Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Herbalance termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 

Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogató!

Szeretettel üdvözlöm a Weboldalamon.

Engedje meg, hogy bemutassam saját magamat, mint a Herbalance hálózat egyik hálózati vezetőjét.
65 éves vagyok. Lakatosként az építőiparban dolgoztam 34 éven keresztül, nehéz fizikai munkát végezve. Mindenben az átlagos magyar gondolkodást megvalósítva, realitás talaján éltem. Ami erősen meglátszott rajtam.
A 182 cm.-es sorozási magasságomhoz, 118 kg. testsúly párosult, a szokásos egészségügyi gondokkal. Ingadozó magas vérnyomás, cukorgondok, magas koleszterin, triglicerid, meszes kopott csikorgó izületetek, sorolhatnám a gondjaimat sokáig.
Rendszeres gyógyszerfogyasztással sem tudtam javítani a helyzetemen.
A rendszerváltás következtében a munkahelyem megszűnt. Budapesten és környékén, hiába kerestem munkát, mindenhol elutasítottak arra hivatkozva, öreg és beteg vagy, nincs szükség a problémáidra.
Be kellett látnom, amit eddig csináltam, azt ezután nem folytathatom. Rádöbbentem, hogy nem csak az eddigi tevékenységemnek, hanem a gondolkodásmódomnak is hátat kell fordítanom. Visszapillantva az eltelt időre, nyugodtan mondhatom nem volt könnyű, de, nagyon megérte a változtatás.
Mivel élni akartam, de úgy, hogy a családom ne szenvedjen anyagilag hiányt, minden munkalehetőségre nyitott voltam. Így találkozhattam olyan hálózatokkal, amelyekben a termékek használata segített a rossz egészségem helyretételébe, a marketingjük a biztos anyagi háttér megteremtésében.
A Herbalance hálózatnak alapító tagja vagyok, 100% termékhasználó, aminek köszönhetően az egészségügyi gondjaimat végleg elfelejthettem!
Azóta semmilyen gyógyszer fogyasztására nincs szükségem. Rendbe van a vérnyomásom, cukrom, koleszterinem, testsúlyom és az izületeim is.
A termékcsaláddal megszerzett tapasztalataimat nem rejtem véka alá, hanem nemzetközileg is, széles skálán tovább adom. Ennek köszönhetően intenzíven fejlődik a hálózatom, így az anyagi helyzetem a mai rossznak tartott gazdasági helyzetben, kimagaslóan jónak mondhatom. Nyugdíjasként sincsen okom panaszra.
Soktízezer embernek segítettem már az egészségének a javításában, és aki nem ijedt meg a saját árnyékától, azaz a számára szokatlan munkától, annak az anyagi helyzetének a javításában is.
Lehet, hogy Önnek is vannak az általam említett múltbeli problémáimhoz hasonló, de jelenleg is kellemetlenséget okozó egészségügyi, vagy anyagi gondjai? Szívesen állok rendelkezésére, ha nyitott egy új tapasztalás megélésére.
Nézzen szét a portálomon, tekintse meg a rendkívül jó minőségű magyar gyógynövény alapú termékcsaládot, amit a Herbalance kínál minden érdeklődő számára.
Ha a látottak alapján kérdése fogalmazódna meg, ezekre tabuk nélkül, szívesen válaszolok.

Szeretettel várom minden érdeklődő személyes jelentkezését.

                                                                                                        Pintér Ferenc

Elérhetőségeim:

Web: http://pinterferi.herbalance.hu
E-mail: pinterferi@herbalance.hu
Telefon: +36/204/699-272; +36/309/346-213

Mottó/Sikereim

 

A „HIT” az élet egyik legfontosabb tényezője!
A briliáns elmék, mindig bebizonyították azt, amiben abszolút hittek, akkor is, ha pillanatnyilag egyedül maradtak a hitükkel. „Mégis mozog a föld!” Galilleó Galillei.
Amit az emberi elme ki tud találni, azt meg is tudja valósítani!” Napoleon Hill.

15 éve vezérlő eszméimnek tekintem a fenti mottókat.
Senki nem hitte el nekem azt, hogy lehet másképp élni, ha másképp gondolok önmagamra, mint az első 45-48 életévemben!

Legnagyobb sikeremnek tartom, hogy a munkanélküli lakatosból, önálló üzletemberré tudtam válni!
Soha nem fogom elfelejteni azt az érzést, amikor munkanélküli apaként azon keseregtem, hogy az érettségiző lányomat, vajon miből fogom a továbbtanulásában anyagilag támogatni?
Ennek a szívszorító érzésnek és az abból fakadó égő vágynak köszönhetem, hogy megtanultam hinni magamban és másképp gondolkozni, mint addigi életemben. Így a lányomat minden elképzelésében támogathattam. Soha semmire nem kellet azt mondanom, amit a szüleimtől én naponta hallottam, sajnos ezt mi soha nem engedhetjük meg magunknak!

Az önmagam megváltoztatásában megélt tapasztalataimat használtam fel a munkám során arra, hogy a hasonló gondokkal küszködő ismerőseimnek, barátaimnak segíthessek a saját életük minőségének javításában. Ennek eszközéül a Herbalance gyógynövény alapú termékcsaládot és a Herbalance Marketinget használtam és használom ezután is folyamatosan.
Természetesen csak azok számára nyújthattam segítséget, akik kérték és elfogadták azt.
Külön öröm számomra, hogy ezt a fajta segítségnyújtást nemzetközi szinten tudom megvalósítani, annak ellenére, hogy csupán a magyar nyelvet beszélem!
Eljuttattam sikeresen ezt az információt, Szlovákiába, Ukrajnába, Szerbiába, Svájcba, Angliába és Tajvanra is.
Mindezt még akkor, amikor az Internet ebben számomra semimjen segítséget nem tudott nyújtani.
Ma már, mint ahogy a Kedves Érdeklődő is látatja, ebben komoly segítségemre van a legmodernebb technika is.

Természetesen mindezekkel a lehetőségekkel élhet minden életminőségét változtatni szándékozó ember is. Csupán annyit kell tennie, hogy személyesen felveszi velem a kapcsolatot, bármelyik formában.

Tudom, szinte hihetetlenül hangzik, mégis igaz! Meg lehet tapasztalni!

Szeretettel várom minden érdeklődő személyes jelentkezését.

                                                                                                        Pintér Ferenc

Elérhetőségeim:

Web: http://pinterferi.herbalance.hu
E-mail: pinterferi@herbalance.hu
Telefon: +36/204/699-272; +36/309/346-213

Kedvenc termékeim

Legegyszerűbb lenne azt mondanom MINDEN, hisz 100%-os termékhasználó vagyok.
Mégis kiemelek néhányat a teljesség igénye nélkül.

  • Téli tisztító tea: már 11 éve használom folyamatosan megszakítás nélkül. A használata segít az emésztésem karbantartásában. Megszűnt az ingadozó, magas várnyomásom. A rendszeres folyadékfogyasztásra rászoktatott. Így védelmet kapott a vesém is. Semmilyen más folyadékot nem fogyasztok!
  • Magnetóbalancer: a napi használatával értem el, hogy energikusan indulnak a napjaim, megszűnt a frontérzékenységem, nincs migrénes fejfájásom.
  • Green+ Kombucha használatával a 9 éves korom óta fennálló súlyos emésztési gondjaimnak megszűntetését köszönhetem. A bélflórámat állította helyre.
  • A Testkontúr a versenysúlyom megtartásában támogat naponta.
  • A Green Top a szellemi és fizikai állóképességem megtartásáért felelős. Erről annyit, hogy akár 1800 km. egyhuzamban történő vezetés után sem érzem magam leamortizálódva, sem fizikailag, sem szellemileg.
  • Balzsam, Fog-gél, Szájvíz nélkül egy lépést sem teszek, ha az országhatáron túlra megyek.
  • Prevent+ Zöldkagylóval újra olajozottak az izületeim. Még ha az egész éjszakát áttáncoltam, akkor sem érzek reggel semmilyen fájdalmat.

Természetesen számtalan dolgot sorolhatnék fel ezeken kívül. Aki kíváncsi bátran kérdezzen.

A legkedvesebb termékem a végére hagytam. Ez nem más mint a jelentkezési lap!
A VAJON MIÉRT? Kérdésre, csak azok kaphatnak választ, akik kérdezni is mernek.

Szeretettel várom minden érdeklődő személyes jelentkezését!

                                                                                                        Pintér Ferenc

Elérhetőségeim:

Web: http://pinterferi.herbalance.hu
E-mail: pinterferi@herbalance.hu
Telefon: +36/204/699-272; +36/309/346-213

Herbalance

Az előző oldalamon kínáltam önnek, mint érdeklődőnek egy több mint tíz éve megbízhatóan működő magyar gyógynövényes termékcsaládot, mely komoly szakmai háttérrel és számtalan referenciával rendelkezik. A termékek forgalmazása, vásárlókhoz való eljuttatása, ajánlása, egyúttal fantasztikus karrier lehetőséget tartogat a nyitott gondolkodású emberek számára.
Miben rejlik ez?
A mai magyar valóságban, de az egész Európai Unióban is rendkívül sok embernek szüksége lenne ezekre a termékekre. Használni csak az tudja, akinek megadatott, ehhez az információhoz hozzájutni.
A következő lépés az információ megszerzését követően a termékek használata.
Csak kétféleképpen juthatnak az érdeklődők a termékcsalád tagjaihoz, Vásárlóként a teljes vételár megfizetésével, vagy a hálózat tagjaként, először 30%-os kedvezménnyel, ami a komolyabb együttműködés következtében még akár további 24%-al növekedhet.
Mint látható ehhez az információhoz az Internet segítségével is hozzá lehet férni.
Sajnos ma még csak keveseknek adatik meg ezt a technikát napi gyakorlatban alkalmazni. Ők leginkább a fiatalok köréből kerülnek ki, tisztelet a kivételnek.
Az Internet használói számára rendelkezésre áll az Internet boltom, ahol minden termék leírását és felhasználói tapasztalatát is megismerhetik. Sőt kényelmesen ki is szolgálhatják önmagukat.
Módjuk adódik a hálózati csatlakozásra is. Ehhez csupán egyszeri minimum 30 pontot elérő vásárlásra van szüksége, ezt még teljes áron, de ezt meghaladóan már minden vásárlása esetén élhet a 30% kedvezménnyel.
Biztos vagyok abban is, hogy a környezetében élő emberek legalább 70% nem a neten szerzi be az információit. Ők ezért csak Önön keresztül értesülhetnek a Herbalance létezéséről.
Erre azért hívom fel a figyelmét, mert ha komolyan veszi ezt a lehetőséget és hajlandó a tájékoztatásba részt vállalni, az egy fantasztikus üzleti karrier elindulását jelentheti Önnek.
Hálózatépítőként akár havonta milliós nagyságrendű jövedelemhez juthat.
A Herbalance ezeket a jövedelmeket rendszeresen, megbízhatóan, pontosan kifizeti.

Ahhoz, hogy valaki ebben a tevékenységben eredményes lehessen, nem hátrány, ha jól képzett szakember valamilyen téren, mondjuk a kereskedelemben.
De mint a saját példám is mutatja, nem feltétel az ilyen irányú előképzettség!
A Herbalance komoly súlyt fektet a hálózati tagok folyamatos képzésére, tapasztalatok gyakorlati átadására.
Mivel a hálózati munka teljesen másféle gondokozást kíván meg, mint a hagyományos kereskedelem, nyugodtan mondhatom, előnyösebb helyzetbe lehet az, aki mentes minden kereskedelmi előélettől.
Ha én sikeres hálózatépítővé tudtam válni, akkor ezt minden önmagában hinni tudó ember, nálam jobban is, meg tudja csinálni!

Köszönöm a bizalmát és az érdeklődését, ha eddig eljutott az olvasásban.

Szeretettel várom a Webboltomban és a személyes kapcsolatfelvétel esetében is.

                                                                                                      

                                                                                                        Pintér Ferenc

Elérhetőségeim:

Web: http://pinterferi.herbalance.hu
E-mail: pinterferi@herbalance.hu
Telefon: +36/204/699-272; +36/309/346-213

   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia