Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Használat feltételei Kezdőlap »

Tisztelt vásárlónk!

 

Üdvözöljük a Herbalance Kft. Webáruházában!

E dokumentum célja a Herbalance Kft. Webáruház szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó feltételek meghatározása.

A Webáruház meglátogatásával Ön ezeket a feltételeket elfogadja. Kérjük alaposan olvassa el az alábbiakat!

 

Adatvédelem

Kérjük, olvassa el adatvédelemre vonatkozó garanciáinkat!
Adatvédelem

 

Használatra vonatkozó engedélyek és korlátozások

Engedélyek

A Herbalance Kft. bárki számára engedélyezi, hogy Webáruházát meglátogassa, tartalmát megtekintse.

Létrehozhat, weben elhelyezhet a Herbalance Kft. Webáruházára mutató hiperlinket, a hiperlink felirataként a Herbalance nevet külön engedély nélkül használhatja.

A Herbalance Kft. fenntartja jogát, hogy fenti engedélyeket egyes esetekben indoklás nélkül visszavonja, vagy korlátozza.

Védjegyek

A Herbalance, Herbanet nevek és Herbalance Kft logója védjegyoltalom alatt állnak.

Korlátozások

A Herbalance Kft. Webáruházán található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Herbalance Kft. kizárólagos tulajdonát képezik.

A Herbalance Kft. nem engedélyezi a tartalom elmentését (kivéve átmeneti un. cache tárolóba), módosítását, elemzését, egészének, vagy egyes elemeinek felhasználását.

Nem engedélyezi terméklistájának, árainak manuális, vagy programozott kigyűjtését, felhasználását.

Nem engedélyezi a Herbalance Webáruház, vagy annak részeinek beágyazását weboldalba, például un. frame technika használatával.

Az Internet használók szándékos félrevezetésére és a védjegyekkel való rosszindulatú visszaélésre irányuló szándéknak tekinti és ezért különösen nem engedélyezi a Herbalance Kft védjegyoltalom alatt álló neveinek weboldalba való beillesztését rejtett formában, például un. meta tag-ben.

 

Felhasználó

A Herbalance Kft. Webáruházának használata során Ön felelős a regisztráció során Ön által választott felhasználónév és jelszó bizalmas kezeléséért, felelős a számítógépéhez való hozzáférés korlátozásáért, továbbá Ön elfogadja, hogy felelős minden olyan tevékenységért, amely az Ön felhasználónevének és jelszavának használatával a Herbalance Kft. Webáruházában bekövetkezik.

A Herbalance Kft. gyermekek részére nem árusítja térmékeit. Ha Ön még nem töltötte be 18. életévét, ne regisztráljon Webáruházunkban. Amennyiben már regisztrált, kérjük jelezze nekünk, hogy adatait törölhessük. Javasoljuk, hogy kérje meg szülőjét vagy gondviselőjét, hogy lépjen velünk kapcsolatba.

A Herbalance Kft. fenntartja a jogot, hogy felhasználónevet töröljön, vagy használatát felfüggessze, különösen, ha a regisztráció során megadott adatok valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, vagy amennyiben a jelen használati feltételek megsértése vélelmezhető.

Amennyiben Ön a regisztráció során bolt azonosítót ad meg, hozzájárul, hogy a boltot üzemeltető munkatársunk az Ön nevét és email címét megismerhesse, továbbá, hogy Önnel - vásárlói elégedettségének felmérése illetve további kedvezményes vásárlási lehetőségek és akciók közlése céljából - emailben kapcsolatba lépjen.

 

Termék információk

A Herbalance Kft. a legnagyobb elvárható gondossággal jár el a termék információk megadása során, ugyanakkor nem garantálja, hogy minden termékinformáció hibamentes, pontos, teljes és aktuális.

A Herbalance Kft. fenntartja a jogot a termékre vonatkozó információk megváltoztatására.

A Herbalance Kft. kijelenti, hogy a Webáruházán a termékekre vonatkozó „Tapasztalatok” a termékek fogyasztóitól származnak, azok tartalmáért felelősséget nem vállal. Herbalance Kft kijelenti, hogy rendelkezik a Webáruházában elhelyezett „Tapasztalatok” eredeti, fogyasztók által aláírt példányaival.

 

Árak

A Herbalance Kft. Webáruházában a termékek és szolgáltatások feltüntetett ára tartalmazza az ÁFA-t. A Herbalance Kft. fenntartja a jogot, hogy árait megváltoztassa. Az árak a megrendelés során kerülnek véglegesítésre. A kosárba helyezés még nem jelent megrendelést, amennyiben Ön korábban kosarába helyezett egy terméket, amelynek ára időközben megváltozott, lehetősége van azt kosarából törölni, vagy a megváltozott áron megrendelni.

 

Megrendelések

A Herbalance Kft. fenntartja magának a jogot, hogy megrendelés teljesítését felfüggessze, vagy a megrendelést törölje.

A megrendelés visszavonását Ön ügyfélszolgálatunknál kezdeményezheti.

A Herbalance Kft. Webáráházában a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. Kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink fogadják Európa bármely országába irányuló megrendeléseit. Kapcsolat.

A Herbalance Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés összegének nagyságától függően egyes fizetési módok alkalmazását korlátozza.

 

Garancia

Amennyiben Ön a terméket a termék kézhezvételétől számított 8 napon belül sértetlenül, felbontatlanul visszaküldi, a termék vételárát visszafizetjük Önnek. A szállítás költségei a vevőt terhelik.

 

Szállítás

A Herbalance Kft, minden elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy 13:00-ig beérkező megrendelését aznap, 13:00 után beérkező megrendelését a megrendelést követő munkanapon átadja a szállítónak.

Az Ön által megrendelt termékek kézbesítését szerződött szállítónk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi.

A szállításra vonatkozó feltételeket illetően kérjük tájékozódjon a GLS honlapján.

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia