Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Herbalance Tanácsadói tagság Kezdőlap »

Kinek ajánljuk?

 

Ha Ön szeretne egy lelkes, összetartó csapat tagjaként:

 • egy magasan jövedelmező üzletben részt venni,

 • saját webboltot nyitni webáruházunkban,

 • termékeinket munkatársi áron (a Herbalance árképzés szerint 30 % kedvezménnyel a fogyasztói árból) tudja megvásárolni,

akkor Önnek a Herbalance tanácsadói/franchise partneri tagságot ajánljuk.

 

 

Előnyök

 

Kedvezmények

 

Amennyiben termékünk fogyasztói ára 130 Ft, Herbalance Tanácsadóként/Franchise partnerként 100 Ft-ért vásárolhatja meg. Fogyasztói árainkat a Herbalance tanácsadói/franchise partneri árból képezzük kb.30% árréssel. (Herbalance árképzés szerint)

 

Herbalance Tanácsadók/Franchise partnerek forgalmuk alapján további kedvezményben részesülhetnek (5-24%), amely a hónap végén kerül elszámolásra és bónusz formájában kerül kifizetésre.

 

A Herbalance Tanácsadói/Franchise partneri tagsággal együtt ajánlottan elvárás a cég által biztosított Üzleti mappát és Információs csomagot megvásárolni.

 

A Herbalance Tanácsadó/Franchise partner a Start szeminárium ingyenesen vehet részt.

 

A csatlakozással örökös tagságot érhet el a Herbalance Tanácsadó/Franchise partner.

 

Hagyományos jelentkezés (saját összeválogatás a termékekből)

 

Jövedelem

 

Termékeink továbbértékesítésével Öné a 30% árrés.

 

A Herbalance karrier, marketing terv alapján biztosított jövedelem 1 Ft-tól akár 3.000.000 Ft-ig is terjedhet. Részletes információ a cég Marketing tervében található, valamint a cég menedzsereitől és igazgatóitól kaphat.

 

Herbalance Tanácsadóként/Franchise partnerként megnyílik Ön előtt az út saját értékesítési hálózatának felépítéséhez, mely igen magas aktív és passzív jövedelmet biztosít Önnek.

 

Webáruházunkban a Herbalance Tanácsadó/Franchise partner saját webboltot nyithat, ezzel egyedülálló módon elektronikus értékesítési csatornához jut. És amíg Ön pihen a boltja az Ön számára pénzt termel.

 

Csapat

 

Rendezvényeinken tapasztalt üzletemberektől tanulhatja meg a modern üzletépítés fortélyait.

 

Munkáját orvosok, természetgyógyászok folyamatosan segítik a Herbalance termékek megismerésében, azok szakszerű továbbajánlására Önt felkészítik.

 

Herbalance Tanácsadóként/Franchise partnerként Ön is egy csapat része, a csapat vezetőjének (az Ön szponzora) feladata, hogy Önt tanácsokkal lássa el, segítse munkájában, amennyiben Ön erre igényt tart. Természetesen a Herbalance vezetőségtől és cégvezetőségétől folyamatosan számíthat támogatásra.

 

Az Ön szponzora az a személy lesz, aki Önnek megmutatta a lehetőséget és közösen bejelentkeztek a rendszerbe.

Mindezek hiányában az ügyfélszolgálat választ Önnek szponzort az Ön számára területileg legközelebb levő és legképzettebb Herbalance Franchise tulajdonos személyében.

 

Hagyományos jelentkezés (saját összeválogatás a termékekből)

 

Hogyan juthat a Herbalance Tanácsadói/Franchise tagsággal járó előnyökhöz?

 

Ön is összeválogathatja induló csomagját. Ehhez nem kell mást tennie, mint a kosarába helyezi a Jelentkezési lap  terméket, majd kb. 10.000 Ft (30 pont) értékben vásárol.

 

Hagyományos csatlakozás (összeválogatott termékekkel)

 

Herbalance elérhetőségek

 

Feltételek

 • A Herbalance Tanácsadó/Franchise partner elfogadja és betartja a Marketing tervet, valamint az Üzleti szabályzatot, az Etikai kódexet és a Fogalomtárat.
 • Herbalance nácsadó lehet minden 18. életévét betöltött személy, továbbá bármely az 1988.évi VI. törvény, ill. az azt módosító 1997. évi /XL. IV. TV. Gt./ alapján létrejött, a cégbíróságnál bejegyzett gazdasági társaság.
 • A Herbalance Tanácsadó/Franchise partner örökös tagság, valamint az első, legalább kb. 10.000 Ft-os (30 pont) termék rendelés megfizetése szükséges a jelentkezéshez.
 • Herbalance Tanácsadó/Franchise partner hálózatot építhet, és magas jövedelemre tehet szert.
 • A cég fenntartja magának azt a jogot, hogy bárkinek a jelentkezési kérelmét indoklással elutasítja, valamint az Üzleti Szabályzatot változtassa.
 • A Herbalance Tanácsadó/Franchise parnter nem alkalmazottja a cégnek, nem járhat el annak nevében, viszont jogosult a Herbalance tulajdonát képező know-how alkalmazására, valamint új Herbalance Tanácsadók/Franchise partnerek kinevelésére.
 • A rendszerben minden természetes személy és minden gazdasági társaság csak egy regisztrációs számmal lehet benn. Ha egy céget több személy képvisel, akkor a személyek egy-egy önálló regisztrációs számot kapnak.
 • A Herbalance Tanácsadó/Franchise partner feladata a cég üzleti stratégiájának megfelelően az értékesítési, fogyasztói és clubtagsági hálózat bővítése, azaz hálózat építése a minél nagyobb gazdasági eredmény érdekében.
 • A Herbalance csapathoz illetve a Herbalance Clubhoz csatlakozók az e-mail címük megadásával jelzik, hogy igénylik a rendszeres hírlevelet.

 

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia