Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Sportolói referenciák Kezdőlap »

 

Tapasztalatok a Herbalance Kft. termékeinek hatásairól, különböző sportágak sportolóitól

Karate

Részt vettem egy karate versenyen, ahol elég sok sérülést összeszedtem. Igaz II. helyezést értem el, de lábam és a kezem is megsérült. Az orvos azt mondta, hogy biztosan el van törve a kezem. Nem lett igaza, szerintem ezt köszönhetem a Green+ Helena készítménynek is,Karate ugyanis folyamatosan szedem. Szombaton járni sem tudtam, amit szó szerint értek, de 9 nap múlva már edzést tartottam.
Minden nap háromszor kentem a kezem és a lábam is Herbanet balzsammal és mellette, amikor tudtam, mágneseztem is. Nem 10 percet, hanem akár órákat. Fogyasztottam még a Kurkuma-Gyömbér, Kurkuma-Petrezselyem készítményt és a Green + Kombuchát, ami szintén erős gyulladáscsökkentő.
Ezek a termékek lehetővé teszik a nagyon gyors regenerálódást. (M.J.)

Wellness

A Herbalance Kft termékeit 3 éve ismerem, 2 éve rendszeresen használom.
A táborainkban a következő termékeket fogyasztjuk:
Herbanet tea: Kellemes menta ízű, rendkívüli méregtelenítő hatású. Fontosnak tartom a kúra szerű ( 3 hónap) használatát.
Herbanet balzsam: Személyes tapasztalatomat egy súlyos üvegtöréses balesetnél, a 73 helyen elvágott kezem ápolásával szereztem, a kezemet a balzsam tette rendbe. Minden égésre, vágásra, sérülésre, műtéti hegek halványítására is ajánlom.
Herbalance Lábápoló: A táborainkban ezzel a termékkel masszírozzák a lábakat. Így a lányok 4-5 órán keresztül tudnak mozogni anélkül, hogy elfáradnának.
Green+ Top táplálék kiegészítő: Nem is tudnánk fizikailag létezni a Top nélkül. A test és a lélek „eleme”! Nélküle leengednénk, mint a lufi. Hozzátartozik a lékúránkhoz. Ha ezek a zöld kis „gombócok” nem lennének, nem „élnénk túl” a 2 és ½ napos lékúrát.
A termékeket 3. éve használjuk nagy megelégedésünkre és nem tervezünk változást!
K. É.

Torna, vízilabda

Gyermekeim rendszeresen fogyasztják a Herbalance termékeket. Kiemelném a Green+ Talent-et és a Green+ Helena-t, mely készítmények nagyban segítik gyermekeimet a mindennapi megpróbáltatások leküzdésében.Tornász lány
Kislányomnak dixlexiás problémái vannak s a termékek rendszeres fogyasztása mellett tanulmányi eredménye javult, mivel sokkal könnyebben tudott tanulni, nem fáradt el úgy, mint előtte. Ugyanez volt tapasztalható a fiam esetében is.
A családban örökletes volt a vashiányos állapot. A Green+ Helena fogyasztása mellett a gyerekek és a saját eredményeim is jó értékeket mutatnak. Az elmúlt évben két alkalommal véradáson is részt tudtam venni.
A gyermekeim a tanulás mellett versenyszerűen sportolnak (kislányom tornázik, kisfiam vízilabdázik), melyhez sok energiát és jó egészséget nyernek a termékekből.

A Herbalance cég jóvoltából egy három hónapos kúrán vettek részt kislányom tornásztársai is. A gyerekek tapasztalatai alapján sokkal frissebbek, összeszedettebbek voltak és jobban bírták a napi nyolc órás edzést. Az edzők beszámolói is ezt támasztják alá. A kislányok rendszeres orvosi felügyelet alatt állnak, melyhez háromhavonta ismétlődő vérvétel is kapcsolódik. A vérvizsgálatok eredménye a táplálék-kiegészítőt fogyasztók körében tökéletes volt. A fogyasztást megelőzően sok gyermeknek volt alacsony a vas és hemoglobin szintje.
Kiemelkedő eredményt értünk el a Herbanet balzsam alkalmazásával a korláttól a kézen keletkező sebek gyógyításában, valamint rándulások, ütések esetén is. A kezeléshez minden esetben használták a Magneto Balancer-t.

Összegezve: nagyon megszerettük és mindennapjaink részévé vált a Herbalance termékek fogyasztása, melynek köszönhetően családunk jó egészségnek örvend.
K-né B. Gyöngyi

Versenyláz, szorongás

A Green+ Prince csökkenti a szorongást, az izgulást, - sport vagy fellépés – és mindazokat az izgalmakat, amiket például edzőként él át az ember. Rendkívül jó hatást fejt ki úgy, hogy nem tompítja az agyműködést és a reflexeket. Végig éber és cselekvőképes vagyok tőle, tehát nyugodtan sportolhatok. Bátran mertem a tabletta szedése után is autót vezetni. Mellékhatásként nem okozott allergiát, bőrkiütést, viszketést, stb. Nem vette el az étvágyamat, a gyomromat sem kínozta. (K.L.)

Sportmasszőr

Megvásároltam a Green+ Kombucha koncentrátumot és a következőket tapasztaltam. Masszőrként dolgozom, ami komoly fizikai munka. Az állandó erőltetéstől begyulladnak az izületek, begörcsölnek az izmok. A koncentrátum használata után ezek a tünetek megszüntek és újra teljes erőbedobással mehetek dolgozni. Az idegrendszerre is nagyon jó hatással van, több türelmem van embertársaimmal szemben. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem. (V.N.)

Labdarúgás

Fiam negyedik osztályos, angol tagozatra jár és versenyszerűen sportol. Tavaly november óta szedi rendszeresen a Green+ Talent tablettát (reggel és este 3-3 szemet). Már az első hónap során észrevettem, hogy kevesebb időt tölt tanulással, ugyanakkor egyenletesen jó eredményt nyújt az iskolában. Hatékonyabban tud tanulni és marad ideje játszani és sportolni is. A mai rohanó, túlterhelt világban a feladatok elvégzésén túl az is fontos, hogy a gyerek, gyerek is lehessen! (B.-né M.E.)

 

Heti háromszor járok fociedzésre és egy mérkőzésem van. Januártól kezdve – az alapozó időszakbanLabdarúgás - szedem rendszeresen a Herbalance termékeket, Green+ Topot, Green+ Kombucha koncentrátumot és a Herbalance Pempőt. A táplálék-kiegészítők hatására speciális és gyorsasági állóképességem is megnőtt. Korábban az utolsó negyedórák jelentették a kritikus időszakot meccsenként. Mivel kapus vagyok, „agyban” ekkorra fáradtam el és a fizikai teljesítőképességem is csökkent. A termékek hatására mára ezek a problémák megszüntek, folyamatosan tudok teljesíteni 90 percen keresztül, szellemi fáradtságot szinte nem érzek. A fizikai megterhelések már nem jelentenek akkora kínt, mint másfél évvel ezelőtt. Plusz észrevételem, hogy az immunrendszerem annyira megerősödött, hogy semmilyen megfázás, betegség nem tudott levenni a lábamról. Ha egy kicsit éreztem az influenza kezdődő jeleit, akkor megemeltem a Herbalance Pempő adagot és mint már írtam, elkerült a betegség. A mai napig rendszeresen használom a Herbalance termékeit. (B.F.)

 

A Herbalance termékek közül három hónapig napi rendszerességgel, az előírt adagolás szerint a következőket fogyasztottam: Green+ Topot, Green+ Kombucha koncentrátumot és a Herbalance Pempőt. A termékek fogyasztásával párhuzamosan kis és nagypályás labdarúgó edzéseket végeztem napi rendszerességgel. Heti három alkalommal napi két edzésen vettem részt és heti egy alkalommal pedig NB I-es bajnoki kispályás mérkőzéseim voltak. A termékek szedése alatt az edzések közben érezhető volt a fizikai terhelések és feladatok könnyebb végrehajtása és kivitelezése. A kétedzéses napokon a Herbalance termékekkel egészítettem ki vagy pótoltam a fizikai megterheléshez szükséges táplálékbevitelt. A bajnoki mérkőzéseken a szellemi és fizikai fáradtság érezhetően számomra pozitív irányba tolódott el. A mérkőzések szellemi és pszichés terheit könnyebben viseltem el. (K.K.)

 

Aktív sportolóként a napi edzések során nagy igénybevételnek vagyok kitéve. Éppen ezért a trénerem szerint is szükségünk van a táplálék-kiegészítőkre. FociAmikor a barátom B.F. révén kapcsolatba kerültem a Herbalance termékekkel, nagyon szívesen vállalkoztam arra, hogy kipróbáljam a Green+ Kombucha koncentrátumot és a Herbalance Pempőt és a Green+ Topot. A labdarúgó társadalom engem ismerő része könnyen dühbe jövő, a nyugodtságot gyorsan elvesztő játékosnak ismer. Amióta fogyasztom a készítményeket sokkal kiegyensúlyozottabb, kevésbé feszült vagyok, sokkal jobban tudok a feladatokra koncentrálni. A mérkőzések alatt nem fecséreltem el az erőmet egyéb dolgokra, teljesen a meccsre koncentráltam és az eredmények sem maradtak el. A fehérje, a szénhidrát és a vitamin mind olyan alkotóelem, amelyet az eltávozás után a lehető legrövidebb időn belül pótolni kell. A Herbalance termékei kiválóan megfelelnek ennek a kritériumnak, ráadásul a legkisebb mennyiségben is szinte maximálisan visszajuttathatók a szervezetbe, ezért használom szívesen a fent említett készítményeket. (M.J.)

 

 

Kenu

A kenumaraton kortalan királyával beszélgettünk, aki 11 éves kora óta húzza az evezőt és még a 2000-es évek elején is aktívan versenyzett. A négyszeres VB arany, egyszeres VB páros arany, kétszeres európabajnoki arany tulajdonosa aktív Herbalance termékfogyasztó.

Milyen problémáid voltak, amire megoldást kerestél?

Több éven keresztül ősztől tavaszig arcüreg gyulladásom volt. Különféle kezelésekre jártam: ultrahangra, többször fel is szúrták az arcüregemet, antibiotikumokat szedtem, stb. A kezelések ellenére a betegség éveken át kiújult és akadályozott a tavaszi felkészülésben.

Termékeink közül melyeket próbáltad ki?

Édesanyám tanácsára kezdtem el használni a Herbanet balzsamot és a Herbalance Pempőt. Már az első télen elmaradt az arcüreg gyulladás. A két termék használata során gyors javulást tapasztaltam, ezért több terméket kipróbáltam és használom is.

Miben segítettek?Kenusok

Derékfájásom kezelésére használom a Magneto Balancert, ami nagyon sokat javított rajta. Néha egy-egy doboz Green+ Prince és Green+ Top erősíti az állóképességemet. Használom a Herbanet-Dent Foggélt és a Herbanet-Dent Szájvizet is, de nem csak fogmosásra. A szájvízzel dörzsölöm be fájó, meghúzódott izmaimat.

Jól tesszük-e, ha mindenütt beszélünk a Herbalance termékekről, tapasztalatokról?

Mivel elszánt környezetvédő vagyok, csak a természetes eredetű anyagokat tudom elfogadni. A Herbalance termékek vegyszerek és mellékhatások nélkül segítenek rajtunk, illetve egészségünkön. Méltóak arra, hogy mindenki megismerje ezt a termékcsaládot.

Útipoggyászodban szokott-e Herbalance termék lenni?

Természetesen, viszek magammal Pempőt, Szájvizet, Foggélt, Balzsamot és a mágnesemet.

 

Vízilabda

Hogyan segítik termékeink az aktív sportolókat?

VízilabdaMikor és minek alapján döntöttetek a Herbalance termékek kipróbálása mellett?

Ismert mondás: minden rosszban van valami jó. Az őszi-téli időszak nagyon mostoha, zord körülményeket hozott számunkra, a bajnokság pedig kemény követelményeket támasztott. A szegedi sportcsarnok és vele együtt a fedett uszoda felújítása nagyon elhúzódott, ezért fedél nélküli medencében voltunk kénytelenek naponta edzeni az idei, nagyon kemény téli hidegben. Eközben jött a megkeresés a Herbalance KFT képviselőjétől és megtudtuk, hogy rendelkeznek egy 100 %-ban gyógynövényalapú magyar termékcsaláddal, amely alkalmas többek között méregtelenítésre, stresszoldására, fizikai és szellemi erőnlét fokozására.
Én magam és néhány csapattársam éppen kerestünk is megoldást aktuális egészségügyi problémánkra. Mint minden sportolónak, nekünk is az volt az elsődleges, hogy káros mellékhatásoktól ne kelljen tartanunk – én mint gyógyszerész ezt különösen fontosnak tartom – és számomra több szempontból szimpatikus volt ez a termékcsalád.

 

Konkrétan milyen problémákat sikerült megoldani és melyik termékeket használtátok?

R.Z. 22 évesen már hosszú ideje veseproblémákkal küszködött, időnként véres vizelet, fájdalmak gyötörték, mely több orvost megjárva sem enyhült. Elkezdte fogyasztani a Herbanet méregtelenítő teát és mellé Vízilabda mérkőzésa Kombucha sűrítményt egy hónapon keresztül, előírás szerűen, a második hónapban ezt folytatta és hozzá még 2x2 szem Green+ Prince készítményt szedett. Ő is és mindannyian egy kérdőív kitöltésével követtük a termékhasználat tapasztalatait, amelyből mindenkinek egyértelműen megállapítható pl. a kiválasztás, az anyagcsere javulása, a fizikai és szellemi erőnlét fokozódása, a belső feszültség, a fáradékonyság csökkenése és számos más alapvető életfunkció élénkülése, amely általában egy jobb közérzetet eredményezett. R.Z. esetében, konkrétan 2-3 héttől fokozatosan csökkentek a vesetáji fájdalmak, fokozódott az erőnléte, aktivitása, különösen a második hónapban bírta egyre jobban a terhelést az edzéseken.

K.J. 24 éves játékosunk igen stresszes, feszült volt, mérkőzések előtt lámpalázzal küszködött. A Heiwa tea és a Green+ Prince használatának köszönhetően, már az első hónapban jelentősen csökkentek ezek a tünetei, kiegyensúlyozottabb, toleránsabb lett. A második hónapban tovább folytatta a kúrát és a Kombucha sűrítményt is alkalmazva azt tapasztalta, hogy a mostoha körülmények ellenére sem jelentkezett megfázásos, allergiás légúti tünete, ami a korábbi években menetrend szerűen jellemző volt nála az őszi-téli időszakban.

B.V. 22 éves egyetemi hallgató olyan készítményt keresett, ami szellemi koncentráló képességét fokozza és testi kondicióján is javítani szeretett volna. Az első hónapban Herbanet méregtelenítő teát, Green+ Topot és Kombucha sűrítményt fogyasztott. Ennek köszönhetően javult az ellenálló képessége, valamint a szellemi teljesítőképessége egyaránt. A második hónapban néhány kilógrammal növelni szerette volna a testsúlyát, ezért elkezdte szedni a Beauty from Green+t, étkezés után napi 2x2, majd 3x2 szemet – Herbanet teával és a Kombuchával. A hónap végére 1,5 kg-os testsúlynövekedésről és általános, jó teljesítőképességéről számolt be.

Vízilabda meccsAz én gondom abból adódott, hogy még az elmúlt nyáron felszedtem pár kiló felesleget, ettől szerettem volna megszabadulni. Egy sportolónak különösképpen nem ajánlott a hagyományos értelemben vett koplalás, ezért választottam Beauty from Green+ kínálta lehetőséget. A Herbanet tea fogyasztásával kezdtem a kúrát, majd fokozatosan adagoltam hozzá a Kombuchát és már ez idő alatt éreztem a kiválasztás, az anyagcsere fokozódás jótékony hatását.
A Beauty from Green készítményből kezdetben napi 2x2 szemet, majd 3x2 szemet szedtem étkezés előtt fél órával. Az éhségérzetemet így jól csökkentette, viszont fizikai és szellemi erőnlétem nem csökkent. Az első hónap végére 2 kg-ot csökkent a testsúlyom. A második hónapban tovább folytattam a termékek használatát és további 3 kg-ot sikerült leadnom úgy, hogy az aktív sporttevékenységemet nem zavarta.

Összességében elmondhatom, hogy mindannyiunk esetében pozitív változást eredményezett a termékek használata, káros hatásukról senki nem számolt be.
Köszönet a lehetőségért a Herbalance cégnek!

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia