Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Távszerződés Kezdőlap »

Vásárlási feltételek

Távszerződés, a www.herbalance.hu  webáruházban történő vásárlás feltételeihez

Megrendelésének beérkezésével Ön a Herbalance Kft. vásárlója lesz.

Tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

A szerződés tárgya a Herbalance Kft. a www.herbalance.hu internetes áruházában található valamennyi illetve bármelyik árucikk (valamint egyéb szolgáltatási lehetőségek). Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Adataink:

Cégnév: Herbalance Kft.

Cím: 6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.

Cégjegyzékszám: 06-09-018563

Adószám: 11797795-2-06

Telefonszám: 06-20-957 75 93

Vevőszolgálati kapcsolattartó: Kovács Krisztina

Kapcsolattartó telefonszáma: +36 20 494 03 29, +36 20 540 02 45

email cím: rendeles@herbalance.hu 

Általános

1. A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Herbalance Kft. e-mail által vagy egyéb technikai eszközön történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Herbalance Kft. címe: 6725 Szeged, Moszkvai krt. 23. ; (Adószám: 11797795-2-06, Cégjegyzékszám: Cg. 06-09-018563, telefon: 06 20 957 75 93, 06 20 494 03 29, 06 62 556 788; e-mail: rendeles@herbalance.hu,  mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

2. A Szállító köteles utánvéttel, postai úton a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási vagy a megrendelő által külön megjelölt címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

3. Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, amennyiben azt korábban elektronikus úton még nem rendezte.

4. A vevőnek jogában áll, hogy a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elálljon. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, azonban a lemondást telefonon és írásban is jeleznie kell.

Email cím: rendeles@herbalance.hu 
Telefonszám: 06 62 556 788
Fax szám: 06 62 556 789

5. Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Szegedi Városi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

6. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Herbalance Kft. nem iktatja.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

1. Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak garantáltak, azok nem változnak a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban

2. A vételár kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módokon történhet:

A vételár kiegyenlítése történhet:

A. Utánvétellel

A termék kézhezvételkor a kiszállító (GLS vagy más egyéb) kézbesítőjének készpénzben.

B. Előre átutalással

A vevőnek lehetősége van a vételárat előre átutalni, ebben az esetben a megrendelt áru átvételekor semmilyen fizetési kötelezettsége nincs.

C. Személyes átvétel esetén készpénzzel.

D. Bankkártyával a weboldalunkon keresztül.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a CIB Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "Bankkártyával online" felirat előtti részbe kattintani, majd a CIB Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A CIB Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A CIB Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a CIB Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Szállítási módok:

A megrendelt árut

1. Magyarország területén a GLS szállítja ki, más európai országokba szállítók függvényében változhat.

Súly
0-0,9 1000 Ft
1-1,9 1000 Ft
2-2,9 1500 Ft
3-4,9 1700 Ft
5-9,9 2180 Ft
10-14,9 2750 Ft
15-19,9 3315 Ft
20-24,9 3880 Ft
Utánvét
0-9.999 550 Ft
10.000-19.999 550 Ft
20.000-49.999 650 Ft
50.000-99.999 1070 Ft

2. A megrendelt árut személyesen is átveheti Raktáráruházainkban az alábbi címen:

Szeged, Moszkvai krt. 23. 2-es csengő
Nyitvatartási idő:
Hétfőtől Péntekig: 11:00 – 17:00
Telefon: 06 20 494 03 29 , 06 62 556 788

Budapest, Haller u. 23-25. D/11 (IX. kerület)
Nyitvatartási idő:
Hétfő: 13:00 – 18:00
Keddtől Péntekig: 11:00 – 17:00
Telefon: 06 20 54 00 245, 06 1 877 60 90

A szállítási idő a rendelés leadásától számított maximum 3 munkanap, viszont befolyásolhatja a gyártói kapacitás és a szállítást végző cég szállítói kapacitása.

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

1. A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

2. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Herbalance Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

3. A Herbalance Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolásban, a termékek élelmiszer jellegére tekintettel bontatlan állapotban lévő termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

4. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A felelősség korlátozása

1. A www.herbalance.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

2. A Herbalance Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen hibás adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.herbalance.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

3. A Herbalance Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, ami a www.herbalance.hu áruházhoz való csatlakozás miatt a vásárlónál következett be.

4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól./p>

5. Egyedül a vásárló felelős a www.herbalance.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a www.herbalance.hu áruházban való vásárlásért.

6. A Herbalance Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az ő érdekkörében merül fel.

7. A Herbalance Kft. bármikor szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.herbalance.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de folyamatban lévő teljesítésre nem vonatkozik.

8. A Herbalance Kft. bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a www.herbalance.hu áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét. A Herbalance Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.

Viszont saját hatáskörében lehetőségeihez és körülményeihez mérten időben és előre tájékoztatja az MLM rendszerhez tartozó törzsvásárlókat.

9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás online megtalálható a www.herbalance.hu áruházban. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

10. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Herbalance Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult kifogást emelni a döntés ellen és kártérítést követelni.

Adatvédelem, személyes adatok

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden vásárlónak joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt, adatot.

2. A Herbalance Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve a szállító cégnek átadja. Az alvállalkozók a Herbalance Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

3. Külön rendelkezés hiányában a Herbalance Kft. a www.herbalance.hu regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben lehetőségeihez képest tájékoztat akcióiról és újdonságairól, valamint az MLM-et érintő speciális információkról.

A webáruház üzemeltetője

Herbalance Kft.

Címe: 6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.

Cégjegyzékszám: 0609018563

Adószám: 11797795-2-06

Telefonszám: 06 20 957 75 93

Vevőszolgálati kapcsolattartó: Slezák Enikő, Kovács Krisztina

Kapcsolattartó telefonszáma: 06 20 494 03 29, 06 20 54 00 245

email cím: rendeles@herbalance.hu

 

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia