/szem)
 Jelenleg hiánycikk
         
 
  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia