Kurkuma

Ellenállóvá tehet a betegségekkel szemben, különösen a fizikai terhelésből adódó mozgásokra, fejlesztheti a test, lélek, szellem harmóniáját.
19,51 €     28,05 $

Termékleírás

A kurkuma hatékony tulajdonságai:
 

Dr. Füleki Mária tapasztalatai szerint a kurkuma és társai segíthet az egészség megőrzésében, ellenállóvá tehet a betegségekkel szemben, fejlesztheti a test, lélek, szellem harmóniáját. Emésztési problémákra kitűnő természetes segítő szer lehet. Ajánlata:

 

Belsőleg:

  • Vérkeringés javítására, vérömlenyek oldására, vérrögök kialakulásának meggátlására alkalmazhatják, ezáltal csökkentheti a trombózis és az infarktus kialakulását.
  • Vértisztító hatású lehet és stimulálhatja az új vérsejtek képződését.
  • Serkentheti a zsíranyagcserét, ezáltal segíthet az epeváladék epehólyagból való kiürülését, csökkentheti a koleszterinszintet, étvágyjavító lehet, enyhítheti az emésztési zavarokat.
  • Májvédő hatású lehet, a májsejtek fehérje anyagcseréjét segítő hatása miatt.
  • Szabadgyök fogó és a májsejteket regeneráló hatása is ismert.
  • Gyulladás- és lázcsökkentő hatású lehet, csökkentheti a köhögést, hurutoldásra is jó hatással lehet.
  • Antibakteriális hatása lehet, semlegesítheti a testben a mérgeket.
  • Hajlékonnyá teheti az ízületeket és az inakat.

Külsőleg:

  • Vízzel péppé keverve megállíthatja a vérzést, csökkentheti a duzzanatokat.
  • Rándulásra, izomlázra, zúzódásokra és viszketésre is jó hatással lehet.

 

Felhasznált irodalom:

- Ernst Schrott: Ájurvéda minden napra – Magyar Könyvklub Bp. 2000.
- Csamangó István, Dr. Greskó Marianna, Jójárt Sándorné, Juhász Sándor, Mészáros Edina, Szabó Csaba,
   Szekeres Sándor, Todorov Radiszlavné, Tóth Gabriella: Bioterápia kézikönyv – Lectum, Szeged, 2003
- M. Mészáros Erzsébet: Termeszthető gyógynövények - AB-ART Kiadó, 2000. -
- A. Vogel: Kis Doktor – R.A. Kft
- Varró Aladár Béla: Gyógynövények gyógyhatásai
   Pallasz Antikvárium Kft. Gyöngyös

 

Tartalom: 120 db

Tapasztalatok

Valaki hallotta, hogy amikor férjemmel arab országban jártunk, mi minden helyi ételt megkóstoltunk, nem csak a szállodában étkeztünk és nem volt semmi problémánk az emésztésünkkel, míg a csoportban lévő összes társunk hányással, hasmenéssel küszködött. Megkeresett bennünket, tudnánk-e nekik valamit javasolni, mivel másnap utaznak Egyiptomba. Elmondtam neki, hogy mi folyamatosan isszuk és ott is ittuk a salaktalanító teát, Kombuchát és valamelyik kurkumás terméket és ott is ezt tettük.
Kurkumát a férjének vitt, mivel előtte volt epeműtétje és tartott egy fertőzéstől, saját magáról azt mondta, hogy nem kell, erős az immunrendszere, soha sem beteg. Miután megjöttek, beszámolt róla, hogy a férje elkezdte szedni a tiszta Kurkumát, de nem az általam javasolt fokozatos emeléssel, hanem mindjárt nagy adagban, (orvosként úgy ítélte meg, ha nem okoz gyomorproblémát, akkor nincs gond) és nem is volt az egész utazás alatt semmi baja. Ő viszont nem úszta meg a hányásos, hasmenéses állapotot.
S.I-né - Pécs

 

30 éves fiatalembert vastagbélvérzéssel 3 évig kezeltek az orvosok, de javulás nem történt. Tiszta kurkumából 3X2 tablettát fogyasztott teával. Az első doboz után a vérzés elállt, orvosai a gyógyszereket csökkentették. Azóta is fogyasztja a kurkumát, tünetmentes és jól érzi magát.
T. É. - Okoc, Szlovákia

 

Évekkel ezelőtt átestem egy olyan tüdőgyulladáson, amelyet 2 hét rosszullét, belső láz kísért. Lábon hordtam ki ezt a betegséget - tüdőröntgen árulta el utólag. Pár héttel ezelőtt - szintén erős mellkasi fájdalmak kínoztak, hátfájással együtt. Elkezdtem a Pempőt fogyasztani, balzsamot kentem a fájó részekre és mágnest is használtam. Napról-napra javult, csillapodott a hátfájás, majd teljesen megszűnt. A gyógyulásban biztosan segített a Gyömbéres Kurkuma és a Green+ Talent is.
B-né M.M. - Pilismarót

 

Évek óta ismétlődő arcüreggyulladással kínlódtam. Ebben az évben a Herbalance termékeknek - Kurkumának, Szirupnak, Pempőnek, Balzsamnak, Mágnesnek és Szájvíznek - köszönhetően lázmentesen pár nap alatt meggyógyultam.
B.Á-né - Miskolc

 

78 éves édesapámat 2005. szeptember 05-én műtötték rosszindulatú vastagbéldaganattal. A műtét a vártnál jobban sikerült. A daganat előnyösebb helyen volt, amit az előzetes vizsgálatok nem tudtak kimutatni. A műtét után vérvétel következett. Kemoterápiára nem volt szükség, mert a vérvétel eredményei a megengedett határérték alatt voltak. A műtét után 9 nappal otthonába bocsátották. Gyógyszer szedése nem volt indokolt. Ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy a lábadozást megkönnyítsük, elkezdtük szedetni édesapámmal a Herbalance Kft. termékeit. A Herbanet teát Kombuchát (3x1 evők.), tiszta kurkumát (3x1 tabl.). Hétről-hétre egyre jobban érezte magát, több mint 10 kg-ot hízott. A három hónapos kontroll vizsgálat eredményei (vérvétel CT) feltűnően jó eredményt mutattak. Azóta is szívesen fogyasztja a termékeket.
K.A-né - Hidegség

 

Fülgyulladásom egyre erősödő fájdalmat okozott. A fülemet és környékét bekentem szájvízzel, majd balzsammal. Rendszeresen használtam rá a Mágnest és ettem a sima Kurkumát. Fülgyulladásom 2 nap alatt elmúlt.
S.O.-Hatvan

 

Édesanyámnak mélyvénás trombózis következtében az erekben található billentyűk oly mértékben károsodtak, hogy a vér egyirányú áramlását nem tették lehetővé. Az angiológus szerint ez az állapot visszafordíthatatlan. A mágnes, balzsam, lábápoló és kurkuma rendszeres használatával egy év elteltével az újabb vizsgálatok bebizonyították, hogy a tudomány is tévedhet, ugyanis a billentyűk újra teljes mértékben zárnak.
T.É. - Okoc, Szlovákia

2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva