Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Magánvélemények Kezdőlap »

Vásárlóink észrevételei termékeinkről!

15 év távlatában néhány kivonat a több ezer tapasztalatból:

 

A balzsam használatával rendbe jött az aranyér problémám, a méregtelenítő tea hatására pedig jobb a közérzetem, az enyhe székszorulási problémám is megszűnt.
V.F-né – Szeged

Öt éves fiam három hete küszködött az arcüreggyulladással, már a harmadik antibiotikumot szedte és az ultrahang rengeteg váladékot mutatott. Balzsammal kentem naponta háromszor és három nap múlva az ultrahang nem mutatott váladékot.
L.T-né - Hatvan

16 éves kislány influenzás időszakban, mert nem akart hiányozni, amikor csak egy kicsit érezte rosszul magát, iskolába járt. Az influenza vírus megtámadta a nyirokmirigyeit, belázasodott. Antibiotikumot kapott, amitől kiütései lettek, az alapbetegsége is rosszabbodott.
Herbanet teát kezdett inni, a Herbanet balzsammal kenték a megnagyobbodott nyirokmirigyeket és fogyasztotta a Herbalance Pempőt. Három nap után a panaszai megszűntek.
K. Gné – Győrújfalu

Nagyfiamat munka közben megcsípte a fekete pattanó bogár, amitől csúnyán begyulladt és feldagadt a lába. Elment az orvoshoz, aki írt fel neki egy „nagyon gyors” hatású krémet. Amikor egy hét után találkoztunk, már alig bírt menni, annyira fel volt dagadva a lába. Ekkor adtam neki Szájvizet, hogy borogassa a lábát és balzsamot, amivel kente. Már másnap szemmel láthatóan csökkent a duzzanat, elmúlt a feszítő érzés. A harmadik napra teljesen rendbejött a lába.
S.S. – Apc

A pénztárban napi 4-6 órán keresztül a pénztárgép monitorját is kellett figyelnem, erős lámpavilágítás mellett. Egy-egy műszak végére a szemem elfáradt, bevörösödött, égő fájdalom lépett fel. Hazaérve azonnal Balzsamot kentem a szemem sarkaiba. A fájdalom és a vörösség percek alatt elmúlt, és rendszeres balzsamhasználat mellett néhány nap után már nem voltak annyira érzékenyek a szemeim.
D.E. - Pápa

Barátnőm emésztési zavarokkal küszködik már évek óta. A Méregtelenítő tea egy heti fogyasztása után naponta van széklete. Hálás a teáért és azóta is rendszeresen fogyasztja.
B.L. – Nagyalásony

Édesanyám alvászavara miatt altató szedésére kényszerült. Előfordult, hogy 2 db-ot szedett éjszakára. A Herbanet tea fogyasztásával két hét után már csak egy, egy hónap után alkalomszerűen szedi a tablettát.
I .A.-né - Bácsborsod

Herbanet tea, Kombucha, a kandida gomba elszaporodására- puffadás- és emésztési panaszokra: puffadás megszűnt.
M-né M.A. – Királd

Évek óta magas vérnyomás és magas koleszterinszint problémája volt a fiamnak. Koleszterinszintje 60-as volt. Három hónap alatt a Herbalance tisztítókúrának (méregtelenítő tea, Green kombucha) köszönhetően, illetve az életmód váltás hatására 5,9-re csökkent.
B.Á-né – Miskolc

Édesanyám túlsúllyal és visszeres problémákkal küszködik, emiatt nehéz a mozgása és fájnak a lábai. Hallotta a Herbalance termékek jótékony hatásait és elkezdte fogyasztani a Herbanet téli teát és a Green+ Kombuchát. Ezek a termékek sokat segítettek. A méreganyagok kiürültek a szervezetéből, ezáltal a mozgása könnyebb lett, a közérzete javult. Boldogan újságolja másoknak, hogy a lábait vígan fel tudja emelni és a lépcsőzés sem okoz gondot.
S.Lné – Bőcs

17 éves húgom vizsgára készült, ami miatt nagyon stresszes és ideges volt. Vizsga előtti estén és a "nagy nap" reggelén ivott 1-1 csésze Heiwa teát. Egész napja nyugodt, kiegyensúlyozott volt s nem szorongott. Ami fontos, hogy nem lett a teától álmos vagy kábult. A vizsga is jól sikerült.
H.M-né – Törökszentmiklós

2003. novemberében szereztem tudomást a Heiwa teáról. Éjszakánként nem aludtam, nappal feszült és ideges voltam. Megvásároltam a teát és kúraszerűen elkezdtem a fogyasztását. Pár nap múlva éreztem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Este elalvás előtt egy órával egy csészében kiáztattam egy filtert, megittam és végigaludtam az éjszakát. Ma már csak nappal fogyasztom. Kiegyensúlyozott vagyok és jól alszom.
P.I. – Komárom

Az egyik munkatársam a magas vérnyomása ellen reggel, délben és este 3-3 dl folyadékban 1-1 filter Heiwa teát áztat be és fogyasztja el. A 190-200-as vérnyomása egy hét után tartósan 140 lett.
R.Sné – Tát

A Heiwa teával kapcsolatban szeretnék egy tapasztalatot veletek megosztani. A húgom kisfia most 2 hónapos (a nagyobbik 2 éves) és a napi teendőkkel (szoptatás, főzés, éjszakázások, has fájások és sorolhatnám) kapcsolatos stressz hatások csökkenése érdekében ajánlottam neki a teát (3 dl vízzel megcsinálva, mert a 2 db túl erősnek tartja) és már fél órával elfogyasztás után azt mondta, hogy most már jöhet bármi.
Teljesen megnyugodott és még egy nagyon fontos dolog: mióta a teát issza, nem kellett neki pótlásként tápszert adnia a kisfiának mert volt elég teje. Nála a nyugodtsággal visszaállt a tejtermelődése is.
B-né S. S. – Süttő

Anyósomnál 1 éve diagnosztizálták súlyos veseelégtelenségét, amely miatt havonta ellenőrzik a húgysavszintjét. Legutóbbi leletében a húgysavszint nagyon magas, 300-on felüli értéket mutatott. 1 hónapja 2,5 dl Lúgosító teát iszik naponta, amelynek meg is lett az eredménye: a mostani húgysavszintje 100 egységgel jobbat mutatott a múltkorinál. Nagyon örülök, hogy hozzájuthattunk ehhez a teához, ami nemcsak ilyen eredményes, de nagyon kellemes ízű is, így szívesen fogyasztjuk.
G. Zs-né – Budapest

Két hónapja fogyasztom a kombucha koncentrátumot, méregtelenítő és lúgosító teát. Azért próbáltam ki ezeket az anyagokat, mert többféle ételtől fájt a gyomrom és az epém, valamint fáradékony voltam. Mióta a fenti dolgokat fogyasztom minden epe és gyomorpanaszaim megszűntek, a fizikai teljesítőképességem szinte megduplázódott, sokkal fiatalabbnak érzem magam. Mindenkinek ajánlom, akinek ilyen panaszai vannak.
Sz. F-né – Pápa

Egyik ismerősünk a Lúgosító teát 3 hónapig fogyasztotta. Amit tapasztalt: a savasodást el tudta felejteni, közben pedig megszabadult 8 kilótól.
G.J. – Meszlen

2006. évben mammographiai vizsgálaton derült ki, hogy a bal mellemben 18 db pici és 3 db nagy ciszta van. Sokszor fájt. Ekkor a Balzsamot és a mágnest kezdtem használni.
2009. évben ismét voltam mammographián és szinte csak mikroszemcsék vannak. A mellem nem fáj.
Sz. S.-né – Pápa

A Herbalance Kft forgalmazásában kapható Magneto Balancert vásároltam meg. A menstruáció idején a hasam görcsölni szokott, de amióta a mágnest használom, a görcseim enyhültek és nem fáj a hasam. Ízületi fájdalmakra is csak ajánlani tudom, mivel csökkenti a fájdalmakat.
H.R. – Vasboldogasszony

Édesanyám bal csuklója 9 éve eltörött, a csontok rosszul forrtak össze, ideget nyomtak, ennek következtében 1.2.3. ujja érzéketlen lett és zsibbadt. Megoperáltatni nem engedte, így évek óta fennállt ez az állapot. A mágnes használata után (6-7 hét) a zsibbadás lassan megszűnt, a hideg-meleg érzés visszatért. Állandó használat mellett az ujjak mozgása egyre könnyebbé, finomabbá vált.
TT. Iné – Pápa

Hat éve járok művese kezelésre. Sajnos az utóbbi időben az addig alacsony vérnyomásom nagyon felment, erős fejfájásom volt. A mágnes rendszeres használata megszüntette a problémámat, vérnyomásom nem emelkedik meg jelentősen a kezelés alatt. Örülök, hogy ilyen egyszerűen sikerült megoldani ezt a problémát.
R.F. – Szombathely

Egyik termékfogyasztónk gerincproblémája miatt, rokkantsági nyugdíjba kényszerült. 1 éve küszködik a gerincével. Nem tudta a zoknit és a cipőjét felhúzni.Egy éjszakán át használta a Magneto Balancert és reggel azon csodálkozott, hogy a zokni felhúzás és a cipőkötés is megy. 2 hét elteltével fogyott és nagyon jól érzi magát a bőrében. Azt mondja, úgy érzi, mintha a bőrén át is lélegezne.
G.J. – Meszlen

Barátnőm édesapjának most a nyáron nagyon fájt, fázott és zsibbadt a lába. Elmentek kivizsgálásra és kiderült, hogy térd alatt szinte nincs már keringés a lábában, annyira el van záródva az ér. Használta, fogyasztja a termékeinket: mágnes, tea, kombucha és a gyömbéres kurkuma. Két hónapja fogyasztja és a kontroll vizsgálaton csodálatos leletet kapott. Újra jó a keringés a lábszárában!
G-né H.T. - Meszlen

Munkatársam referenciája. Barátnője évek óta szenved köszvényben. Mivel már rengeteg mindent kipróbált, kipróbálta a Kombuchát is. Egy hét rendszeres fogyasztása után a köszvényére kapott gyógyszert el is hagyta. Azóta is a Kombuchát fogyasztja, igaz két hét alatt megiszik egy üveggel, de használ neki. A Kombucha fogyasztását kiegészítette teával, minek következtében széklete is rendbejött alig egy hét után.
V.Zs. - Szőlős

Egyik kolleganőm cukorbeteg lett. Állandóan ingadozott a cukorszintje. Nem hisz a természetgyógyászatban de sok beszédre elkezdte használni a Kombuchát. Egy flakon elfogyasztása után a cukor ingadozása megszűnt. Azóta több terméket is kipróbált s áldja a Herbalance Kft.-t, hogy segített neki.
M.A. –Jászberény

Egy 36 éves fiatalembernek a koleszterin szintje a megengedett kétszerese, a vérzsír szintje a 2,5-szerese volt az erre felírt gyógyszerek mellett is. Körzeti orvosa azt mondta, hogy ha így folytatja 2-3 éven belül infarktusa lesz. 3 hónapos Kombucha fogyasztás után az eredményei a megengedett szint alatt vannak, és 6-7 kg-ot fogyott régi súlyából.
G-né H.T. – Meszlen

Egy éves kisfiam fenekén csúnya, vörös pelenkakiütés keletkezett. Kombuchával lemostam, utána kentem be Balzsammal, két nap alatt teljesen begyógyult.
K.O. - Hatvan

Évek óta ismétlődő arcüreggyulladással kínlódtam. Ebben az évben a Herbalance termékeknek - Kurkumának, Szirupnak, Pempőnek, Balzsamnak, Mágnesnek és Szájvíznek - köszönhetően lázmentesen pár nap alatt meggyógyultam.
B.Á-né - Miskolc

Két hete már hogy vírus volt a faluban és mint mindenki az én gyermekeim is elkapták. Meg voltak fázva, fájt a torkuk. Intenzíven kapták a Pempőt és a Szirupot. Itták a teát Kombuchával és három nap múlva már semmi bajuk nem volt.
P.Z-né - Bácsborsód

A Herbalance Kft. forgalmazásában kapható Szirupot vettem. 5 nap használat után a következő a tapasztalatom. Régi erős dohányos vagyok és nagyon csúnyán köhögtem. A Szirup csökkentette a köhögésemet, légzésem sokat javult, a mellkasomban érzett nyomás megszűnt. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel.
F.S. - Komárom

Bronchiális asztmám van. Kiegészítő szerként elkezdtem szedni a szirupot. Légzésem könnyebb lett, ritkábban szenvedtem légszomjtól, a szirup 1 havi szedése után a levegővételi problémáim gyakorlatilag megszűntek.
O. – Kijev

Óvónő vagyok. Az egyik óvodásom édesanyját hívtam el egy családi bemutatóra. A kislányának már egy éve asztmatikus köhögése volt, gyógyszeresen kezelték. Sokat hiányzott az óvodából is. Sókamrába kezdték hordani a kislányt, mielőtt eljutottak a bemutatóra. Eltelt 2 hónap. A kislány már semmilyen gyógyszert nem szed, nem hiányzott az óvodából. Herbalance Szirupot és Pempőt használ. Van idősebb testvére, aki már iskolás, 4. osztályos. Ő nem használta ezeket a készítményeket, az utóbbi hónapban 2-szer volt lázas beteg. A héten elkezdte a Pempőt enni. Biztos vagyok benne, nála is hatásos lesz és az ő immunrendszere is megerősödik.
S. Tné – Sárvár

Súlyos arcüreggyulladásomat a Herbalance termékekkel gyógyítottam meg. Napi 3x2 Gyömbéres Kurkumát ettem, valamint a méregtelenítő teát. Napi 3 evőkanál Pempő és 5 evőkanál Szirup fogyasztása mellett 2-3 óránként kentem az arcom és a mellkasom a Balzsammal, amely azonnal elindította a váladék ürülését. A fájdalom csillapítását a Mágnessel végeztem, melyet az arcomra helyeztem.
S.O. - Hatvan

Barátnőm kisfia krónikus étvágytalanságban szenved. Nála még az édesség sem volt nyerő. A pempő fogyasztása lévén a gyermek elkezdett enni. Igaz most sem viszi túlzásba, de már szól, hogy éhes vagyok - szülei óriási örömére.
B.L. - Nagyalásony

Az egyik termékfelhasználó januárban kezdte el a Herbalance termékekből a Pempőt 4 éves kislányának adni, mivel 2 napot volt oviban majd beteg 2 hétig. Állandó gyógyszerek melyektől már a gyomra is kikészült a lánynak. 3 hét után melyet a lány végig oviban töltött az anyuka köszönő levelet írt.
M.A. - Jászberény

Ismerősömnél gyomorfekélyt állapítottak meg. A Pempőt fogyasztja és elmondása szerint 1 üveg elfogyasztása után érzi jótékony hatását. Ezen kívül a Green+ Kombuchát is issza, sokkal jobb a közérzete. Lányomnak sok a gyomorsava, kipróbálta a Pempőt, emésztése könnyebb lett.
Nné- Pápa

Mindkettő kislányom megfázott. Vásároltam Pempőt és Szirupot a betegség tüneteinek kezelésére. A két éves kislányomnak, akinek eddig 2-3 naponként volt csak széklete, a termékek fogyasztásával rendszeressé vált minden nap a székletürítése.
N-né T. - Bácsborsod

Egy középkorú férfinak a mágnes, kombucha, Q10 és balzsam segített jobb közérzetének megteremtésében, egyúttal javított emésztésén, aranyeres gondjain, enyhébb prosztata panaszain.
F.M. – Pápa

Amióta megjelent, szedem a Q10-et. Két hónappal ezelőtt a szívem nagyon elkezdett szúrni. Reggelente éhgyomorra szedem a Green-ekkel együtt. Megszűnt a fájdalom és azóta még többet tudok dolgozni.
G.J.- Meszlen

A Herbanet tisztító tea és a Green+ Kombucha mellett elkezdtem fogyasztani a Q10-et. 1-2 nap után éreztem jótékony hatását. Eddig napközben álmosnak, fáradtnak éreztem magam, azóta pedig nem.
Bné Á.E. – Köveskál

Mióta a Herbalance Junior Kálcium-Magnézium Rágótablettát fogyasztom éjjelente nem görcsöl a lábam, így nyugodtabban tudok pihenni.
K-né Magdi - Lábatlan

30 éves kutyára, kutyaszőrre allergiás hölgy elkezdte szedni a Herbalance Junior Rágótablettát. Naponta 4 szemet szed és azóta az allergiás tünetei csökkentek.
G.J. - Meszlen

Van egy 4 éves és egy 1 éves unokám, akik rendszeresen használják a termékeket. A 4 éves Csilla rendszeresen szedi a C-vitamint, a Junior Rágótablettát, a Pempőt, ha szükséges a Szirupot és a sima Kurkumát gyulladáscsökkentő helyett. Az oviból, ha hiányzott az óvó néninek újságolta nem szedtem gyógyszert, mert a mami kurkumát adott és nézd nem fáj a torkom. Ezért is nagyon büszke vagyok rá.
M.L-né – Pákozd

A Petrezselymes Kurkuma, Green+ Helena és Kombucha megszűntette a változókori hőhullámaimat, magasabb vérnyomásomat a normálisra állította be. "Fájós" derekam azóta lényegesen ritkábban fáj és teljesen megszűnt az az állapot, hogy derékfájás miatt ágyba kényszerüljek.
T.I. - Pápa

Január 13-án pont egy nyílt infós nap után eltörtem a bokámat, amikor leestem a lépcsőn. A következő dolgokat ajánlották nekem a gyorsabb gyógyulás érdekében: Mágnes, Junior rágótabletta és a Green Helena.
Megfogadva tanácsát a következőket észleltem. Már a 9. napon levették a fekvőgipszemet (14 nap helyett), mert a lábam nem dagadt be úgy ahogy az orvos „elvárta” volna csonttörés után. A mágnest is napi rendszerességgel használom, azóta nem kellett fájdalomcsillapítót bevennem. Mindenkinek csak ajánlati tudom a Herbalance adta gyógyulási lehetőségeket.
S. H. – Süttő

A kisfiam tanárnőjének anyukája 2 doboz Green Helenát fogyasztott el és a következő kontrollig 2 századot javult a csontritkulásának értéke.
M-né H.Zs. – Sopron

Három éve használom a Green Helenát. Nagyon jó a vérképem, nyugodtabb vagyok, a gyomoridegre is kiváló. A fiam idén február óta kap napi fél szemet. A két éves kontroll labor eredménye kiváló. A gyerekorvos csodálkozott, hogy nem vérszegény mert a koraszülött babák általában azok.
G.A. - Vásárosdombó

Változókori problémák - hőhullám - ingerlékenység. S hogy miket vetettem be az ellenség ellen? Herbalance mágnes, Herbanet tea piros, Green Helena. Kb. 2 hét elteltével kezdtem érezni, hogy nyerésre állok. Röviddel ezután teljesen megszűntek panaszaim.
P.M. - Tatabánya

A Dysphoniás rekedtségem nyár óta megint visszajött. Hangszálam megint becsomósodott. Időközben a tapasztalatok és megfigyelés alapján kiderült, hogy ez nálam főként idegi-stressz alapon jön elő.
Október óta szedem a Green Prince-t, iszom Heiwa teát és azóta teljesen ép, a régi hangom visszatért, 2-szer is voltam kontrollon. A stressz alapú rekedtségem igazolja, hogy mióta szedem a Green Prince-t volt alkalom, hogy megerőltetem a hangom (kiabálás) nem rekedtem be, sőt a náthás – légcsőhurutos állapotnál sem volt semmi rekedtségem.
B-né Erzsi – Köveskál

Középkorú, szívkoszorúér műtött, magas vérnyomás betegségben szenvedő nőbeteg a tisztító tea, Heiwa tea, Kombucha, Pempő, Zöld Herceg, Mágnes és a Petrezselymes Kurkuma rendszeres fogyasztása következtében a gyomor panaszok miatt szedett gyógyszerét elhagyta és nincs erre vonatkozó panasza, a vizelethajtó mennyiségét csökkenteni tudta. Kezdetben a tea fogyasztását hányinger kísérte, majd hígabban fogyasztotta, két–három hét elteltével a teljesítőképessége, életkedve, mozgékonysága fokozódott, élvezi, hogy egy nap alatt ki tudja takarítani a lakást és ezután van kedve átsétálni a szomszédba és a balzsamtól még a körömgombája is kezd lenőni.
F.M. – Pápa

Az unokám a Talent (EnergIQ) szedése során szorgalmasabban kezdett tanulni, könnyebben megtanulta a leckét, eddigi 2-3-as jegyek helyett, 4-5-ösöket hoz haza, amíg csak lehet, a Talentet szedetem vele.
F.B-né - Esztergom

Egy hiperaktív 10 éves kisfiú által kerültem be a hálózatba. Nem beszélt, nem lehetett vele kommunikálni, csak az éles hangú tárgyak és a kéz harapdálásával tudta magát megnyugtatni. Mivel nagyon sovány felépítésű volt, a termékek közül akkor a Heiwa teát, a balzsamot és a mágnest használtuk. Később a Talentet (EnergIQ) és a Kombuchát adtuk. Ennek eredménye nagyon kedvezően alakult számára. Tanulmányi eredménye nagyot változott, beszédében, viselkedésében is nagy változás történt. Megismerve a tiszta kurkumát, még tovább fokozta a fejlődését. Most 15 éves folyamatos szedés mellett elmúlt a hiperaktivitása, önállóan jár iskolába, atlétikai versenyeket nyer, sokat szerepel, számítógépezik. Nagyon büszke vagyok rá. A termékektől soha nem válik meg.
P. G-né – Sopron

Gyermekemnek ősz óta adom a Pempőt és Green Talentet (EnergIQ), még nem voltak betegek a téli időszakban.
S.O. – Hatvan

Tizenöt éves fiam tanulási nehézségekkel küszködött. Ismerősöm tanácsára megvásároltam a Green+Talentet (EnergIQ). Nyár végén kezdte el szedni és szeptemberben örömmel újságolta, hogy sokkal jobban tud koncentrálni, jobban oda tud figyelni, sokkal jobbak lettek eddig a jegyei.
Kné- Miskolc

A Kurkumát amióta szedem, a menstruációs görcseimet enyhítette, nem kell más görcsoldót használnom.
T. Sz. – Köveskál

A kurkumás készítmények jótékony hatásáról szeretnék pár szót ejteni. Amióta a családtagjaim rendszeresen fogyasztják a kurkumás termékeket és azokkal ízesítem az ételeket, mindenki annyiszor megy nagy WC-re ahányszor eszik. A széklet állaga megfelelő. Semmilyen fertőzéses betegséget nem kapunk el. De ha már valaki megfázott esetleg akkor is napi 2 db kurkuma és napi 1 db C-vitamin fogyasztása 4-5 napon belül rendbe teszi. A gyömbéres kurkumát kimondottan ajánlom minden olyan embernek, akinek haspuffadása van, gyakran fáj a gyomra, székrekedése van, vagy esetleg hasmenése van. Sőt azoknak is akik étvágytalanok, vagy azoknak, akiknek gyermekük válogatós.
U. J-né - Ács

4,5 éves kisfiam influenzás lett. 2 nap 39 fokos láza volt.
Balzsam, Szirup, Pempő és napi 3x½ Kurkuma használata mellett láztalan lett és szépen helyrejött.
Bné Á.E. – Köveskál

30 éves fiatalembert vastagbélvérzéssel 3 évig kezeltek az orvosok, de javulás nem történt. Tiszta kurkumából 3X2 tablettát fogyasztott teával. Az első doboz után a vérzés elállt, orvosai a gyógyszereket csökkentették. Azóta is fogyasztja a kurkumát, tünetmentes és jól érzi magát.
T. É. - Szlovákia

Enni mi is szeretünk, és bizony karácsonykor és szilveszterkor nem igazán tartottunk diétát. De gond egy szál se, ha van Herbanet téli tea, gyömbéres kurkuma, kombucha, és alakformáló tapaszunk. Egy hét alatt meg lehet szabadulni 3-4 kg súlyfeleslegtől ezekkel a termékekkel. Mindenkinek ajánlom jó szívvel ezeket a termékeket, ha szeret enni, de szeretné a karcsúságát megőrizni.
U. J. – Ács

Férjem „összeszedte” a buszon (buszvezető) a bacikat, fejfájással, orrfolyással jött haza a munkából: szájvízzel, balzsammal bekentük homlokát, orrát, arcát, nyakát, 2x1 C-vitamint, 2x2 gyömbéres kurkumát evett. 2 nap után elmúltak a panaszai. Természetesen folyamatosan issza a teát, kombuchát is.
B-né Erzsi – Köveskál

2004. februárjában kezdődött el a problémám, mely zsibbadással, érzéskieséssel járt és emellett nem tudtam elindítani a vizeletemet, székletemet és le is bénultam, sajnos nem is egyszer. Volt hogy a szememet, a látóidegemet támadta meg ez a betegség és csak 2004. szeptemberében tudták diagnosztizálni ezt a betegséget. Sajnos annyira komoly volt az elmúlt egy évben, hogy minden hónapban szteroidot szedtem, sajnos volt hogy egy hónapban kétszer is. Miután elkezdtem szedni a Gyömbéres Kurkumát és a Pempőt, azóta nincs szükségem szteroidra és az orvosom is csodálkozik, örül és nem érti, hogy mitől van az hogy az eredményeim negatívak.
P. B. – Horvátzsidány

Vesekő problémákkal kerültem kórházba, 12 infúzióval nem sikerült megmozdítani a követ. Feltettem a Mágnest. Igaz, hogy felerősítette a fájdalmat, de a kő még aznap távozott. Mellette ittam a méregtelenítő teát és ettem a petrezselymes Kurkumát.
S.S. – Hatvan

Nagymamám (69 éves) 8 éve jár dialízisre, mivel a veseműködése nagymértékben csökkent és kiderült, hogy a másik veséje, már születése óta nem működött. Egy hónapja elkezdte használni a Petrezselymes Kurkumát, a Kombuchát és issza a tisztító teát. Azóta kezd beindulni a veséje, már csak napi 2 dl vizelet hiányzik ahhoz, hogy otthagyja a dialízist és újra boldogan élhesse nyugdíjas napjait.
P.B. – Horvátzsidány

42 éves vagyok, kb. 2 éve kezdődött nehézlégzéssel járó kínzó köhögésem. Kipróbáltattak velem 6-7 féle gyógyszert, de semmit nem javult az állapotom, sőt: az alapbetegségemhez még végtagi ödéma is társult. Hiába vettem be hetente az előírt vízhajtókat, semmit nem javultam. Márciusban ismertem meg az Önök termékeit. Munkatársuk tanácsára elkezdtem fogyasztani a Téli teát, Green+ Kombuchát és a Petrezselymes Kurkumát. Két hét múlva pedig a Szirupot is. Már a hatodik napon azt vettem észre, hogy rengeteg vizeletet ürítek. Hihetetlen volt számomra, hogy a bevitt folyadék másfél- kétszeresét ürítem ki. A tizedik nap körül megszűnt a nehézlégzésem, már fel tudtam menni az első emeleti lakásunkba háromszori megállás nélkül. Köhögésem a második üveg Szirup elfogyasztása után átváltott a szárazból erősen szakadóssá, ha értik mire gondolok. Kb. 1 hónapja nem szedek gyógyszereket, csak a Herbalance termékeket fogyasztom. Végtag ödémám megszűnt, köhögésem már említésre sem méltó. Fizikumom végre újra a régi a szó minden értelmében.
N.L. - Zalaegerszeg

Dr. Mészáros Zsuzsanna a Jelly Plus Pecsétviszagomba Spóráról elmondta előadásában, hogy a fáradt szervezetet pihenteti. Nem igazán tudtam, mit jelent ez, de ahogy el kezdtem szedni egyből megéreztem. Reggel bevettem és fél óra múlva olyan álmos lettem, hogy azonnal el tudtam volna aludni, de mennem kellett dolgozni. Így úgy döntöttem, ezek után éjszakára veszem be. Sokkal nyugodtabb azóta az alvásom és reggel pihentebben ébredek, mint máskor.
P. Z.-né Bácsborsód

2004-ben terhességem alatt Helicobacter Pylorit diagnosztizáltak nálam. Mivel terhességem alatt nem szedhettem semmilyen gyógyszert, kezelésem elhúzódott 2006-ig. A gyomorfájáson kívül arcomon bőrproblémákat okozott. Körzeti orvosom folyamatosan szteroidos krémeket írt fel. Annyira hozzászokott ezekhez a bőröm, hogy minden nap be kellett kennem, ha egy napot kihagytam égő viszkető érzésem volt. Idén nyáron ezt megelégelve elmentem bőrgyógyászhoz, aki javasolta, hogy antibiotikum terápia mellett szoktassam le arcomat a szteroidos krémekről. Első kúra után 1 héttel, begyulladt az arcbőröm, hólyagok keletkeztek, amik eldurrantak égett és viszketett. Különböző ecsetelők, másik antibiotikum, 1 hónapos bőrgyógyászkezelés sem javított semmit. Tanácstalan volt mivel áll szemben. Javasolt tisztító kúrát, de konkrétan nem tudtam melyik lenne jó nekem.
Füleki doktornő javaslatára elkezdtem a következőket fogyasztani: Green Kombucha, Jelly Plus Pecsétviaszgomba Spóra, Csipkebogyó C-1000, piros tea, Kurkuma-gyömbér, méregtelenítő tapasz. Arcomat a problémás helyen többször lemostam naponta szájvízzel (ami nagyon jól hűsítette), majd a hólyagokat balzsammal kentem be. Eredmény két-három hét múlva már látszott, azóta arcom, olyan tiszta, mint terhesség előtt.
R. L-né - Magyargencs

A húgom sok éve szenved ízületi problémával. A lábán az ujjai teljesen visszafelé hajlanak, kalapács ujja lett. A kezei, könyöke, válla és végig a hátgerince iszonyú fájdalmas volt. Kombuchát, zöldkagylót fogyasztja.
Azóta üzente, hogy a fájdalmai enyhültek, a jobb kéz mutatóujj első percénél megszűnt teljesen a fájdalom. Be tudja hajlítani. Eddig mindig úgy érezte, hogy eltörik az ujja. A gerincoszlopon is megszűnt a forgók fájdalom érzése, sőt a lábujjait is ki tudja egyenesíteni. Eddig mindig a kezével egyengette, ha belelépett a papucsába. A kombuchától a széklete most már minden reggel van.
Cs-né P. E. – Jakabháza

Egy rossz lehajlás következtében megroppant a derekam, mozgásképtelen lettem. Elkezdtem használni az Erdei tapaszt és a Previt+ zöldkagyló kivonattal kapszulát. Igaz 2-3 napig a fájdalmam felerősödött, utána viszont rohamos javulás állt be. Korábban hasonló problémával 1 hónapig voltam táppénzen. Most 6-7 nap után túl voltam a derékfájáson. Erre képes a Previt+ zöldkagyló!
V.A. – Koroncó

Három hónapja fogyasztom a Previt+ zöldkagyló kivonattal étrend-kiegészítőt (Herbanet tea, Green+ Kombucha, Kurkuma, Mágnes használata mellett), a lumbágóm szinte teljesen gyógyult. Porszívózás után nem maradok hajolva, nem fáj a derekam.
Bné Á.E. – Köveskál

Az egyik kedves tagom boldogan újságolta, hogy a forgója és a dereka hónapokon keresztül aggasztóan fájt. 2 hónapja szedi a Zöldkagylót: a porcképző és ízületlazítót, issza a Herbanet teát és Kombuchát. A Herbanet balzsammal kenegeti a fájós testrészeit, a mágnest naponta kétszer alkalmazza. 2 hónap alatt nagyon sokat javult, a mozgása is sokkal biztosabb. A termékeinket most már másoknak ő is elégedetten, boldogan ajánlja.
R. K. – Tát

Tapasztalatom a Previt+ zöldkagyló kivonattal termékkel kapcsolatban
2006. december 20.-án vásároltam ebből az új termékből, hogy megtapasztalhassam az izületek kenésére kifejtett hatását.
Azért tartottam magam számára fontosnak a termék hatásának megtapasztalását, mert évekkel ezelőtt komoly izületi fájdalmakkal éltem, porckopásból kifolyólag.
Ezt a gondomat a Green+ Helena termékkel sikerült teljesen megszüntetnem, de nem felejtettem el ezeket a kellemetlenségeket.
Ennek egyszerű oka van. Imádok táncolni. Ha zenét hallok, nem tudok ülve maradni. Egy-egy áttáncolt éjszaka után viszont a másnapi felkeléseknél erős térdízületi fájdalmakkal kellett számolnom.
Január 20-án a Cég hálózatépítő szemináriumán sikerült újra áttáncolni az estét, éjjel 1 óráig. Vasárnap reggel, ébredés után felkelve a szobában járkáltam és csak később döbbentem rá, most nem éreztem egyáltalán semmilyen fájdalmat a térdeimben.
Ennek a tapasztalatnak köszönhetően elmondhatom, hogy az egyszerű hétköznapi terhelések mellett még nem éreztem a Previt+ Zöldkagyló kivonattal regeneráló hatását, de a rendkívül erős túlterhelés után bizonyította számomra, hogy komoly védelmet nyújt az ízületeimnek.
P.F. – Budapest

Sógornőm szürkehályog műtétjét nem kellett elvégezni. A módszer a következő: fogyasztotta a Luteint, C-vitamint és balzsammal kente. Állandóan fel volt puffadva, korábban még béltükrözést is végeztek nála. Elkezdte a tisztító kúrát (tea kombuchával), a balzsamot lenyeli és megszűnt a problémája.
B. M. – Sárhida

Van egy perzsa macskánk és allergiás vagyok a macskaszőrre. A szemem kötőhártya gyulladást kapott. A szemem olyan volt, mint amikor a férfiak pajzs nélkül hegesztenek. Két hete napi egy szemet fogyasztok a Previt+ Luteinnel készítményt. A kötőhártya gyulladás szinte teljesen rendbe jött.
N.Sné – Biatorbágy

A szemem mindig nagyon érzékeny volt az erős fényekre. Nyáron a tűző napfény, este a neon fénye vagy a számítógép monitorja miatt, gyakran könnyezett a szemem. Gondolom ezek után senki sem csodálkozik azon ha azt mondom: utáltam este autót vezetni!
Már néhány napi szedés után (napi: 1 db Previt Lutein) éreztem a hatását! Nem fárad el úgy a szemem, mint korábban, az esti fények sem zavarnak már annyira, többet bírok a számítógéppel dolgozni. Nem utálok már annyira este vezetni!
S-né Klári – Sütő

Amióta a Previt+ Luteinnel terméket használom, nem szúr a szemem, a számítógép előtt nem érzem azt, hogy jó lenne a szemem pihentetni, mert elfáradt. Azóta ez megszűnt. Azért is kezdtem el használni, hogy a 38 éves inzulinos cukor gondtól védjem a szemem.
M.Kné – Furta

12 éve rosszindulatú vastagbél daganattal műtött ismerősünk is fogyasztja a termékeket: tea, kombucha, petrezselymes kurkuma, zöldkagyló, rezveratrol. Az ujjait már nehezen tudta mozdítani, fájt a feje egész nap, a beleiben feszítés volt mintha fel lenne fújódva. 2 hét elteltével ezek a panaszok teljesen megszűntek.
Sz.-né – Jakabháza

Egy fiatal házaspár vásárolt Previt+ Rezveratrolt, mert a fiatalasszony gyakran szédült és fájt a feje. Mindezek mellett már 4 éve sikertelenül próbálkoztak, hogy kisbabájuk legyen. A termék fogyasztását követően a hölgy panaszai megszűntek, és amikor elfogyott az egy doboz Rezveratrol, akkor teherbe esett. Jelenleg a boldog kismamák mindennapjait éli. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki hasonló gondokkal küzd.
B. E. – Almásfüzitő

A Previt+ Rezveratrol terméket jó szívvel ajánlom meddőség, fejfájás, szédülés, súlyproblémák esetére is. Számtalan jó tapasztalat mutatja, hogy ezekre a gondokra is kitűnő megoldást jelent.
U. J-né Ács

A többi termékkel együtt használva a Previt+ Rezveratrol hatására mintha több erőm lenne, energikusabb vagyok, többet tudok dolgozni. Egy kicsivel jobb az étvágyam, nincs erős szívdobogásom. A kezemen elég sok bevérzés volt, ha nem ütöm meg, ez a probléma nem jelentkezik.
M.Kné – Furta

Mind a két kézfejem csuklóig gyakran elzsibbadt. Éjszaka felébredtem erre a kellemetlen érzésre, pihenésemet is megzavarta. Előfordult, hogy pl.: a fogkefét, tollat sem tudtam a kezembe fogni a zsibbadás miatt.
A Rezveratrolt fogyasztva a második hónapban már ritkult a zsibbadások gyakorisága. A harmadik hónap után teljesen megszűnt mindkét kézfejem zsibbadása.
E. I-né – Pápa

A munkatársam kipróbálta a Previt+ 1000 mg C-vitamin terméket. Fogyasztása óta hízott 4 kg-ot, de két hónap alatt a problémája megfázás, influenza elkerülte. Azóta majdnem minden munkatársam szedi és meg vannak elégedve a termékkel mert jó.
G.J. – Meszlen

A munkahelyemen gyakran vagyok huzatban, emiatt gyakran tüsszögtem, folyt az orrom. Amióta reggelente 2 db Previt+ C-vitamint beveszek, ez a tünet nem jön elő, nem vagyok olyan fáradt sem.
S. Jné - Süttő

Cukorbetegnek ajánlottam a Previt+ Csipkebogyó C-1000 vitamint, akinek a cukra 12 mml/l felett volt. Az étrend-kiegészítő fogyasztásának hatására tartósan tudja csökkenteni, ami jelenleg 7,3 mml/l.
S.Jné – Ugod

Napok óta fájt a torkom. Elkezdtem fogyasztani a méhpempős almát, C-vitamint emelt adagban, már másnapra elmúlt a torokgyulladás miatti fájdalom. Még azért pár napig folytatom az emelt adag fogyasztását.
G. Zs-né

Megfázásra, köhögésre használtam a Méregtelenítő tapaszt. A talpamra a légzőszervek pontjaira tettem. Két nap után (Sziruppal, Pempővel együtt) csökkent a köhögésem és a torkom is kevésbé fájt.
G. B. – Miskolc

Egy éve már, hogy rendszeresen köhögök. Sok mindent megpróbáltam már, eredménytelenül. Megjelent az Erdei tapasz és azt a mellkasomra, a hörgőkre tapasztottam 24 óráig. Amikor levettem, annak mindenféle színe volt, csak fehér nem. Utána enyhült a köhögésem és örömömben abbahagytam a tapaszolást és a köhögés újra erősödött. Ezután ismét elkezdtem a kúrát, persze bő folyadékkal, tisztító tea, Kombucha, Kurkumás termék, Mágnes és Szirup.
N.L. – Sopron

Begyulladt a mandulám. Mivel a Méregtelenítő tapasz dobozán látható, hogy torokfájásra is jó, úgy gondoltam, kipróbálom a mandulámra. Este, lefekvés előtt a torkomra ragasztottam fel s reggel hihetetlen csúnyán elszíneződve szedtem le. De a megduzzadt mirigyeim is leapadtak s a fájdalomnak sem volt már nyoma.
B.L. – Nagyalásony

Fiatal férfi egy rossz mozdulat következtében hirtelen szúró fájdalmat érzett a bordáján, ami mozgásra fokozódott. Ő nappal helyezte a fájdalmas helyre a Méregtelenítő tapaszt, a fájdalom egy órán belül megszűnt.
F.M. – Pápa

A Herbalance erdei tapaszt a talpamon próbáltam ki. Azt vettem észre, hogy ha a máj akupunktúrás pontjára helyezem: nyugodtabban, mélyebben alszom, nem ébredek fel 2 óra körül, ami máskor bizony rendszeres. A tapasz frissít, élénkít, jó közérzetet biztosít.
T.C. - Sopron

A hajam régebben nagy mértékben hullott, egy-egy fésülködéskor egész maroknyi hajszál maradt a kezemben. Mióta elkezdtem használni a Sampont, a hajhullás mértéke a felére csökkent, hajam megdúsult, simább rugalmasabb lett.
D. E. - Pápa

Mióta megszültem a gyermekeimet, azóta nagyon hullott a hajam és a körmöm nagyon rossz állapotban volt. Töredezett, szétvált és nem tudtam megnöveszteni. Fél éve vagyok a Herbalance munkatársa és azóta szedem a termékeket, szinte az összeset. Egy hónapja vettem észre a változást. A hajam a Sampon és a kondicionálónak köszönhetően gyönyörű lett és nem hullik. A körmöm pedig a méregtelenítés és a bevitt vitaminoktól végre egészséges és növeszthető.
P.Z-né

A hajam erősen korpásodott és a fejbőröm viszketett. Kedves ismerősöm ajánlotta a Herbalance Sampont és a Hajkondicionálót. Pár hét múlva már megszűnt minden panaszom.
U. M. – Miskolc

Hosszú hajam van, de sajnos száraz, könnyen töredeznek a hajszál végek. Ezer terméket kipróbáltam, de sajnos nem nagy sikerrel. Őszintén szólva reménytelenül kezdtem el használni a Herbalance hajápoló családot. Már az első mosás után érezhetően könnyebb, lágyabb tapintásúvá vált a hajam, s ezután többszöri mosás után a hatás fokozódott. Megtaláltam az én hajápoló családomat!
H.M-né - Törökszentmiklós

Régóta visszatérő problémám volt a fogínyvérzés. A foggél használata révén két hét alatt megszűntek ilyen irányú gondjaim. Újabb egy heti használat után megszűntek a hidegre-melegre való érzékenységi rohamaim is. Felkerestem fogorvosomat is, akinek elmondtam tapasztalatomat és megajándékoztam egy foggéllel. Kétheti használat után kért tőlem tíz darabot.
B.L. – Nagyalásony

Mamám ínye is begyullad időnként a protézistől. Ekkor a protézis alá foggélt tesz, és így teszi be a szájába. Nagymértékben csökkenti a gyulladást és kellemes hűsítő a gyulladt ínyre.
K.E. – Esztergom

A Foggél szerintem a világon a legjobb borotválkozási gél. Kézzel fel kell kenni, majd lehet borotválkozni. A hatás: lehűti az arcbőrt, borotválkozás után nem lesz piros a bőr. Ha bevágja az ember az arcát már le is van feltőtlenítve a gyulladáscsökkentő hatása miatt.
U.Zs. - Miskolc

A fiamnak a száját (belső oldal) megharapta az iskolában. Délután mire hazaért gennyes zacskó alakult ki, s már enni sem bírt. Szájvízzel és balzsammal 2 napig 5-ször kezeltük s rendbe jött a szája.
M.A. - Jászberény

A Szájvíz torokfájásra, gyomorpanaszokra, derékfájdalomra, húzódásproblémára, izomgörcsre is kiváló. Rövid időn belül orvosolja a panaszokat.
G. J. – Meszlen

A Herbanet-dent szájvízet eredményesen használjuk szúnyog- és egyéb rovarcsípésekre. Férjem lábszára nyártól őszig tele szokott lenni csípésekkel és annak elvakart nyomaival, a szájvizet használva jelentősen csökkent a viszketés és kevesebb szúnyog csípte meg! Engem méh csípett meg, amire szintén jó, nem dagadt fel, kevésbé feszített és viszketett. Ezen kívül „hagymaszag”, haspuffadás, teltségérzet, fogfájás, „utazási rosszullét-hányinger” leküzdésére. Arctisztításkor tonik helyett, bedörzsölésre fejfájáskor, derék-, hát-, váll-, nyak- izületi fájdalmak esetén.
O-né Timi

Kéthónapos unokám előző éjjel semmit sem aludt, annyit sírt. Javasoltam kenjük be fürdés után testápolóval, hátha nyugodtabb lesz tőle. Mert magamon is tapasztalom, hogy a tusfürdő és a testápoló felér egy aromaterápiával, mert úgy alszom tőle, mint a tej. A pici négy órákat aludt egyfolytában a tusfürdőtől és a testápolótól. A kis bőre is puha, bársonyos lett tőle. Pedig előtte száraz, cserepes volt neki.
A kemény hidegben is nagyon jót tett a testápoló, mert szinte nem is éreztem a -18 fokos hideget. Mindenki fázott az én kezem tüzelt. A testápoló rendszeres használatakor télen fűt, nyáron hűt. Mindenkinek ajánlom.
U.J-né - Ács

Mióta a Herbalance Tusfürdőt használom a bőröm kellemes tapintású, bársonyos lett. Fürdés után nem szárad ki a bőröm, nem húzódik, nem viszket. Alaposan tisztít, illata kellemes. Érzékeny bőrre kiváló.
P.I. – Komárom

Kiszáradt egész testfelület, lábszár, kéz kiszáradását, hidegallergiát megszüntette a Herbanet testápoló.
G.J. – Meszlen

Egy három éves kisfiút hoztak hozzánk, mivel tele volt az egész teste ekcémával. Bármit kaptak rá, semmi sem használt, illetve már csak tisztán vízzel fürdették. Elfogadták tőlünk a testápolót és pár hét után boldogan közölték velünk, hogy a gyerekről eltűnt az ekcéma.
N.K.J. – Sopron

A férjem egyik nap azzal jött haza, hogy az arca tele van csúnya, viszkető kiütésekkel. Majd amikor megborotválkozott láthatóvá vált, valóban szinte az egész arca úgy nézett ki mintha valamilyen fertőzést kapott volna. Én a Herbanet testápolót adtam neki, azzal kente be az arcát. Reggelre az egész arca letisztult. Nyoma sem volt kiütésnek.
U.J-né - Ács

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia