Kurkuma-Petrezselyem

Vízhajtó, fertőzésgátló hatású lehet és csökkentheti a vérnyomást.
19,51 €     28,05 $

Termékleírás

A kurkuma hatását a petrezselyem az alábbiakkal egészíti ki:

 

A kurkuma hatását az alábbiakkal egészíti ki:

  • erős vizelethajtó lehet, segíthati a vesekő és homok kiürülését, fájdalmas vizelésnél enyhítheti a fájdalmakat, az ödéma kiürülését segítheti,
  • gátolhatja az epekő képződést, étvágy és emésztés serkentő, szélgörcsoldó hatású lehet,
  • antiszeptikus, köptető, az allergiás tüneteket csökkentheti,
  • méhizomzatot tonizálhatja, hatásos menses kimaradásnál, menstruációs zavaroknál, duzzadt emlőknél,
  • értágító hatású lehet, ezzel a magas vérnyomást csökkentheti.

Felhasznált irodalom:

- Ernst Schrott: Ájurvéda minden napra – Magyar Könyvklub Bp. 2000.
- Csamangó István, Dr. Greskó Marianna, Jójárt Sándorné, Juhász Sándor, Mészáros Edina, Szabó Csaba,
  Szekeres Sándor, Todorov Radiszlavné, Tóth Gabriella: Bioterápia kézikönyv – Lectum, Szeged, 2003
- M. Mészáros Erzsébet: Termeszthető gyógynövények - AB-ART Kiadó, 2000. -
- A. Vogel: Kis Doktor – R.A. Kft
- Varró Aladár Béla: Gyógynövények gyógyhatásai
   Pallasz Antikvárium Kft. Gyöngyös

 

Tartalom: 120 db

Tapasztalatok

A Petrezselymes Kurkuma, Green+ Helena és Kombucha megszűntette a változókori hőhullámaimat, magasabb vérnyomásomat a normálisra állította be. "Fájós" derekam azóta lényegesen ritkábban fáj és teljesen megszűnt az az állapot, hogy derékfájás miatt ágyba kényszerüljek.
T.I. - Pápa

 

Nagymamám (69 éves) 8 éve jár dialízisre, mivel a veseműködése nagymértékben csökkent és kiderült, hogy a másik veséje, már születése óta nem működött. Egy hónapja elkezdte használni a Petrezselymes Kurkumát, a Kombuchát és issza a tisztítóteát. Azóta kezd beindulni a veséje, már csak napi 2 dl vizelet hiányzik ahhoz, hogy otthagyja a dialízist és újra boldogan élhesse nyugdíjas napjait.
P.B. -Horvátzsidány

 

42 éves vagyok, kb. 2 éve kezdődött nehézlégzéssel járó kínzó köhögésem. Kipróbáltattak velem 6-7 féle gyógyszert, de semmit nem javult az állapotom, sőt: az alapbetegségemhez még végtagi ödéma is társult. Hiába vettem be hetente az előírt vízhajtókat, semmit nem javultam. Márciusban ismertem meg az Önök termékeit. Munkatársuk tanácsára elkezdtem fogyasztani a Téli teát, Green+ Kombuchát és a Petrezselymes Kurkumát. Két hét múlva pedig a Szirupot is. Már a hatodik napon azt vettem észre, hogy rengeteg vizeletet ürítek. Hihetetlen volt számomra, hogy a bevitt folyadék másfél- kétszeresét ürítem ki. A tizedik nap körül megszűnt a nehézlégzésem, már fel tudtam menni az első emeleti lakásunkba háromszori megállás nélkül. Köhögésem a második üveg Szirup elfogyasztása után átváltott a szárazból erősen szakadóssá, ha értik mire gondolok. Kb. 1 hónapja nem szedek gyógyszereket, csak a Herbalance termékeket fogyasztom. Végtag ödémám megszűnt, köhögésem már említésre sem méltó. Fizikumom végre újra a régi a szó minden értelmében. Köszönet ezekért a termékekért mindenkinek akinek része volt abban, hogy az asztalomra kerülhettek.
N.L. - Zalaegerszeg

 

Vesekő problémákkal kerültem kórházba, 12 infúzióval nem sikerült megmozdítani a követ. Feltettem a Mágnest. Igaz, hogy felerősítette a fájdalmat, de a kő még aznap távozott. Mellette ittam a méregtelenítő teát és ettem a petrezselymes Kurkumát.
S.S. - Hatvan

2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva