Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Tapasztalat állapotfelmérésről Kezdőlap »
 

Voll-féle állapotfelmérésen vettem részt!

 

Az alábbiakban azoknak a beszámolóját olvashatja, akik már voltak Voll-féle elektro-akupunktúrás mérésen és úgy gondolták, hogy megosztják tapasztalataikat.

 

 

Voll-féle állapotfelmérés előtte2007. december 11-én Dr. Voll-féle állapotfelmérő műszeres vizsgálatom nem igazán a jót mutatta. (szerintem borzasztó!)
Ezért a következő termékeket szedtem 3 hónapon keresztül szigorúan betartva:

 

Kurkuma gyömbér
Previt+ Zöldkagyló
Previt+ Rezveratrol
Green+ Morning
Kombucha
Méregtelenítő tea (téli)
Heiwa tea
És természetesen a mágnes.

 

Voll-féle állapotfelmérés utána2008. március 19-én az én „lélegzetem is elállt” a látottaktól.
Szinte alig akadt lila illetve piros szín a monitoron. Ha százalékban kifejezném, úgy 50 – 60% a javulás. Esetem bizonyítja, mennyire kellenek szervezetünknek a Herbalance termékek rendszeres fogyasztása!
Továbbra is szedem a termékeket, kiegészítve a Green+ Helena-val!

 

 

 

 

K. Gy-né Magdi – Lábatlan

 

 

 

Voll-féle állapotfelmérés előtteÉn 67%-os rokkant nyugdíjas vagyok. 11 műtétem volt. Az utolsó műtétemnél műhasfalat is kaptam. Volt még trombózisom, infarktusom, 7 évig magas vérnyomásom (240/140). Mindkét szememen szürke hályog és zöld hályog volt. Decemberben elmúlt 2 éve, hogy a Herbalance termékeket fogyasztom, azóta teljesen megváltozott az életem.

 

2007. november 27-én Dr. Voll–féle állapotfelmérő vizsgálatom nem igazán tetszett. Sokalltam a 4 darab pirosat és a 11 lilát. A családom meg csak mondta, hogy örüljek annak, hogy ilyen jó lett, hisz előtte 2-szer megkóstoltam a másvilágot. Igazat adtam nekik.

 

Aztán jött a 2008. április 1–2.: a következő vizsgálat. Képzeljétek el, mikor ránéztem a monitorra felkiáltottam, hogy „Jézus Mária, mennyi lila!”. Aztán mondták a többiek, hogy azt nem is vetted észre, hogy piros meg egy sincs. Mondtam neki, hogy a szemem a lilán akadt meg, mert olyan szépen sorba egymás mellett voltak. Aztán tényleg egyetlen piros sem volt. A lila is csak 7 db volt. Így 70%-os Voll-féle állapotfelmérés utánajavulást értem el. Én folyamatosan szedem a termékeket kezdettől fogva.

A méregtelenítő tea (nyári), Kombucha, Q10, Green Morning, Green Top, Rezveratrol, Kurkuma (felvátlva mindegyik), Green Helena, Jelly Plus Fokhagyma, Csipkebogyó C-vitamin, Szájvíz, Balzsam, Beauty from Green, Lutein.

 

Ha szükségem van rá, akkor Pempő meg Szirup. Ezért ajánlom Nektek is, hogy fogyasszátok rendszeresen a termékeket, mert a szervezetünk meghálálja. Itt vagyok én élő példaként.

 

 

O. I.-né, Marika – Tanakajd

 

 

 

A legtöbb ember számára fontos a családja, és saját maga egészsége, hajlandóak is tenni érte, de néhányan nem törődnek vele. Igen, számomra is fontos, hiszen felelős vagyok a saját sorsomért. Ki más teremthetné meg számomra, ha nem saját magam, hogy jól érezzem magam a bőrömben?

 

Voll-féle állapotfelmérés előtte

Ezért vettem részt 2008. 05. 05-én Elektro-akupunktúrás mérésen. Majd 2008. 11. 07-én kontroll vizsgálaton, és 2009. 01. 20-án egy újabb kontroll mérésen. A három eredmény között is nagyon pozitív a változás.
Természetesen ebben segített Sztankóné Kenéz Éva, aki több éves mérési, szakmai tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakember. Személyre szabottan, a legmegfelelőbb termék kiválasztásával segít helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát. Ezt bizonyítják a felvételek is!

 

Jelenleg a következő termékeket fogyasztom személyre szabottan:

 

Természetesen továbbra is fogyasztom a téli teát a folyadékpótlás miatt, Q10-et, Jelly Plus Pecsétviaszgombaspóra Kapszulát, Junior Kalcium–Magnézium Rágótablettát, Pervit+ C-1000 Csipkebogyóval, Beauty from Green-t (testkontúrt) a kúra végéig.

Voll-féle állapotfelmérés utána 

Záró gondolatként ezt az idézetet nagyon ideillőnek érzem:
„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számunka könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változásra.
A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.
A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás.
A lehetetlen lehetőség.
A lehetetlen múló pillanat.
A lehetetlen nem létezik!”

 

S. J.-né Klári – Süttő

 

 

 

Voll-féle állapotfelmérés előtteÉn egy 33 éves egy gyerekes boldog anyuka vagyok. Tavaly tavasszal ismertem meg a Herbalance termékeit, így ki tudtam egészíteni a sportos életmódomat, zöldségben, gyümölcsben, halban gazdag táplálkozásomat a Herbalance természetes alapanyagú készítményeivel.

 

2008. májusától szerepel a mindennapjaimban:
- a tisztító tea (téli)
- Green+ Helena
- Previt+ C-1000 Csipkebogyó
- és a Balzsam

 

A februári Voll-féle állapotfelmérés eredménye beigazolta, hogy jó úton haladok a fent említett termékeket csak kiegészíteni kellett
- Petrezselymes kurkumával
- és Heiwa relaxációs teával

Voll-féle állapotfelmérés utána

 

A visszamérés valós képet adott arról, hogy a Herbalance termékcsalád fogyasztásával, rendszeres testmozgással, folyadékbevitellel és korszerű táplálkozással épen és egészségesen tartható az emberi szervezet.

Éljen a vidámság és a tavasz.

 

 

S. Babett – Szeged

 

 

 

 

 

Júliusban lesz 4 éve, hogy tagja vagyok a Herbalance-nak. Termékeit azóta fogyasztom, mióta beléptem. Nyáron lesz 2 éve, hogy történt az életemben egy negatív változás, mely teljesen kibillentett az egyensúlyomból. A termékeket csak szedegettem onnantól, és dohányozni is elkezdtem.

 

 

Állapotfelmérés előtte

2008. 07. 01-én volt először nálunk állapotfelmérés. Az eredmény az akkori lelkiállapotommal egyenlő, méghozzá lefelé mutató tendencia volt. Nem nagyon izgatott különösebben az eredmény, egy valamit kivéve. Azt mondta Évike, hogy az ízületeim kezdenek problémásak lenni. Úgy gondoltam ez ellen tenni kell! A mérés után elkezdtem újra rendesen a szervezetemet támogató termékeket szedni. Tea, Kombucha, Helena, Zöld kagyló – az ízületre, Ligetszépe, Prince, Pempő, Lutein, mellette mágneseztem és talp tapaszoztam heti legalább 2-szer.

 

 

 

 

Állapotfelmérés közben2008. 11. 19-én jött újra mérni az Évike. Volt előre lépés! A minden mindegy helyzetből elmozdultam és kezdett érdekelni újra az egészségem. Hozzá kell tennem, hogy közben újra aktívan dolgozni is kezdtem a Herbalance-nál. A pozitív energia, amit minden egyes rendezvényen begyűjtöttem sokban hozzásegített az előre lépéshez, viszont volt még mit javítani! A felmérés azt mutatta, hogy szükségem van a Heiwa teára, napi 2 db Q10-re, 2 db Ligetszépére, 1 db Pecsétviaszra, 1 db C-vitaminra, 2-3 db Junior rágótablettára és 2 db Rezveratrolra. Természetesen mágneseztem és tapaszoztam továbbra is. Ehhez párosult az is, amit mindig hallok vezetőimtől, hogy minden a 15 centiméterben dől el. Nagyon igazuk van!

 

 

 

Állapotfelmérés utána2009. 04. 03-án Évike újra jött hozzám állapotfelmérésre 2 napra, és úgy gondoltam mérjen meg újra, mert szerintem sokat javultam. Így is van, mint ahogy látható! Hatalmas változáson mentem keresztül! Természetesen pozitív irányba, melyet mind magamnak, mind pedig a Herbalance-nak köszönhetek.

Továbbra is szedem a termékeket, amiket a mostani mérésnél még feltérképeztünk: mindkét tea, Junior, ligetszépe, Q10, zöldkagyló, Helena. Önként még hozzátettem a petrezselymes kurkumát és a Talentet. Tapaszozom és mágnesezem.

Életem legjobb döntése volt, amikor beléptem a Herbalance-hoz! Köszönöm, hogy vannak!

 

 

 

P. Z-né – Bácsborsód

 

 

 

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor az alábbi linkre kattintva jelentkezhet Ön is egy Voll-féle elektor-akupunktúrás állapotfelmérésre:

 

Jelentkezés Voll-féle állapotfelmérésre

 

További érdekes információ az állapotfelmérésről

 

Videóanyag az állapotfelmérésről

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia