Vakok és gyengénlátók részére »
Regisztráció »      Bejelentkezés »
Akciók | Kedvezményes vásárlás | Üzleti lehetőségek | Magánvélemények | Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia EnglishHrvatskaMontenegroDeutschRomânăSrpskiUkr
 Kosár »
Hírlevél feliratkozó
Név
Email
Használati feltételek
RSS hírcsatornák
 
Keres
Termékek
Vásárolj AKCIÓSAN
Herbalance termékek
Herbalance Junior termékek
Herbanet termékek
Tapasz
Previt+ termékek
Jelly Plus termékek
Green+ termékcsalád
Kurkumás termékek
Beauty Line termékek
Flavil termékek
Herbalance Saját webbolt
Segédanyagok
Tudatos vevőknek
Étrend-kiegészítők
Kozmetikumok
Szörpök
Víztisztító
Terméktípusok
Külsőleg használatos termékek
Belsőleg használatos termékek
Étrendkiegészítő termékek
Gyerekeknek szóló termékek
Méregtelenítő termékek
Termék keresése
Problémacsoportok
 
Az Ön kosara

Bemutatkozás Kezdőlap »

Üdvözöljük

Üdvözöljük Önt abból az alkalomból, hogy néhány percet áldoz az egészségére, szépségére életszínvonalának emelésére, és ellátogatott a Herbalance Kft. webáruházába. Figyelmébe ajánljuk dr. Füleki Mária főorvosnő gondolatait, ajánlásait:

"A Herbalance segít, ha komolyan akarsz változni!
Változtathatsz egészségi állapotodon, anyagi helyzeteden, életviteleden, gondolkodási szokásaidon, lehetsz önállóbb, növelheted önbizalmadat és önbecsülésedet.
Itt a lehetőség adott, de változni Neked kell, mert Te tudod, hogy mit akarsz, mikor és miért akarod, hová akarsz jutni.
Ameddig ezt nem tudod, ez nem a Te lehetőséged. Számomra nyitottabb gondolkozást, stabilabb egészséget, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességet, a betegeknek hatékonyabb segítségnyújtás lehetőségét teremtette meg."

Herbalance

A Herbalance Kft. 1998-ban jött létre, 100%-ban magyar tulajdonú cégként. A Herbalance Kft. vegyszermentes környezetben termelt, tartósítószer nélkül előállított, teljes körű szaktanácsadással átadott kiváló minőségű  készítményeket forgalmaz saját hálózatán keresztül.

Termékeink hozzásegítik vásárlóinkat ahhoz, hogy megőrizzék egészségüket, és hosszú távon jobb minőségű életet tudjanak élni.

Termékeink

Az egészségmegőrzéshez, egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek, népgyógyászati tradícióval rendelkező teák, étrend kiegészítők és szépségkozmetikai termékek találhatók kínálatunkban.

Termékeink kifejlesztése során a tudomány legújabb eredményeit ötvöztük a gyakran több évszázados népgyógyászati tapasztalatokkal.

Termékeink hatásukat a szervezet egyensúly kialakításának és stabilizálásának elősegítésével, a szervezet önszabályozó- és védekező rendszerek aktivizálásával fejtik ki.

Termékeinket saját márkaneveink alatt hozzuk forgalomba, e márkanevek jogtulajdonosa a Herbalance Kft.

A Herbalance Kft. által forgalmazott termékek nem minősülnek gyógyszernek.

Gyártás

Gyártóink a Herbária Rt., Rehab Rt., Sunfleur Kft., Arnica Kft. magyar tulajdonú vállalkozások.

Termékeinket bevizsgált alapanyagokból, Magyarországon termelt gyógynövényekből, rendkívül igényes gyártástechnológia alkalmazásával, minőségbiztosítási rendszerrel ellenőrizve gyártjuk.

Engedélyezett egészség

Termékeink a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek, és a szakhatóságok által kiadott engedélyekkel kerülnek forgalomba.

Rendelkezünk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási számával: C/003680

Termékreferenciák

A Herbalance Kft. webáruházában található információk, referenciák kizárólag a fogyasztók szubjektív véleményét tükrözik, nem kórházi és gyógyszergyári kutatások eredményei, így nem is állítható róluk, hogy esetleg helyettesíthetnék a szakorvos állásfoglalását.

Ezért felmerülő kérdések, problémák esetén javasoljuk, hogy kérje szakember segítségét, vagy érdeklődjön info-vonalunkon (+36 20 957 75 93) orvos szaktanácsadóinktól.

Természetesen az itt olvasott információk, referenciák alapján lehetőségük van az azt elmondó személyekkel, szakemberekkel cégünkön keresztül felvenni a kapcsolatot és személyesen győződhet meg arról, hogy több ezer ember életminősége, közérzete és anyagi függetlensége hogyan változott meg a Herbalance termékek használatától.

Legyen Ön is az az Érdeklődő, aki partnereink több ezres táborát növeli és ezzel is hozzájárul a saját egészségének megőrzéséhez!

Webáruházunk

Webáruházunkat a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Gazdasági Versenyképesség Operatív Programja keretében Európai Uniós támogatás felhasználásával valósítottuk meg.

Webáruházunk megvalósításában és üzemeltetésében partnereink: CIB Bank Zrt., GLS Hungary, Thawte Inc.

Ajánlatunk

Egy lelkes, összetartó csapat segíti munkánkat és vesz részt sikereinkben a Herbalance Munkatársak csapata. Ha Ön nem csak egészségéért, de anyagi jólétéért is kész tenni, örömmel üdvözöljük ebben a csapatban. Ismerje meg a Herbalance Tanácsadói Tagság előnyeit és feltételeit.

 

Herbalance Munkatársi Tagjaink webáruházunkban saját boltot nyithatnak, ezzel egyedülálló módon elektronikus értékesítési csatornához juthatnak. A Herbalance saját bolt a XXI. század technológiájával segíti Önt az értékesítésben. Saját boltja a nap 24 órájában várja vásárlóit, az Ön feladata, hogy vevőket irányítson boltjába. Ismerje meg a Herbalance saját bolt nyitás előnyeit és feltételeit.

  Elküldöm emailben Beteszem a kedvencek közé Nyomtatom
 
   
2012 © Herbalance Kft. - Minden jog fenntartva
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási szám: C/003 680 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73867/2014
Kezdőlap | Email | Kapcsolat | Garancia