Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Hírlevél használati feltételei Kezdőlap »

Hírlevél adatvédelmi tájékoztató

Részletek

Adatvédelmi tájékoztató

1. Adatvédelem

A Herbalance Kft. ezúton tájékoztatja a www.herbalance.hu és társoldalaira látogatókat a weboldalán keresztül rendelkezésre bocsátott és általa kezelt adatokról, az adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

2. Kezelt adatok köre

A Herbalance Kft. weboldalán és társoldalain kizárólag abban az esetben gyűjt személyes adatokat, amennyiben a weboldalra látogató úgy dönt, hogy azokat a regisztráció során, illetve a hírlevélre feliratkozás alkalmával rendelkezésre bocsátja, valamint a Herbalance által működtetett MLM rendszerhez regisztrál.

Regisztrációkor a vásárló nevét, postacímét, számlázási címét, telefonszámát, e-mail címét adja meg, valamint esetleg ha szponzort választ, akkor annak adatait. Az adatokat a számla kiállításához, valamint a megrendelt termékek postázáshoz, hírlevél küldéséhez használjuk fel, továbbá az MLM rendszert választók pont és jutalék nyilvántartásához.

Hírlevél igénylésekor a látogató a nevét, email címét adja meg.
Adatainak megadásával a látogató hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Herbalance Kft. a megadott adatokat nyilvántartsa és kezelje.

3. Az adatkezelés célja

Vásárláskor – Számla kiállítása, postázás, hírlevél küldése Hírlevél igénylése esetén - tájékoztatás nyújtása a Herbalance Kft. új termékeiről, marketing akcióiról, rendezvényeiről, nyereményjátékairól, versenyekről, személyes és csoportos motivációkról, akár elektronikus levél útján, akár egyéb formában.

4. Adatok felhasználása, továbbítása

A Herbalance Kft. a Munkatársak, szponzorok, vásárlók és látogatók fentebb rögzített adatait kizárólag a fent megjelölt célra használja fel. A Herbalance Kft. az adatokat kizárólag a weblap üzemeltetését végző technikai közreműködőknek adhatja át adatfeldolgozás céljából.

5. Érintettek jogainak gyakorlása

A Herbalance Kft. webáruházában és társoldalain regisztrált vásárlók illetve a hírlevelet igénylők bármikor jogosultak tájékoztatást kérni a Herbalance Kft. által kezelt, rájuk vonatkozó adatokról, továbbá bármikor kérhetik azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve - amennyiben törvény ezt nem korlátozza – törlését.

Ügyfelek ezzel kapcsolatos kérelmüket előterjeszthetik:
-levél útján a Herbalance Kft. 6725 Szeged, Moszkvai krt. 23. szám alatti székhelyére címezve.
-személyesen, írásban a Herbalance Kft. budapesti (1096 Budapest, Haller u. 23-25. D/11) és szegedi (6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.) raktáráruházaiban

A Herbalance Kft. a kérelmek benyújtástól számított legkésőbb 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

Elektronikus hírlevelek esetén Ügyfeleink az alábbi módok bármelyikén, bármikor jogosultak megtiltani a Herbalance Kft.-nek a további hírlevelek küldését, a hírlevelek alján található leiratkozás linkre kattintva

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy amennyiben ügyfelünk meg kívánja tiltani a további email hírlevelek küldését a Herbalance Kft-től, úgy az összes, általa megadott email cím vonatkozásában szükséges a leiratkozást megtennie. 

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia